QUOTE(GITALE @ 2008 12 04, 09:23)
----
O gal galit plačiau apie tą pintą krepšiuką, kokia tai tešla, jei galit tikslaiu sudėtį, kaip supinat , ir ant ko pinat, kepat? ar ją galima valgyt nekieta, ar tik kaip grožio elementas? Man kaip tik reikėtų tokį kašiuką nupint ir iškept
O gal galit plačiau apie tą pintą krepšiuką, kokia tai tešla, jei galit tikslaiu sudėtį, kaip supinat , ir ant ko pinat, kepat? ar ją galima valgyt nekieta, ar tik kaip grožio elementas? Man kaip tik reikėtų tokį kašiuką nupint ir iškept
RiMami labai gerą nuorodą įdėjo, nes tie krepšeliai ir yra kepami iš mielinės tešlos . Bet aš dariau žymiai papraščiau. Naudojau pirktinę sluoksniuotą tešlą . Juosteles supinu ant molinio apversto dubenėlio ir su juo kepu orkaitėje . Na būna sunkoka nuo to dubenėlio nuimti, bet vėliau jis padžiūna ir sukietėja . Mes tai ir tą krepšelį vėliau suvalgome