QUOTE(xeditux @ 2009 01 13, 14:14)
O kai paauga, taigi jau kieto maisto valgo ir galima atitaikyti, kada islekti. As dar pamenu, pamaitindavau ir vyras is kart i lauka isvezdavo. Miegodavao maniskis 3-4h lauke, as ramiai pabudavau kirpykloj, kartais nei to palikto pieno neprireikdavo
Auksini vyra turi
Ot, butu mano vyras atrases velniu uz 3 val. pabuvima kirpykloje kai vaikui keli men., o ji istremes i lauka.
Dabar kai manajam beveik 10,5 men., tik ryzosi mane i masazus isleisti. Uztrunku 3 val. (kelione pirmyn-atgal, pats masazas), tai sukandes dantis atbuna, bet ir tai pabamba.
Sunus musu sudetingo charakterio, su juo nelengva, todel suprantu ji is dalies, nes ir as pati noriu, kad mane isleistu atsipusti nuo tu klyksmu
Todel pavydziu, kas augina ramius leliukus, kurie guli, pasisypso ir miega.
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2009 01 12, 11:20)
Prie to paties
Nes dauguma megsta teisintis, kad tipo uzima svarbias pareigas ir reikia issiilseti.... As duodu pienelio pries miegeli ir ryte dabar. O vyras nakti panesioja ir paliuliuoja, kad nuraminti
Nezinau, gal ir nuo poziurio priklauso, bet mano vyrui
isisenejusi nemiga, zada gydytis, tai nelabai turiu teises jo "idarbinti", nors, beabejo, noreciau, nes pati tuoj virsiu zombiu (
jei jau nevirtau)
Noreciau paklausti, ar
galima zindyvei darytis rentgeno nuotrauka?
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 12, 17:08)
Aciukas
Labai jau norisi istrukti is namu, pasirupinti ir savimi, bei pasisemti geros nuotaikos ir energijos. Manau sportas, pats tinkamiausias sprendimas
Man geriausias dalykas masazas
Aisku, jis brangesnis, bet efektas greitesnis ir procesas malonesnis, ypac po gimdymo