Cipciuk , o kaip tam morkų pyrage kalnagubrius padarėt??
na,as manau kad tokia kepimo forma.
QUOTE(RiMami @ 2008 12 02, 15:08)
Žiūriu į šį klausimą nieks pirasai neatsakė, tai aš ta proga pasiūlysiu keletą nuorodų (pati nesu bandžius), bet receptai patikimi (anksčiau šie tortai atsidarydavo su labai gražiom fotkėm, dabar kažko bent jau man jų nerodo )
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
(turiu lietuviškai, jei kas sudomino galėčiau pasiųst ar į AŽ ar čia įdėt)
Ir dar čia galima pažiūrėti
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
Tortas "Paukščių pienas"
(turiu lietuviškai, jei kas sudomino galėčiau pasiųst ar į AŽ ar čia įdėt)
Ir dar čia galima pažiūrėti
Ačiū labai už nuorodas. Būtų labai gerai lietuviškai, nes su rusų kalba ir man prstokai .
O čia mano eglutė pagal Daividijos pateiktą receptą .
Senai čia nuotraukėles dėjau, tai tikiuosi gausis sekmingai ją patalpinti
Senai čia nuotraukėles dėjau, tai tikiuosi gausis sekmingai ją patalpinti
OHO
Kaip gražiai atrodo, o kokia diiiiidelė Kiek laiko dirbai prie tokio šedevro?
Kaip gražiai atrodo, o kokia diiiiidelė Kiek laiko dirbai prie tokio šedevro?
labai jau grazu
Eina sau kokia faina eglė Nu bet nesakykit, vaizdai taip paveikia smegeninę , kad reiks varyt recepto nagrinėt, o taip tai pro vieną ausį praleidau ir tiek O ji kokia gaunasi valgyt - minkšta ar trapi kaip sausainiai
Srove, rugegele, cipciuk, Gitana.B ir visų visų nuostabūs tortai, keksai, sausainiai ir viskas kas saldu Inočka, biskvitas
Pirasa, atsiųsiu tau į AŽ paukščių pienus
Srove, rugegele, cipciuk, Gitana.B ir visų visų nuostabūs tortai, keksai, sausainiai ir viskas kas saldu Inočka, biskvitas
Pirasa, atsiųsiu tau į AŽ paukščių pienus
QUOTE(Inočka @ 2008 12 03, 08:52)
Va CIA yra nuoroda is kur gamima parsisiusti zvaigzduciu formeles didelei eglei. Pasiziurek, gal tiks
INOCKA ACIU
Ačiū Musytei24 už eglutės vaizdelį, panašiai ir įsivaizdavau.
Na ką aš galiu pasakyt - nuostabu
Na ką aš galiu pasakyt - nuostabu
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 03, 11:14)
Na jos darymas tai kelias dienas užima. Pirmą dieną išsikepi žvaigždes ir jei dar būna jėgų tai galima jas suklijuoti. tada pora dienų reikia padžiovinti.
Čia gamybos eigoje
QUOTE(RiMami @ 2008 12 03, 11:43)
Eglė yra net labai skani. iš tos pačios tešlos aš dar ežiukus darau. Ji ne kieta ir trapi, nes daug kiaušinio trynių dedasi.
O čia dar ežiukai matosi
Papildyta:
Jetau, pabandžiau per čia foto prisegti ir va kokių nesamonių pridirbau
Sorry, aš tik naujokė...
QUOTE(daividija @ 2008 12 01, 20:28)
parasysiu,nes jau nepamenu mur radau,o narsiau tai ilgai
20 kiausiniu,
1kg sviesto,
1kg cukraus,
3,5kg miltu,
0,5l grietines,
2a.s.sodos,
1 a.s citrinos rugsties,
1pakelis vanilino,
truputis citrinos sulciu.
