QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 11, 11:19)
kur tas receptas, niekur nerandu
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 08:30)
Nu va iškepiau aš tą "povą" kur buvo keli psl. atgal receptas....
http://keep4u.ru/ful...8b5fb5f80c3/jpg][/URL]
[B]bet niekam nerekomenduoju kept[/B], skonis nuo tų "zuko" tragiškas, negalima valgyt, ir jau per daug to kvapo jaučiaus kažkaip net valgyt nesinori. manau kad kokio šaukštelio tų "zuko " užtektų , o parašyta 1-2 pokeliai. Be to burnoja taip veliasi tiesiog sunku nuryt... Taip kad pyragas netikes
http://keep4u.ru/ful...8b5fb5f80c3/jpg][/URL]
[B]bet niekam nerekomenduoju kept[/B], skonis nuo tų "zuko" tragiškas, negalima valgyt, ir jau per daug to kvapo jaučiaus kažkaip net valgyt nesinori. manau kad kokio šaukštelio tų "zuko " užtektų , o parašyta 1-2 pokeliai. Be to burnoja taip veliasi tiesiog sunku nuryt... Taip kad pyragas netikes
GITALE , tai mano seimos megstamiausias keksas ( ir draugu taip pat ), jei Tau jis nepatiko Tu gali isreiksti savo nuomone , kad jis tau neskanus , bet rekomenduoti ir kitom nekepti ir dar pajuodintom raidem , tiesiog nekulturinga is tavo puses , o tu nepagalvojai , kad jis tau galejo nenusisekti iskepti , o ir skoniai pas kiekviena zmogu skiriasi , as taip pat ji kepiau nezinodama kas gausis , bet man jis puikus !!! ir aciu autoriai uz receptuka !!!
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 11, 13:16)
kur tas receptas, niekur nerandu
Mamkaa, gaudyk nuorodą Cipciuko "Tortas su ananasais"
Jolka, laaabai skaniai čia visas pavaišinai. Ir kava ir tortas mmm , kad dabar tas gabalėlis man pakliūtų
Muka, vamzdeliai Tavo fotkė kaip nuo žurnalo viršelio. Gal išduosi paslaptį, kaip taip nufotkint, kad fonas tolumoje toks susiliejęs būtų
Cipciuk Nekreipk dėmesio Visoms neįtiksi Mes kiekviena turim savo galvą ir nuspręsim kept ar ne
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 08:30)
Nu va iškepiau aš tą "povą" kur buvo keli psl. atgal receptas....
http://keep4u.ru/ful...8b5fb5f80c3/jpg][/URL]
[B]bet niekam nerekomenduoju kept[/B], skonis nuo tų "zuko" tragiškas, negalima valgyt, ir jau per daug to kvapo jaučiaus kažkaip net valgyt nesinori. manau kad kokio šaukštelio tų "zuko " užtektų , o parašyta 1-2 pokeliai. Be to burnoja taip veliasi tiesiog sunku nuryt... Taip kad pyragas netikes
http://keep4u.ru/ful...8b5fb5f80c3/jpg][/URL]
[B]bet niekam nerekomenduoju kept[/B], skonis nuo tų "zuko" tragiškas, negalima valgyt, ir jau per daug to kvapo jaučiaus kažkaip net valgyt nesinori. manau kad kokio šaukštelio tų "zuko " užtektų , o parašyta 1-2 pokeliai. Be to burnoja taip veliasi tiesiog sunku nuryt... Taip kad pyragas netikes
Na komentaras, tai tikrai niekam tikes.. juk ne visu skoniai tokie patys.. butu uzteke parasyt, kad nepatiko, o ne rekomenduot nekept
Šios žinutės galima neskaityti, nes nieko naudindo nesužinosite. Tiesiog neiškenčiau nepasiskundus
Kad jus žinotumėt kaip aš čia darbe kankinuosi nematydama jūsų pagamintų grožybių nuotraukų. Vadovybė norėdama padidinti darbo našumą apkarpė mums priėmimus, kažkokie draudimai uždėti, tad ne viską ir ne visur galim matyti
Už tai grįžus namo paganau akis. Va Jums mergičkos
Kad jus žinotumėt kaip aš čia darbe kankinuosi nematydama jūsų pagamintų grožybių nuotraukų. Vadovybė norėdama padidinti darbo našumą apkarpė mums priėmimus, kažkokie draudimai uždėti, tad ne viską ir ne visur galim matyti
Už tai grįžus namo paganau akis. Va Jums mergičkos
O i tik nereikia čia labai įsižeisti, iš tikrųjų jis niekam tikes, jau jeigu kepat taip pati turėjot ir jausti, o kad jūs patalpinot receptą ir kažkas sukritikavo tai mes čia įsižeidėm
