QUOTE(Rola @ 2008 12 14, 18:16)
Laba
,
kiek suprantu ilgai maitinančios vaikams čiulptukų neduoda? Ar jis tikrai gali sumažinti pieno gamybą?
Mano dukrytė per pilvo diegliukus nesitraukia nuo krūties, valgo verkdama, taip prisivalgom oro, tada dar labiau verkiam? Tai gal tokiu momentu geriau čiulptukas?
Bet pas mane jau kokia savaitė kaip apmažėję pieno, tai bijau rizikuoti....
Papildyta:
O naktį atrūgint nereikia?
aš duodu.....kai migdau, nes prie krūties neužmiega
o šiaip pagal situacija....duok čiulptuką jei padeda....
o dėl pienelio gamybos, tai tikrai nepergyvenk, jei ir dedi dažnai prie krūties- gaminsis ir čiulptukas nepakenks
Papildyta:
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 14, 19:49)
nezinau kaip kitos, bet aš nedaviau nė dienos, nes niekaip nesupratau, kam jo riekia, jeigu vaikas miega, tai miega, jeigu pabunda, tai su juo bendrauji, ir irgi - kam tas čiulptukas?
tiap ir užsaugo nepažinusi skonio
Su čiulptuku dar daugiau prisigaudys. OI jūs panešiokit vaiką ant pilvo ant sunertų rankų, masažuokit lengvai, laikrodžio rodk. kryptimi, ir dar - uždėjus abu delnus rankų nejudinant jomis spaudyti pilvuką delnų šonais.. na lyg raja kaip plaukioja savo pelekus planiruodama...
Neduok čiulptuko, tikrai, pieno padaugės, jeigu maitinsi naktimis, nes tada gaminasi daugiausia už jo gamybą atsakingo hormono, ir svarbu mamai naktį pamiegoti, pailsėti, nes miegant irgi jo gaminasi dagiausia.
Aš visada atrūgindavau po kiekvieno maitinimo, net naktį iki pusės metų, po to jau rečiau.. vėliau išmoko atsirūgti ir gulėdama.
sunku suprast...neatsidūrus tam tikrose situacijose....tačiau kai speneliai kraujuoja o vaikas parom nori žįsti, tai čiulptukas tada jau neišvengiamybė
o oro su čiuptuku tikrai neprisigaudys daugiau....ir pieno nemažės....štai metus jau atmaitinau ir tai nepabaiga
Gimė 3kg 448g ir 52cm