Kokie gražūs jūsų visų tortai, gerai pasidarbavote! Šaunuolės!!!!
Po gabalėlį visų norėčiau paragauti.
Kokie nuostabus tortukai Sluoksniuotas pasakiskai atrodo
QUOTE(RiMami @ 2008 11 30, 14:20)
jau tortu grazumas ir skanumas (neragavau, bet prapjauti laaabai vyliojanciai atrodo)
RiMami, na ir pavarei Laaabai labai skaniai ir gražiai atrodo torčiukai!!!!
noriu pasirodyti savo tortuka. Jis vadinasi "Ryza Galinka" . Receptukas paimtas is rusu forumo. Labai idomus receptas , nes i tesla ieina pomidoru pasta , ji ir nudazo tesla tokia morkine spalva. Kas ragavo , niekas nesuprato nuo ko tokia teslos spalva . Visi galvojo kad nuo apelsinu, nors ju net nebuvo deta.
Tesla; 500g miltu,
200g margarino,
200gcukraus,
1 a. s. kepimo milteliu,
2 kiausiniai,
6 v. s. tirstos pomidoru pastos.( tik ne keciupo)
Kremas 0,5 l pieno,
6 v.s. manu kruopu,
350 g sviesto,
1 st cukraus.
2 apelsinu cedra.( as nedejau) Truputi rugsteles dejau.
Margarina gerai atsaldyti ( as palaikiau sald. kameroje)ir su tarka sutarkuoti. Deti miltus , sumaisytus su kepimo milteliais, kiausinius, cukru ir pomidoru pasta.Isminkyti tesla. padalinti i 3 dalis.Iskocioti ant miltais pabarstyto pavirsiaus.Deti i forma 26 cm diametro ir iskepti 3 blynus. Neperkepti, jie turi but minksti. Kepti apie 15 min. Atvesinti
kremui isverdame kose is 0,5 l pieno ir 6 saukstu manu ,dedam cukru .Atvesinam. Tada dedam minksta sviesta ir gerai issukam.
Aptepam lakstus su kremu , gerai butu , kad kremo sluoksnis butu storesnis nei blyno storis. virsu apliejam sokoladu.
pirma karta valgiau torta su manu kruopu kremu. nezinociau, buciau nesupratusi.nes buvau pries manu kose nusistaciusi. Tortukas tikrai skanus.
http://s42.radikal.r...16c071dd330.jpg
o receptukas is ciahttp://forum.say7.info/topic4419.html
Tesla; 500g miltu,
200g margarino,
200gcukraus,
1 a. s. kepimo milteliu,
2 kiausiniai,
6 v. s. tirstos pomidoru pastos.( tik ne keciupo)
Kremas 0,5 l pieno,
6 v.s. manu kruopu,
350 g sviesto,
1 st cukraus.
2 apelsinu cedra.( as nedejau) Truputi rugsteles dejau.
Margarina gerai atsaldyti ( as palaikiau sald. kameroje)ir su tarka sutarkuoti. Deti miltus , sumaisytus su kepimo milteliais, kiausinius, cukru ir pomidoru pasta.Isminkyti tesla. padalinti i 3 dalis.Iskocioti ant miltais pabarstyto pavirsiaus.Deti i forma 26 cm diametro ir iskepti 3 blynus. Neperkepti, jie turi but minksti. Kepti apie 15 min. Atvesinti
kremui isverdame kose is 0,5 l pieno ir 6 saukstu manu ,dedam cukru .Atvesinam. Tada dedam minksta sviesta ir gerai issukam.
Aptepam lakstus su kremu , gerai butu , kad kremo sluoksnis butu storesnis nei blyno storis. virsu apliejam sokoladu.
pirma karta valgiau torta su manu kruopu kremu. nezinociau, buciau nesupratusi.nes buvau pries manu kose nusistaciusi. Tortukas tikrai skanus.
http://s42.radikal.r...16c071dd330.jpg
o receptukas is ciahttp://forum.say7.info/topic4419.html
labai idomiai skamba
Niu jai tortų čia skanumas ir gražumas
RiMami,ta simfonija,labai gražiai žiūrisi,reikės nusikopinti receptuką.
RiMami,ta simfonija,labai gražiai žiūrisi,reikės nusikopinti receptuką.
