QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 21:34)
Va mergaites , jau taip skaniai man atrodydavo tie tortai " Juodasis miskas " , kad ir as nutariau isbandyti , nezinau kas pirma idejo receptuka , bet zemai lenkiu pries ja galva , nes laaaaaaaabai skanus tortas ....
Cipciukui žemai lenkiiu galvą .
Aš net darbe sukviečiu visus prie kompo ir liepiu į tokius šedevrus pažiūrėti . Vien pažiūrėjus jau norisi kepti ir kepti...
QUOTE(Inočka @ 2008 12 04, 22:38)
Mergaites, kvaila klausima uzduosiu .
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
Asmeniškai man ši eglė yra labai skani. ji yra posausė, tačiau tie glajai duoda gerą skonį. Dabar tas žvaigždes klyjuoju virtu kondensuotu pienu ir tepu tikrai negailėdama. Pvz. šią eglę kepiau baliui kur buvo 26 žmogeliukai. Per vakarą pusės ir neliko. Visi laužė eglės šakas ir į tortus net nežiūrėjo. Bet žinoma čia jau skonio reikalas.
O ji yra ne meduolinės tešlos .
QUOTE(Inočka @ 2008 12 04, 23:04)
Gi pazadejau savo MB, kad Kaledom iskepsiu simtalapi.
Jei, o aš kai prisiminiau savo pirmo šimtalapio kepimą, tai net širpuliukai per nugarą nubėgo... Visą dieną prie jo vargau vargau, o gavosi tik labai skanus batonas... Na atrodo jau tauip plonus tuos lapus padariau, bet....