sveikos
QUOTE(Night @ 2008 12 22, 16:15)
Oi kad maniškė praktiškai tik MP gyva, jokių košių ji nevalgo
nu max po 20-30ml, kartais neeeet 50
O dėl balto plėmuko tai taip, pranyko jis savaime
nu va ir apsiraminau, maniau kad tik mano vaikas nevalgo kosiu, nu t.y. valgo bet va tokiais pat mazais kiekiais
ir pradzioj bandziua pirktines, sunkiai valge, savo viriau, maisiau su MP, nu man tos visos koses labai skanios, o vat vaikas pavalgo kiek ir jau sotus
man kazkaip mistika skamba kai suvalgo kiti 200g
nes mes max iveikiam 100g ir tai kokia parodomaja programa reik surengt kad tiek iveiktu
QUOTE(AusraR @ 2008 12 23, 17:37)
tai va kad dantai issikale jau pries kelias dienas...nevidurioja, temp neturi...bet mana tas miegojimas diena isikandus papa varo i depresija...jau sakiau vsio, nemigdysiu visai tada...negana to kad nakti persikreipus visa turiu miegot, tia dar ir diena turiu gulet papa atstacius, jau visus sonus ir kakla nugulejau, skauda dabar...be to dar yra ir broliukas ir jam demesio reik skirt...nenori tegu nemiega, paziuresim kiek temps
jauciu ilgai....tas mane ir siutina...nes siaip tai jau zinokit net esu pasiruosus ta ziauruji klykinimo metoda pritaikyt jei tik buciau garantuota kad pades...bo pikta nerealiai esu o tas ner gerai vaikui manau...vistiek jis jaucia kad ant jo pykstu...
pas mus tas pats, bet manau priezastis pas mus dantys... nes uzvakar prasikale vienas pagaliau ir antras pakeliui, tai jau kartu kelias naktis miegam, ir aisku dar tos sventes, visiems noris vaika panesiot
tai vat daba tikras rankinukas paliko ir da kartu miegot jam reik... daug naktim zinda ir verkia
as irgi apie ta metoda vis pagalvoju.... bet nubraukiu asaras ir toliau migdomes kaip anksciau- su papuliu
da anksciau pavykdavo uzminga atimi papuli ir perkeli i lovyte, o daba tik paimi kad perkelt iskart prabunda ir nebeuzmiega lovytej
tai taip pakilnojam su vyru pirmyn atgal, jei nepavyksta tai ir paliekam miegot kartu