Oi,merginos,nu ir groziu pridejot,seile tik varvinu,nors dar pilnas saldytuvas pyragaiciu
RiMami,tavo tortai tai isvis pasakiski,jau isijungiau kopijavomo aparata,tuoj prisikopinsiu
Papildyta:
labai idomus tortas,su manu kose as esu dariusi krema,man netgi labai patiko Spalva tikrai grazi,kaip morkinio torto.
RiMami,tavo tortai tai isvis pasakiski,jau isijungiau kopijavomo aparata,tuoj prisikopinsiu
Papildyta:
QUOTE(bravada @ 2008 12 01, 00:17)
noriu pasirodyti savo tortuka. Jis vadinasi "Ryza Galinka" .
labai idomus tortas,su manu kose as esu dariusi krema,man netgi labai patiko Spalva tikrai grazi,kaip morkinio torto.
Ačiū mergaitės Bravada, tavo laabai įdomus tortas
Daividija, tas šokoladinis tikrai skanus, bet kas man pasakys kam čia žalių trynių kremuose reikia Labai nenorėjau jų dėt, ale sudėjau Kol kas gyvi visi Nežinau, gal kitą sykį bandyčiau kokio kondensuoto pieno atitinkamą kiekį įdėt
Daividija, tas šokoladinis tikrai skanus, bet kas man pasakys kam čia žalių trynių kremuose reikia Labai nenorėjau jų dėt, ale sudėjau Kol kas gyvi visi Nežinau, gal kitą sykį bandyčiau kokio kondensuoto pieno atitinkamą kiekį įdėt
Siandien labai nesiseka, receptuose su nuotraukom nusivaidinau su nuotraukos dydziu, tikiuosi cia taip nebus,. Tai va kanorejaupasirodyti, nieko ipatinko, lietuviski liaudiski spurginiai zagareliai. Vakar darugai paskambino pasake kad pro sali vaziuoja ir susutos trumpam arbatos puodeliui, taigi....
1 pokelis varskes, 1 kiausas, sodos puse arbatinio saukstelio ir miltu, tiek kad tesla butu minkoma, bet ne per kieta. Uzminkome tesla iskociojame formuojame norimos formos ir dydzio zagarelius ar ka kita ir kepame aliejuje. Cukraus pudra, kadangi skubejua, barsciau karstus, tai atrodo tokie salpi, nu bet skonis buvo
1 pokelis varskes, 1 kiausas, sodos puse arbatinio saukstelio ir miltu, tiek kad tesla butu minkoma, bet ne per kieta. Uzminkome tesla iskociojame formuojame norimos formos ir dydzio zagarelius ar ka kita ir kepame aliejuje. Cukraus pudra, kadangi skubejua, barsciau karstus, tai atrodo tokie salpi, nu bet skonis buvo
Kepiau vakar pyragą su obuoliais:
Tešlai:
100 gr sviesto,
80-90 gr cukraus
2 kiaušiniai
pusė pakelio kepimo miltelių
taurelė romo (aš pyliau amareto)
na ir miltų,tiek, kad prie rankų nelabai liptų
Obuolius (apie 5) sutarkuoti ir sumaišyti su krakmolu. Aš dar dėjau razinų ir riešutų, cinamono ir imbierio.
Tešla padalinti į dvi nelygias puses. Viena puse išdėlioti į formą(aš nekočiojau o tiesiog aplipdžiau formą), kaip pagrindą, dėti ant viršaus tarkuotus obuolius. Iš kitos pusės gabaliukais ant viršaus išmėtyti.
Kepiau apie 30-40 min
Skanaus!
Tešlai:
100 gr sviesto,
80-90 gr cukraus
2 kiaušiniai
pusė pakelio kepimo miltelių
taurelė romo (aš pyliau amareto)
na ir miltų,tiek, kad prie rankų nelabai liptų
Obuolius (apie 5) sutarkuoti ir sumaišyti su krakmolu. Aš dar dėjau razinų ir riešutų, cinamono ir imbierio.
Tešla padalinti į dvi nelygias puses. Viena puse išdėlioti į formą(aš nekočiojau o tiesiog aplipdžiau formą), kaip pagrindą, dėti ant viršaus tarkuotus obuolius. Iš kitos pusės gabaliukais ant viršaus išmėtyti.
Kepiau apie 30-40 min
Skanaus!