Koks grazus papuosimas nu man taip graziai nesigauna...
Ale pas Jus ten seimoj tortu megejai pas mane tai stovi kelias dienas
O koks ten glajus ant virsaus? Nes as noriu vis padaryti toki minksta, o ne sokoladini... kaip jis daromas?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 20:34)
Va mergaites , jau taip skaniai man atrodydavo tie tortai " Juodasis miskas " , kad ir as nutariau isbandyti , nezinau kas pirma idejo receptuka , bet zemai lenkiu pries ja galva , nes laaaaaaaabai skanus tortas ....
cipciuk Jaučiu ir man reikės jį išbandyti... Gal Kalėdoms ar Naujiems..
Žinot, norėjau paklausti, o būna Jums taip, kad nepasiseka kas nors kepant tortus, puošiant ir t.t. (aišku aš nelinkiu to )? Atvirai pasakius aš abejoju, kad taip būna, nes kur pažiūrėsi, ten tobulybė
As net paziurejau i savo prapjauto torto foto, tai mano pliurze palyginus su Jusu lygiu graziu gabaleliu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 04, 20:37)
Ale pas Jus ten seimoj tortu megejai
Aga, ir aš norėjau paklaust, kaip cipciuko šeimyna tiek tortų suvalgo??? Aš be šventės jokio torto nedarau, nes nėra kam valgyt.. Vyras saldumynų visai nevalgo, sūnus geriau saldainį vietoj jo, o dukrytei dar tik pienukas O tai negi aš kepsiu tortą vien dėl savęs?
QUOTE(Maliku @ 2008 12 04, 20:42)
Aga, ir aš norėjau paklaust, kaip cipciuko šeimyna tiek tortų suvalgo??? Aš be šventės jokio torto nedarau, nes nėra kam valgyt.. Vyras saldumynų visai nevalgo, sūnus geriau saldainį vietoj jo, o dukrytei dar tik pienukas O tai negi aš kepsiu tortą vien dėl savęs?
As jei ko labai noriu, tai issikepu ir del saves
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 04, 20:43)
As jei ko labai noriu, tai issikepu ir del saves
Aš jei ko labai noriu, tai perku parduotuvėje 100-200 gr., nes išsikepus pačiai, viso nenorėsiu, o išmest bus gaila , tai reiks valgyti, o paskui su svarstyklėmis baisūs konfliktai Dažniausiai nugali jos..
sorry už
cipciuk tortukas niam seiles iki keliu reikes man si tortuka isbandyt kaledom
As tai sventems ananasini darysiu. Visiems labai patiko, tai gales dar pasidziaugt
kaip visad cipsiuko tortas .tobulas
Manau pagal antraji.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 04, 20:53)
As tai sventems ananasini darysiu. Visiems labai patiko, tai gales dar pasidziaugt
O as sventems medaus darysiu, jau nuspresta nes taip paciai ir neteko paragaut , o jau du kartus kepiau. O mama TAIP gire