QUOTE(Shatura @ 2009 01 18, 10:23)
Ziuriu jus cia apie sovietiniu laiku metodikas ir musu mamu isitikinimus kalbat Prisijungiu. Mano mama viska viska sako taip, kaip jus auksciau apraset apie zindyma svarbiausia, ir labiausiai mane nervina tai, kad jei as susidariau kitokia nuomone apie zindyma, tai reiskias as kvaila ir nieko nesuprantu Gal patirties as dar ir neturiu, bet ir mano mama temaitino ne daugiau 4 menesiu. dare taip, kaip daktarai sakydavo. O mano posakis apie tai, kad pradzioje nuteka skystesnis, o paskui maistingesnis pienas, ja isvis prajuokino pasake - NESAMONE! O melynos spalvos pienas- tai isvis tik i klozeta tinkamas vienu zodziu as tik dziaugiuosi, kad dabar mane priziurinti akusere turi kitokia nuomone apie zindyma. Ir bendrauju su vietinem mamom, kurios yra labai dideles zindymo intuziastes Neisivaizduoju, kaip man pavyks, bet labai noriu zindyti ne maziau nei iki metuku
joo...sunku, jei mamos nuomonė visai kitokia....mūsiškė, tai patikėjo mumis(manim ir sese, ir kad l.ilgai žindyti gerai ir t.t)
Va šitas man patiko straipsniukas
http://www.sveikapra...?text.id.sub.44
gal ir tavo mama netyčia paskaitys
man l.l.patiko šis straipsnis...ypač atsakymas tiems žmonėms, kuriems neestetiškai atrodo mama maitinanti jau virš 2metų vaikutį...