Nu Jus duodat, as irgi iskloju per visa forma kepimo popieriu na man normaliai viskas buna, bet kita kart jau desiu tik ant dugno nu sakes.
QUOTE(makalaika @ 2008 12 12, 21:04)
o man ananasinio torto biskvitas nesigavo, virsus kietas kad galima i siena mesti, o vidus neiskepes. tai dar kepiau kad vidus iskeptu. tai nezinau gal darysiu is dvieju biskvitu, virsu nupjovusi mesiu lauk, nors visai skanus
ir dar norejau paklausti, kam reikia i tortine forma ikloti kepimo popieriu???? man jis viska sugadino, biskvitas gavosi nelygiais sonais, na bet pirmas blynas...
ir dar norejau paklausti, kam reikia i tortine forma ikloti kepimo popieriu???? man jis viska sugadino, biskvitas gavosi nelygiais sonais, na bet pirmas blynas...
As dedu kepimo popieriu tik i dugna ir prispaudziu su formos sonais, o formos sona patepu aliejumi. Gaunasi su lygiais sonais ir neprikimba, bo forma pas mane ne teflonine.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 21:09)
Man tai lengviau is formos issima biskvitas su kepimo popierium. Bet kodel man biskvitai ovaliu virsum gaunasi, tai mane nervina... kupolas
Kai ipili tesla i forma, paimk ir pakratik ja siek tiek is sono i sona, taip tesla vienodai pasiskirsto visoje formoje ir virsus neiskila. Nes pilant tesla, vistiek buna jos koncentracija dedesne butens viduriuke, del to virsus buna ovalus. Man taip pat buvo anksciau, dabar virsus visada lygus lygutelis
nu ir as pagalvojau,kad daug kas ir nuo orkaites priklauso,pas mane elektrine,bet kiekviena orkaite kepa skirtingai, tai paciom reik atrast ju ypatumus,ot parasiau
Dar karta pasitvirtino mano zioplumas
Ale kas cia darosi , pas vienas liuks gaunasi ( net gigantai (Inocka)) pas kitas neiseina , mergaites cia orkaiteje visas reikalas , jus ziurekite pagal save ir karsti ir kepimo laika , nu gal 20 kartu kepiau , visada super isejo
JOLKA999kas tau atsitiko ???
Nu meeeeergos jus pavarot ....visa forma iskloja , tai gal del to jis jums ir neiskepa , as turiu viena zurnala , jame raso apvynioti ta kaledini pyraga ( kai kepa ) dviem sluoksniais popieriaus , kad neapdegtu , reiskesi popierius nepraleidzia karscio , uztat jis pas jus vidui lieka neiskepias
JOLKA999kas tau atsitiko ???
Nu meeeeergos jus pavarot ....visa forma iskloja , tai gal del to jis jums ir neiskepa , as turiu viena zurnala , jame raso apvynioti ta kaledini pyraga ( kai kepa ) dviem sluoksniais popieriaus , kad neapdegtu , reiskesi popierius nepraleidzia karscio , uztat jis pas jus vidui lieka neiskepias
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 21:18)
Dar karta pasitvirtino mano zioplumas
Kurioje vietoje ta ziopluma radai
jo,as kloju tik i dugna popieriu, zadejau dar cia jusu pasiklaust,ale nenorejau visai ziopla pasirodyt,pagalvojau,kaip tuos sonus isklosi,
QUOTE(Inočka @ 2008 12 12, 21:19)
Kurioje vietoje ta ziopluma radai
Nu kad tiesiu ir sonus
JOLKA999, as paimdavau tiesiog popieriu, ir iskloju visa forma, o sonai gaunasi, kad pasirauksleje, nes forma tai apvali.
Vienas kupolas ir dabar stovi saldytuve nu gyveni ir mokaisi.. ir kepimo popieriu be reikalo gadini
Pasakiau draugei, kaip kepu, tai pas ja is tos pacios normos (3 kiausiniu) gavosi lygiai toks pat didelis, o 19 cm normalu biskvita ji iskepe is 2 kiausiniu. O ji niekad nieko nekepe, bet parasiau isamia instrukcija ir jai gavosi liuks.
Manau, kad man jis buna toks didelis, nes as kartu sumaisau miltus, krakmola ir kepimo miltelius, ir kai dedu i kiausiniu mase viskas sijoju per seteli. O kai miltais prisisotina oro, biskvitas geriau iskila.
Manau, kad man jis buna toks didelis, nes as kartu sumaisau miltus, krakmola ir kepimo miltelius, ir kai dedu i kiausiniu mase viskas sijoju per seteli. O kai miltais prisisotina oro, biskvitas geriau iskila.
nu,jo pasirauksleje,todel as ir neklojau.
Papildyta:
as viska taip ir dariau,kaip dabar inocka parase,ala vistiek sukrito,cia esme orkaitej manau. nu,pagal rugiageles23 recepta tai pavyko,bet ta diena jau buvo 3 bandymas , juk turejo iseit!
Papildyta:
as viska taip ir dariau,kaip dabar inocka parase,ala vistiek sukrito,cia esme orkaitej manau. nu,pagal rugiageles23 recepta tai pavyko,bet ta diena jau buvo 3 bandymas , juk turejo iseit!
QUOTE(Inočka @ 2008 12 12, 21:22)
Pasakiau draugei, kaip kepu, tai pas ja is tos pacios normos (3 kiausiniu) gavosi lygiai toks pat didelis, o 19 cm normalu biskvita ji iskepe is 2 kiausiniu. O ji niekad nieko nekepe, bet parasiau isamia instrukcija ir jai gavosi liuks.
Panos isikalkite sau i galva siuos zodzius , as nepaminejau , nes net nepagalvojau , kad jus sito nezinote tai labai daug ka duoda biskvito kilimui
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 12, 21:27)
nu,jo pasirauksleje,todel as ir neklojau.
Papildyta:
Papildyta:
Man tai visada gerai iskyla, as irgi darau taip kaip Inocka parase, bet viena karta tas ananasinis sukrito, o visi kiti gerai gavosi. Tik kad man kupolai gaunasi na mokysimes toliau. Ir zebra kai kepiau, irgi per visa forma tiesiau..