Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Jokio cia nereikia atidirbimo , aplink biskvita su peiliu ipjauni 1 cm. ilgio pjuvi , imi geriau silkini siula , dedi i ta ipjauta grioveli , priesais save siula sukryziuoji ir trauki i skirtingas pusias ....pjauna kaip britva thumbup.gif
Atsakyti
ir as bandysiu tortuka su ananasais kepti tongue.gif , galvoju gal i krema citrinos sulciu ipilti kad nebutu toks saldus? ka manot? nesugadinsiu viso tortuko? apie pjovima siulu esu kazkur girdejusi, bet aciu uz priminima. 4u.gif tau cipciuk uz pamokeles ir receptukus
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 11, 11:07)
Prancūziški vamzdeliai

mmmmmmmmmm.... butinai kepsiu wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū Rimami, kaip tiko šito ir ieškojau biggrin.gif
Atsakyti
cipciuk o juk ananasinį tortuką galima būtų pertept ir su savo kokiu pertepimu, aš tai nemėgstu tų pirktinių schmoll.gif pavyzdžiui grietinė su želė pamaišyta, nors jis gal tada taip netirps burnoj, bet bus saldžiarūgštis g.gif


Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2008 12 11, 23:28)
ir as bandysiu tortuka su ananasais kepti  tongue.gif , galvoju gal i krema citrinos sulciu ipilti kad nebutu toks saldus? ka manot? nesugadinsiu viso tortuko? apie pjovima siulu esu kazkur girdejusi, bet aciu uz priminima.  4u.gif tau cipciuk uz pamokeles ir receptukus


Na makalaika su citrina tai tikrai nesugadinsi( nors as ir nebandziusi ) , tik aisku viskas su saiku smile.gif

Davija , viska galima pakeisti , tik tai nebus originalas , bet aisku bandykite , gal jum bus skaniau , as tai megstu tuos kremus ax.gif

Ale kas cia jums visoms uzejo ? g.gif ( na ne tik jums ), bet ir pas mano dukra darbe , as nespeju ju daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 10:12)
Na makalaika su citrina tai tikrai nesugadinsi( nors as ir nebandziusi ) , tik aisku viskas su saiku  smile.gif
Davija , viska galima pakeisti , tik tai nebus originalas , bet aisku bandykite , gal jum bus skaniau , as tai megstu tuos kremus ax.gif

Ačiū Cipciuk už labai skanų Ananasinį tortą 4u.gif
Atsiprašau už originalo recepto išdarkymą blush2.gif, bet nebuvo laiko biskvitą kepti, bijojau kad gali nepavykti. Bet kitą kartą tikrai bandysiu išsikepti savo biskvitą. Aš dariau taip: nusipirkau parduotuvinį biskvitą (nu kur visose maxėse būna), 2 pokelius vanilinio kremo miltelių. Į pirmą dėjau citrinos sulčių ir sviesto, jį naudojau torto pertepimui, bet jo man pritrūko, o į antrą dėjau citrinos rūgšties ir dariau be sviesto, jį naudojau torto papuošimui. Skoniui tai visai nekenkė. Biskvitą sulaisčiau ananasų sultimis, ir sutepiau kremu. Gavosi labai gaivus, šiek tiek rūgštus, lengvas torčiukas. Dar kartą labai ačiū 4u.gif , darysiu dar ne kartą.
Atsakyti
Labai dziugu , kag vis daugeja ji isbandziusiu , ir visom patiko biggrin.gif , o kai ka jus pakeiskite pagal savo skonius , juk cia ne prievole daryti butent taip , kaip as parasiau schmoll.gif , zinokite as niekada niekada neparasysiu , kad kepinys skanus jei taip nera smile.gif

user posted image
Atsakyti
dariau cipciuko marguti. receptas

gavosi labai liuks... laaabai gaivus...
dariau 28 cm formoj. biskvitus kepiau pgl ananasinio torto recepta, gavosi 2 neploni biskvitai.
naudojau 800 g (o gal ml g.gif zodziu maiseli) jogurto, 500 g. grietineles tam margam sluoksniui ir 250 g. grietineles virsuj papuosti... visur atitinkamai daugiau zelatino dejau.

vaizdas neestetiskas, bet padariusi supratau, kad taip lengvai kaip isivaizdavau torto neperkelsiu + netilpo i mano turima tortine, su kuria norejau vezti... tai tortines dangti uzmoviau kaip kojine (labai gerai tortas nebeturejo vietos slankioti hihihi.gif )...

zodziu rekomenduoju thumbup.gif

user posted image



Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 12, 13:35)

vaizdas neestetiskas, bet padariusi supratau, kad taip lengvai kaip isivaizdavau torto neperkelsiu + netilpo i mano turima tortine, su kuria norejau vezti... tai tortines dangti uzmoviau kaip kojine (labai gerai tortas nebeturejo vietos slankioti hihihi.gif )...



gaila kad torta isvezi as jau pas kaimyne i svecius lekciau su kava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 12, 13:35)
dariau cipciuko marguti.

Koks dailutis wub.gif
Atsakyti
O stai ir mano dar vienas sokoladinis tortukas blush2.gif
Tortas "Mocartas"
Morengams:
4 kiausiniu baltymai,
1/2 st.cukraus,
3/4st.(100g) cukraus pudros,
3/4st.(70g) smulkiai kapotu migdolu,
3/4st.(70g) smukliai kapotu lazdyno riesutu.

Musui:
750g grietineles,
225g smulkinto juodo sokolado,
225g smulkinto balto sokolado,

Sokoladiniam kremui:
100g smulkinto juodo sokolado,
1/3st.(100ml)grietineles,
50g sviesto.

Mikseriu isplakti baltymus iki standzios mases,po biski suberti cukru ir plakti kol jis istirps.
Sumaisome riesutus ir cukraus pudra.
Suberiame i isplaktus baltymus ir ismaisome.
mase padaliname i dvi dalis ir isklojame i kepimo popieriumi istiestas skardas,islyginame pavirsiu ir kepame 110C 2 val.

Paruosiame musa.
Grietinele pakaitinti beveik iki uzvirimo(bet neuzvirinti!!).I du indus sudedame sokolada.I viena-balta,i kita-juoda.Grietinele padaliname per puse i abu indus su sokoladu.Gerai ismaisome ir padedame i saldytuva bent 4 val.
gaminame sokoladini krema
Visus produktus sudeti i puoda ir kaitinti kol taps vientisa mase(maisant).Atsaldyti.
Surenkame torta.

I torto forma(pas mane 23cm) dedame morenga,aptepame sokoladiniu kremu(pries tai isplakus mikseriu),pilame isplakta balta musa.Dedame kita morenga,aptepame sokoladiniu kremu,pilame sokoladini musa(irgi gerai isplakta).
Torta dedame i saldytuva 24val.Puosiame pagal skoni.

Mano komentarai:
Tortas tikrai skanus sokolado megejams,toks saldokas(man patiko).
kai dariau musa,pyliau liesoka grietinele todel jis neissiplake iki standumo,todel as atitinkamai pagal kieki dejau zelatino ismirkinto vandenyje(mazdaug po pusantro v.s.).
Tada viskas gavosi tiesiog super thumbup.gif
laikiau tik per nakti,nes reikejo paragauti. blush2.gif dar prisikvieciau draugiu drinks_cheers.gif

darbo nera daug,tik kol iskepa morengai.
Atsakyti