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 14:23)
O i tik nereikia čia labai įsižeisti, iš tikrųjų jis niekam tikes, jau jeigu kepat taip pati turėjot ir jausti, o kad jūs patalpinot receptą ir kažkas sukritikavo tai mes čia įsižeidėm
Nieks cia neisizeide tik tu kazkokia susinervinus labai mes noresim, mes pabandysim issikept, ir ivertinsim, kas ne taip. Cia skonio reikalas. O beje sprangus galejo but del to, kad padauginta miltu. Nes as viena karta keksa kepiau, ir per daug miltu pridejau. Buvo neskanus, tai ismeciau, bet nekaltinu recepto, o tik save o del to skonio jupi, ar ko ten, tai vienam gal patinka daugiau, kitam maziau. Reikia eksperimentuot, ir atrast savo skoni, visiems gi neitiksi. Man pvz mieliniam aguonu pyrage per mazai cukraus, bet nekaltinu daividijos, kad netikes receptas tieisog kita karta dedu daugiau cukraus, o forume taip ir parasiau, kad mazokai man cukraus Va kaip issikalbejau
O beje kur to Povo receptas? nerandu
QUOTE(laumupė @ 2008 12 11, 14:16)
Vadovybė norėdama padidinti darbo našumą apkarpė mums priėmimus, kažkokie draudimai uždėti, tad ne viską ir ne visur galim matyti
Laumupe, ir taip dar būna Gerai, kad pas mus dar nedasigalvojo taip padaryt - nu bet aš savo darbą padarau, o po to dar ir su jumis pabendraut laiko lieka ir akytes paganyt
Gitale, parašei savo nuomonę, mes netgi atkreipsim dėmesį į tavo pastebėjimus, už ką ačiū Receptą kaltint reiktų tik paskutiniu atveju, pirmiausia reik pačiai paanalizuot ar viską iki galo teisingai padarei Tiesiog, galima taktiškiau išreikšt savo nuomonę Ir mes natūraliai tai priimsim
Rugegele, Keksas "Povas"
Aš jum dar kartą aiškinutam , kad nesugadint produktų, viską ėmiau tiksliai kaip parašyta, ten kur nesidėjo "zuko" tešla yra puiki, kuriuose gabaluose buvo įdėta "zukas" ten yra visiškai blogai, kadangi jis pakeičia tešlą, burnoja ji veliasi, beja ką tik skambinau pažystamai konditeriai kuri 30 metų kepa pyragus, šitą ir jinai patvirtino kad taip atsitinka, todėl ir parašiau kad jus bent nesugadintumėt produktų, geriau jų išvis nedėt kakava i naturali tešla yra žymiai geriau. taip kad mūsų mėgstamas, mes kepam, tai matos kad ir nekepa. beja galima iškept įdėt ir pasakyt kaip skanu , viskas gerai...
aš nesusinervinus ir nieko nenotiu įžeist, tiesiog atsiprašau kam užkliuvo mano nuomonė
aš nesusinervinus ir nieko nenotiu įžeist, tiesiog atsiprašau kam užkliuvo mano nuomonė
QUOTE(GITALE @ 2008 12 11, 14:57)
Aš jum dar kartą aiškinutam , kad nesugadint produktų, viską ėmiau tiksliai kaip parašyta, ten kur nesidėjo "zuko" tešla yra puiki, kuriuose gabaluose buvo įdėta "zukas" ten yra visiškai blogai, kadangi jis pakeičia tešlą, burnoja ji veliasi, beja ką tik skambinau pažystamai konditeriai kuri 30 metų kepa pyragus, šitą ir jinai patvirtino kad taip atsitinka, todėl ir parašiau kad jus bent nesugadintumėt produktų, geriau jų išvis nedėt kakava i naturali tešla yra žymiai geriau. taip kad mūsų mėgstamas, mes kepam, tai matos kad ir nekepa. beja galima iškept įdėt ir pasakyt kaip skanu , viskas gerai...
aš nesusinervinus ir nieko nenotiu įžeist, tiesiog atsiprašau kam užkliuvo mano nuomonė
aš nesusinervinus ir nieko nenotiu įžeist, tiesiog atsiprašau kam užkliuvo mano nuomonė
Kritika priimta
As jei iki pardes nusigausiu, tai labai skanu dalykeli darysiu beje, jei virt kelias skardines kondensuoto pieno, tai ji galima laikyt paskuij ilgai, kaip ir Rududu? Nes galvoju elektros sutaupysiu
Gitale kitas reikalas O žinai, čia savotiška rekalama išėjo šitam "povui" , man netgi azartas paėmė jį pamėgint Tik, kad dabar visokie kalėdiški kepiniai galvoj