Laba
,
ačiū už atsakymus. Na aš tai atrūginėju ir dieną ir naktį, nematau tame skirtumo, tačiau naktį dažniausiai neatsirūgsta, tik šiaip gidisi, kad pro burnyte truputuką eina oras, na nemoku paaiškinti. Diena atsirūgsta labai stipriai, kartais iš karto, kartais ne, bet atirūgsta. Kartais dar ir miegodama pradeda raivytis, o tada pakėlus atsirūgsta, matosi, kad jai to reikia, bet ne čia esmė....
Oro mes prisigaudom kai užeina diegliai, kai nervingai ir greitai žindom, verkiam ir t.t.. Todėl man ir parūpo čiulptuko klausimas, nors aš nenoriu jo duoti, bet gal taip kankinu vaiką????
Prie krūties vakarais išbūnam abai ilgai, apie 5 val., aišku tame tarpe panešioju, kad atsirėgtų, tačiau man niekad dar nėra dukrytė nugraužus spienelių
A6 jai glostau pilvelį palei laikrodžio rodyklę, guldau ant pilvelio, riečiu kojytes, dedu vyšnių kauliukų pagalvėlę, įvairiai nešioju, bet toks vaizdas, kad viskas veltui.
Be to, mes sunkiai ir kakojam, dažniausiai jai reikia padėti išsikakoti, nors dujos eina visą parą. Kakojam tik kartą per vieną ar dvi paras
.... Tai va...
Na svarbiausia, kad pienukas nedingtų, nes sumažėjęs akivaizdžiai.... Valgom dieną beveik kas valandą ar pusantros. Bet augam gerai, per pirmą mėnesį 1400 g. ir 2 cm, per kitas dvi savaites 600 g. ir 6 cm....