Einu gabaleli Juodojo misko sukirsiu, jau taip uzsimaniau ko nors saldaus
QUOTE(Inočka @ 2008 12 04, 21:03)
Cipciuk,
O pagal koki recepta ta juodaji miska daret? Pagal Misheles ar pagal sita?
Nes maciau ir pas Mishele irgi yra juodasis miskas, tik siek tiek kitoks, bet pas ja labai neapetitnai atrodo, kaip juoda duona perpjauta
O pagal koki recepta ta juodaji miska daret? Pagal Misheles ar pagal sita?
Nes maciau ir pas Mishele irgi yra juodasis miskas, tik siek tiek kitoks, bet pas ja labai neapetitnai atrodo, kaip juoda duona perpjauta
Man irgi atrodo kaip duona Mišelės nuotraukoje.Aš kai kepiau pas mane irgi tamsus gavosi,panašiai kaip pas tave
Papildyta:
Cipsiuk išduok papuošimo receptą
Oi prajuokinot jus mane , visko kadaide buvo , ir nesekmiu puosiant dabar matyt jau ranka ipratusi , bet , kad sis papuosimas visai paprastas .....rugegele 23 cia ne glajus as kazkada rasiau , kad geriau sumokesiu daugiau , bet pirksiu sokolada , cia juodas sokoladas ipilta pieno ( galima vandens)ir istirpintas , jis turetu buti vidutiniskai tirstas , nes kitaip nebus lygus , kai su spec mentele tepsi , matysis rezai , ant virsaus irgi sokoladas tik baltas , islydytas tik karstame vandenyje( voneleje) , ne verdanciame ( nes sutrauks ), nuo centro sukama spirale iki torto krasto( su popierine tutele ) , paskui su pagaliuku daromas tinklelis , viskas daroma greitai , kol sokoladas dar siltas . Yra parodyta " Darbstuoles "zurnaliuke .
Inocka , cia tu idejusi ..... receptuka , aciu tau labai ( geda , bet jo jau nera torto) .Miseles mane visai negundo
Mergaites as darau i maza formele 18 cm. kad nenusibostu valgyti , jei nelabai skanus iseina ( na kai skanus , tada gaila , kad nedidelis ), zentas ir marti juos greitai patvarko
Rugegele 23 , tavo tortuka pamaciusi ir as uzsimaniau , taip , kad jis ( patarsiu , biskvita pjaukite tik siulu )
Aciu uz pagyrimus ale ka man rytoj issikepti ???
Inocka , cia tu idejusi ..... receptuka , aciu tau labai ( geda , bet jo jau nera torto) .Miseles mane visai negundo
Mergaites as darau i maza formele 18 cm. kad nenusibostu valgyti , jei nelabai skanus iseina ( na kai skanus , tada gaila , kad nedidelis ), zentas ir marti juos greitai patvarko
Rugegele 23 , tavo tortuka pamaciusi ir as uzsimaniau , taip , kad jis ( patarsiu , biskvita pjaukite tik siulu )
Aciu uz pagyrimus ale ka man rytoj issikepti ???
QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 04, 21:24)
As ne cipciukas, bet galiu atsakyti. Ten virsuje yra juodas sokoladas uzpiltas ir padaryti apskritimai vienodu atstumu su baltu sokoladu. Paskui su dantu krapstuku ar kitu pagaliuku, galima su peilio galu daromi ibrezimai: nuo vidurio i krasta, kitas nuo krasto i viduri ir taip taip toliau, visa laika keiciant krypti.
Jei as neteisi cipciukas mane pataisys
kol rasiau, cipciukas jau atsake
Mano sekantis kepinys tai bus ne tortas jau noriu kokio kekso, ar pyrago... kazkaip pabodo tortai noriu mazu "Negriuku", tad manau sekantis kepinys bus Negriukai ir Jus kepkit, Cipciuk juos arba dideli keksa. Arba ta, kur i tesla jogurtas pilasi, lyg RiMami recepta idejo, tas kur atrodo kaip su sypsenele labai skanus
AAA, arba ta pyraga su aguonom as galvoju kept, arba ta pynute Cipciuko, nu nezinau
Apie torta galvot jau nenoriu, suvalgius ka tik toki dideli gabala. Ir dar desros, ir pyrago gabaleli o dieve, as kaip apsiedele
AAA, arba ta pyraga su aguonom as galvoju kept, arba ta pynute Cipciuko, nu nezinau
Apie torta galvot jau nenoriu, suvalgius ka tik toki dideli gabala. Ir dar desros, ir pyrago gabaleli o dieve, as kaip apsiedele
Mergaites, kvaila klausima uzduosiu .
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
QUOTE(Inočka @ 2008 12 04, 21:38)
Mergaites, kvaila klausima uzduosiu .
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
Ten, kur rodet eglutes dideles. Jus jas kepat, vien del grozio ar kaip. Tiek darbo daug , o kaip skonis. Nes bent man atrodo, kad turetu buti gan sausa, kaip sausainiai
Man irgi ten atrodo graziai, bet pas mus ji ir stovetu...nieks manau nevalgytu...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 04, 21:39)
Man irgi ten atrodo graziai, bet pas mus ji ir stovetu...nieks manau nevalgytu...
Tai vat del to ir klausiu, man irgi taip atrodo
Cipciuk, tortas tobulas (kaip visada) Net vyras prie monitoriaus prisiplojo Sakė ir jis tokio nori
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 21:44)
As neskaiciau apie ta eglute , bet jei ji meduoline ir dar minksta , tai kas megsta tai per ilgesni laika ir suvalgys , pas mane keliautu i konteineri , nes nevalgo meduoliu
Pas mus sausainiu is vis nelabai kas valgo, tai as ju visai nekepu. Nebent as prie kavos kramsnoju
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 04, 21:44)
Cipciuk, tortas tobulas (kaip visada) Net vyras prie monitoriaus prisiplojo Sakė ir jis tokio nori
Vaivaiva , tai kepk , jis be galo lengvai ir greitai pagaminamas , tikrai , patikek manim