Riestainiai iš ČIA
cipciukas pas Jus,kaip visada aukstasis pilotazas
[quote=cipciukas,2008 12 08, 17:24]
una
Tortas " ABRIKOSINIS SU TORESU"[/quote
cipciuk,Jūs stebinate savo šedevrais labai gražu
labai mėgstu viską kas su aguonom o jei jų dar labai daug,tai pasakiškai skanu
una
Tortas " ABRIKOSINIS SU TORESU"[/quote
cipciuk,Jūs stebinate savo šedevrais labai gražu
labai mėgstu viską kas su aguonom o jei jų dar labai daug,tai pasakiškai skanu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 08, 17:24)
Pro tokį grožį ramia dūšia nepraeisi - nu NEREALIAI gražu ir tikiu nemažiau skanu Ačiū už vaizdines pamokėles, tai laaaabai naudinga Daug drąsiau bus beze kremo imtis Nors aš jau 2 kartus dariau ir abu kartus sėkmingai
Didelis jums aciu mergaites uz atsiliepimus
Taip jis slapias , savijauta gera - truputi pabuna linkska , bet tuoj praeina ir vel einame pakartoti
Na su beze pas mane kazkaip nebuna problemu tfu tfu tfu , o vat du kartus dariau papuosimus is saldainiu ir......snipstas gavosi , pirma karta kietas kaip akmuo , antra - su savo vyru tapome siamo dvyniais , bet as ju gyva velnia turiu ( saldainiu ), tai nori- nenori reikes juos gadinti , kol padarysiu taip kaip priklauso
Taip jis slapias , savijauta gera - truputi pabuna linkska , bet tuoj praeina ir vel einame pakartoti
Na su beze pas mane kazkaip nebuna problemu tfu tfu tfu , o vat du kartus dariau papuosimus is saldainiu ir......snipstas gavosi , pirma karta kietas kaip akmuo , antra - su savo vyru tapome siamo dvyniais , bet as ju gyva velnia turiu ( saldainiu ), tai nori- nenori reikes juos gadinti , kol padarysiu taip kaip priklauso
oi,negaliu jus kaip visad su bajeriais.
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 08, 23:27)
Nu čia užsukus ir nuotaika pasitaisė , prisijuokiau tai jūs taip ir sukat ratus aplink tortą , kad man taip dabar
QUOTE(RiMami @ 2008 12 09, 00:03)
Nu čia užsukus ir nuotaika pasitaisė , prisijuokiau tai jūs taip ir sukat ratus aplink tortą , kad man taip dabar
aplink torta neiseina eiti ratu stalas prijungtas prie sienos , bet kaip virtuvej taip virtuvej apsinesi - prablaiveji ir vel per nauja , o is tikruju jis nera jau toks " stiprus " nera megstanciu to dalyko pas mane .....na iki ryto isblaivesim.....kas i darbus , o kas toliau galvos , ka cia iskepus ???
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 09, 00:09)
aplink torta neiseina eiti ratu stalas prijungtas prie sienos , bet kaip virtuvej taip virtuvej apsinesi - prablaiveji ir vel per nauja , o is tikruju jis nera jau toks " stiprus " nera megstanciu to dalyko pas mane .....na iki ryto isblaivesim.....kas i darbus , o kas toliau galvos , ka cia iskepus ???
Ir aš to jūsų torto noriu nu taip nekalta, tik tortas Aš tai dabar ant salotų ir antrų patiekalų pasinešiau, nes MB šią savaitę pradėjo Vilniun į darbą važinėt, tai reikia maisto pridėt - nu kaip nemėgstu tai negaliu lauknešėlių tokių ruošt o čia pažiūrėjus, jau vėl nagai niežti kažką kept, manau ką nors su varške
Nu su cipciuko tortu nera cia mna ka lygintis, bet vistiek pasirodysiu. As kepiau mielini vyniotini pagal Daividijos recepta.
Mielinis aguonu pyragas
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
tai stai man kokie gavosi daraiu su obuoliais ir razinomis.
Papildyta:
o cia su aguonomis, bet man asmeniskai su obuoliais daug skanesnis, toks slapias.
Mielinis aguonu pyragas
500g miltu,
1pakelis sausu mieliu(arba 30g svieziu),
1 kiausinis,
2 tryniai,
125g sviesto,
125g cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
250g miltu,
1v.s.romo,
truputis druskos,
Idarui:
pusantros stiklines paruosto aguonu misinio(arba aguonu ismirkintu,sumaltu ir sumaisytu su cukrumi).pieno,cukraus pudros.
Piena pasildyti,ideti sauksta cukraus,mieles,ismaisyti,kad mieles istirptu ir pastatyti siltai kad suputotu.
Miltus persijoti,supilti istirpinta sviesta,cukru,druska,kiausini,trynius,vanilina,roma,druska ir supilti "suputojusias" mieles.Tesla minkyti apie 10min,kol bus elastinga,jei reikia truputi ideti miltu,bet tesla turi buti minksta!.Tada ja uzdengti ir padeti siltai val,kad pakiltu.
Pakilusia iskocioti ir aptepti aguonu misiniu sumaisytu su trupuciu pieno.
tai stai man kokie gavosi daraiu su obuoliais ir razinomis.
Papildyta:
o cia su aguonomis, bet man asmeniskai su obuoliais daug skanesnis, toks slapias.
skaniai atrodo,pats tas pusryciam prie kavos