Kepsiu, nes jau prispausta prie sienos
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 04, 21:50)
Kepsiu, nes jau prispausta prie sienos
O as saviski tik simtalapiu galiu palepinti , na dar morenginiu
pasidalinsiu ir as su jumis receptuku,kuri su vaikais siandien isbandem
Sokoladines sirdutes
reikes:
200 g. margarino,
150 g cukraus (as dejau dvigubai nes truko)
2 nedideli kiausiniai
1 a.s. vanilinio cukraus
4 saukstai kakavos
1 a. s. kepimo milteliu
450-500 g miltu
Minksta margarina istrinti su cukrumi,imusti kambario temperaturos kaisiniai ir isplakti. Suberti kepimo miltelius,vanilini cukru,miltus sumaisytus su kakava. Gerai isminkyti. Tesla ivinioti i maistine plevele ir kelioms valandoms ideti i saldytuva. Iskocioti 5 mm storio blyna ir isspausti formeles. Kepti 175 laipsniu temperaturoje ikaitintoje orkaiteje 10-12 min
skanaus
Sokoladines sirdutes
reikes:
200 g. margarino,
150 g cukraus (as dejau dvigubai nes truko)
2 nedideli kiausiniai
1 a.s. vanilinio cukraus
4 saukstai kakavos
1 a. s. kepimo milteliu
450-500 g miltu
Minksta margarina istrinti su cukrumi,imusti kambario temperaturos kaisiniai ir isplakti. Suberti kepimo miltelius,vanilini cukru,miltus sumaisytus su kakava. Gerai isminkyti. Tesla ivinioti i maistine plevele ir kelioms valandoms ideti i saldytuva. Iskocioti 5 mm storio blyna ir isspausti formeles. Kepti 175 laipsniu temperaturoje ikaitintoje orkaiteje 10-12 min
skanaus
Gal nelabai i tema parasysiu. Bet mano balta torta, kur i papuosimus paskutini esu idejusi, siandien nunesiau i darba, tai "dedai" pradzioje paziurejo, kaip i pirktini, paskui pasakiau, kad pati dariau, tai apziurejo is visu pusiu, paskui paklause, kada galima ragaut. Tai dingo per minute, rijo ir dar dabavkes prase Baisiai pasipiktino, kad tiek metu slepiau toki "talenta"
Cipciuk, turiu toki nepadoru klausima Gal mane i kokias giminaites priimtumet? Niu, i marcias jau netikciau (ir amzius ne tas, ir savo pasonei MB turiu, manau, jis nelabai suprastu), bet gal i kokias pusseserias ar dar ka Tokiu grozybiu pridarot, kad tikrai noras kyla kazkur netoliese gyvent
QUOTE(Inočka @ 2008 12 04, 21:58)
Gal nelabai i tema parasysiu. Bet mano balta torta, kur i papuosimus paskutini esu idejusi, siandien nunesiau i darba, tai "dedai" pradzioje paziurejo, kaip i pirktini, paskui pasakiau, kad pati dariau, tai apziurejo is visu pusiu, paskui paklause, kada galima ragaut. Tai dingo per minute, rijo ir dar dabavkes prase Baisiai pasipiktino, kad tiek metu slepiau toki "talenta"
Ir kaip tu taip galejaui?
Cipciuk, kaip gerai, kad priminet , o tai jau pamirsau
Gi pazadejau savo MB, kad Kaledom iskepsiu simtalapi. Visa laime, kad parduotuveje jo kaina kandziojasi, nes jau koooooooooks jis man skanus .
Itariu, kad naminis turetu dar skanesnis but
Gi pazadejau savo MB, kad Kaledom iskepsiu simtalapi. Visa laime, kad parduotuveje jo kaina kandziojasi, nes jau koooooooooks jis man skanus .
Itariu, kad naminis turetu dar skanesnis but
beje cipciuk tavo tortas kaip visada pasaka o jai kai uzsimaniau tokio
Na jau simtalapis tai simta kartu skanesnis naminis!
As irgi simtalapi kaledoms kepsiu
As irgi simtalapi kaledoms kepsiu