2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
pabaigiau tema, tai reikia kita pradeti

cipciukas, 17 Spa 2008 - 22:30, parašė:
cipciukas, 17 Spa 2008 - 22:30, parašė: ![]()
O sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "
Kadangi nesiseke iskepti biskvita , tai sluoksniai is sausainiu , bet taip pat skanu .
Pries diena pasidariau triju spalvu zele ( truputi kietesne , nei taip valgoma ).
Kad butu smulkus gabaleliai , ja tarkavau burokine tarka ir visas spalvas sumaisiau .
Isdejau dviguba sluoksni sausainiu .
Isplakiau puse litro vysninio jogurto ir i ji ipyliau istirpinta zelatina ( 2 did. saukstai zelatinos uzpyliau trecia dalim stiklines pieno ).
Ta jogurto krema supyliau ant sausainiu ir valandai i saldytuva .Sustingo greitai .
Tada vel isdejau , bet tik viena sluoksni , sausainiu .
Isplakiau 36% didely ( 450g. ) gietineles ( atsaldytos!!!!) , i ja suberiau spalvota zele ir supyliau taip pat istirpinta zelatina , tik ne du , o tris saukstus , viska dariau plakdama mikseriu .
Si mase greitai stinksta , todel tuoj pat supyliau ant sausainiu ir islyginau pavirsiu , padejau saltai .
Uz valandos isemiau ir puosiau su plakta grietinele .
Tai laaaabai gaivus tortukas , panasesnis i maskarpones surio torta , tik ne toks riebus . As ji dariau 18 cm. formoje.
rugegele23, 26 Lap 2008 - 21:18, parašė:
rugegele23, 26 Lap 2008 - 21:18, parašė: ![]()
Radau vienos nares, berods @zemuoges@ pasisakyma, na pacituosiu "Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas". Man atrodo nesamone, nepykit. Juk niekas negali tiksliai pasakyt, kada baigiasi kiausiniu galiojimas, o dar butent kita diena pasibaigus galiojimui jau pradeda smirdet biskvitas kiausiniais, nu netikiu nors nusaukit
@zemuoge@, 26 Lap 2008 - 21:40, parašė:
@zemuoge@, 26 Lap 2008 - 21:40, parašė: ![]()
Gal ir blogai parasiau kad jau kita diena, bet bent po 3-4 dienu tai tikrai. O data iki kada jie galioja, visada buna parasyta
ir nereikia kabinetis prie zodziu
rugegele23, 26 Lap 2008 - 21:43, parašė:
rugegele23, 26 Lap 2008 - 21:43, parašė: ![]()
As zinau kad parasyta
as nepiktybiskai parasiau, tik nesupyk
Masiania*, 26 Lap 2008 - 21:53, parašė:
Masiania*, 26 Lap 2008 - 21:53, parašė: ![]()
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais
Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi
Masiania*, 26 Lap 2008 - 21:53, parašė:
Masiania*, 26 Lap 2008 - 21:53, parašė: ![]()
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais
Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė