Jei, na net nežinau kaip tas dvi foto ištrinti . Susibiesinau ir dabar net dirbti negaliu
QUOTE(G.Jurgita @ 2008 12 02, 21:20)
QUOTE(daividija @ 2008 12 01, 19:28)
Labai suintrigavo Kalėdų egės receptas, šiemet būtinai reiks išbandyti. Nieko panašaus neteko nei matyti, nei ragauti. Gal kartais kur internete esi užmačiusi foto jau pagamintos eglės, nes neįsivaizduoju, kaip klijuoti tas eglutes Ar čia daroma viena milžiniška eglė, ar kelios? Aš bandyčiau iš 1/4 normos, nes valgytojų ne tiek ir daug turim, o be to, dar ir kitų skanėstų susiplanavus esu.
Jei kur esi mačius foto ar paaiškintum išsamiau, bučiau l. dėkinga
Nu,jo gaunasi viena milziniska egle.
QUOTE(Musyte24 @ 2008 12 03, 07:59)
O čia mano eglutė pagal Daividijos pateiktą receptą .
Senai čia nuotraukėles dėjau, tai tikiuosi gausis sekmingai ją patalpinti
Senai čia nuotraukėles dėjau, tai tikiuosi gausis sekmingai ją patalpinti
O cia is visos normos kepei ar is puses?
Receptas is ten ir paimtas,tik nebeatsiminiau kur radau
O grybukas spec grybukinej kepei,ar irgi formavai?
Ot klausimu uzdaviau,noriu kept grybukus,ale neturiu keptuves,galvoju taip kept ir lipint.
QUOTE(daividija @ 2008 12 03, 13:28)
O cia is visos normos kepei ar is puses?
Receptas is ten ir paimtas,tik nebeatsiminiau kur radau
O grybukas spec grybukinej kepei,ar irgi formavai?
Ot klausimu uzdaviau,noriu kept grybukus,ale neturiu keptuves,galvoju taip kept ir lipint.
Receptas is ten ir paimtas,tik nebeatsiminiau kur radau
O grybukas spec grybukinej kepei,ar irgi formavai?
Ot klausimu uzdaviau,noriu kept grybukus,ale neturiu keptuves,galvoju taip kept ir lipint.
Čia kepta iš visos normos, bet prie to pačio dar apie 60 ežiukų padariau, nes atsibodo tas žvaigždes kepti
Grybukus tai spec.keptuvėje kepu, bet galima ir rankomis juos formuoti. Kiek pamenu, tai mano močiutė labai nuostabias musmirytes darydavo . Iškepdavo atskirai galvytes su maža skylute ir plonus kotelius. tada kremu tuos kotelius "priklijuodavo"
Nu egle tai ispudinga, bet isduokite paslapti ka su tokiu kiekiu likusiu baltymu darote, jei gerai supratai i tesla jie neieina.
Musyte24, o kaip ežiukus darai?
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 03, 14:24)
Nu egle tai ispudinga, bet isduokite paslapti ka su tokiu kiekiu likusiu baltymu darote, jei gerai supratai i tesla jie neieina.
Grybų kotus dažau, ežius puošiu ir dar morengiukų prisikepu
QUOTE(Inočka @ 2008 12 02, 22:53)
Geresnio balto biskvito nesu ragavusi.
Nerandu is kur tas receptas, negaliu nuorodos idet, tai parasau recepta. Biskvitas
1 pakelis vanilino
Nerandu is kur tas receptas, negaliu nuorodos idet, tai parasau recepta. Biskvitas
1 pakelis vanilino
galit informuoti kiek čia gramų tiksliai yra? ?
nors ežiukų/grybukų nemėgėja, bet jau grožis ežiukų
jei aš tokius daryčiau, vyras matyt ant rankų nešiotų..
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 03, 13:24)
Nu egle tai ispudinga, bet isduokite paslapti ka su tokiu kiekiu likusiu baltymu darote, jei gerai supratai i tesla jie neieina.
Galit pamėgint šitą keksą-tortą iškept - iškart 10 baltymų sueis , dar morengiukams dalį sunaudot, o jei dar liks BALTYMUS GALIMA UŽŠALDYT (tik reiktų nepamiršt atsižymėt kiek paketėlyje vienetų užšaldyta)
Musyte, grybukai ir ežiukai ir netgi krepšelis, kaip suprantu, irgi pačios keptas
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 03, 14:30)
Musyte24, o kaip ežiukus darai?
Iš eglės recepto tešlos formuoju rutuliukus ir ištempiu snukutį. tada supluju apačią ir į orkaitę. Kai iškepa puošti baltymų mase.