Glajui(zvaigzdutems klijuoti):
0,5kg cukraus,
2 stiklines vandens,
200g sviesto,
1 pakelis kakavos(cia nesupratau kokio dydzio,bet bandysiu is akies deti),
Glajui(eglei puosti)
4 kiausiniu baltymai,
1kg miltinio cukraus,
0,5a.s citrinos rugsties.
Kiausiniu trynius su cukrumi ir sviestu sukti,kol pasidarys puri mase.I grietine sudeti soda ir citrinos rugsti,supilti trynius,suberti vanilina,issijotus miltus ir greitai suminkyti tesla.ja 5 val padeti saltai,kad sutvirtetu.Paskui kocioti 1-1,5cm storio lakstais.Is popieriaus iskirpti sesiakampes zvaigzdutes:30,28,26,24,22,20,17,13,10cm skersmenspo viena.Popierine zvaigzdute deti ant iskociotos teslos ir ispjautikiekvieno dydzio po penkias.jas deti i skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje,kol paruduos.Atvesusias klijuoti glajumi pagal dydi.
Glajui vandeni su cukrumi virinti,kol,ilasinus i salta vandeni,lasas sustings.Tuomet sudeti sviesta,kakava,pavirinti ir karstu klijuoti zvaigzdutes.Virsunei maziausia zvaigzdute perpjauti i 4dalis.Suklijavus nejudinti 3 dienas.Po to puosti baltu glajumi.baltam glajui baltymus issukti su cukraus pudra ir citrinu sultimis.egle galima laikyti ilgai,tik neleisti sudrekti.
As manau cia gaunasi milzinisko dydzio egle,todel as is karto sumazinau produktus per puse.Ir jau issikarpiau zvaigzdutes,net nezinau kokio dydzio.
Sekmes,jei rysiesi daryt,mano drauge kepdavo,jau tokia skani budavo As tai bandysiu.
20 kiausiniu,
1kg sviesto,
1kg cukraus,
3,5kg miltu,
0,5l grietines,
2a.s.sodos,
1 a.s citrinos rugsties,
1pakelis vanilino,
truputis citrinos sulciu.
Glajui(zvaigzdutems klijuoti):
0,5kg cukraus,
2 stiklines vandens,
200g sviesto,
1 pakelis kakavos(cia nesupratau kokio dydzio,bet bandysiu is akies deti),
Glajui(eglei puosti)
4 kiausiniu baltymai,
1kg miltinio cukraus,
0,5a.s citrinos rugsties.
Kiausiniu trynius su cukrumi ir sviestu sukti,kol pasidarys puri mase.I grietine sudeti soda ir citrinos rugsti,supilti trynius,suberti vanilina,issijotus miltus ir greitai suminkyti tesla.ja 5 val padeti saltai,kad sutvirtetu.Paskui kocioti 1-1,5cm storio lakstais.Is popieriaus iskirpti sesiakampes zvaigzdutes:30,28,26,24,22,20,17,13,10cm skersmenspo viena.Popierine zvaigzdute deti ant iskociotos teslos ir ispjautikiekvieno dydzio po penkias.jas deti i skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje,kol paruduos.Atvesusias klijuoti glajumi pagal dydi.
Glajui vandeni su cukrumi virinti,kol,ilasinus i salta vandeni,lasas sustings.Tuomet sudeti sviesta,kakava,pavirinti ir karstu klijuoti zvaigzdutes.Virsunei maziausia zvaigzdute perpjauti i 4dalis.Suklijavus nejudinti 3 dienas.Po to puosti baltu glajumi.baltam glajui baltymus issukti su cukraus pudra ir citrinu sultimis.egle galima laikyti ilgai,tik neleisti sudrekti.
As manau cia gaunasi milzinisko dydzio egle,todel as is karto sumazinau produktus per puse.Ir jau issikarpiau zvaigzdutes,net nezinau kokio dydzio.
Sekmes,jei rysiesi daryt,mano drauge kepdavo,jau tokia skani budavo As tai bandysiu.
cia apie ta pacia egle kalbama?