QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 19:26)
Na va , panika del torto buvo didziule , bet kai pamaciau foto .......gausi velniu , nes tortukas super gerai isejas , kita karta truputi maziau zele dek ir bus viskas taip pat kaip mano , SAUNUOLE !!!!
Rugegele23 , koks jis senas tas svirkstas , kazkur rusi pas mane guli ....is jo super sausainukai iseina , tame svirkste yra dozatorius .....gali paspausti 1 karta arba 2 kartus , nuo to priklausys sausainuku storis ir rastas , ar yra ideta receptuku ??? man tie kakaviniai superiniai trapus trapus na , o ta ziurke mane pakerejo , pas kazkuria is merginu avataras toks , kai i ja ziuriu sirdis sipsosi
Rugegele23 , koks jis senas tas svirkstas , kazkur rusi pas mane guli ....is jo super sausainukai iseina , tame svirkste yra dozatorius .....gali paspausti 1 karta arba 2 kartus , nuo to priklausys sausainuku storis ir rastas , ar yra ideta receptuku ??? man tie kakaviniai superiniai trapus trapus na , o ta ziurke mane pakerejo , pas kazkuria is merginu avataras toks , kai i ja ziuriu sirdis sipsosi
Aha, yra ir receptu tik rusiskai, o kaip zinia man reiks dar papluset kol issiversiu dar su paciu svirkstu reiks treniruotis. Siandien kaip tik puost reiks, bet dar su situ svirkstu nebandysiu, kol neissistudijavau