Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys 6

QUOTE(AusraR @ 2008 12 05, 00:25)
oj va sito tai nesugebu, bunu as pikta, bunu, ypac ant vyro  lotuliukas.gif bet nieko, gavau pedu masaza tai nebepykstu smile.gif
Na siandien pirma diena kaip viena buvau, ziuresim kaip cia bus. Siaip sunku, ypac i lauka isinest abu, sveria vistik...nugaryte tai jau taip jauciasi vakare ojojoj....tai turbut samdysiu kokia auklyte, bet jei nepatiks tai be skrupulu isvysiu lauk. Blyn, ateina , nieko nemoka ir nelabai stengiasi  schmoll.gif nu suprantu, pirmos dienos, mergina be patirties ten blablabla, bet tai tu stenkis, bandyk, klausk, tai ne, sedi kaip pabuciuota. Ai, nu ir nusprendiau kad galiu ir viena  schmoll.gif ir galejau, net i lauka issinesiau abu is 4 auksto  thumbup.gif ryte tik nesupratau bajerio, pienelio kosei kazkaip nepavyko nusitraukt...bet kai vaikuciui daviau tai ciulpe ir rijo...na, bet nieko, po pietu nusitraukiau ir kosei ir vaikams paciulpt dar liko pakankamai.
Taip kad mergos prasom nesiskust kas su vienu tvarkotes ir nedejuot, o tai gausit siknon  tongue.gif
aisku, dar tik viena diena, dar visko bus, bet dabar bent zinau kad galiu  thumbup.gif


Jooooooooo...
supermama.gif
Atsakyti
Ausra, šaunuolė tu. 4u.gif O tu pasikabink vieną iš priekio, kitą ant nugaros ir bus lengviau. bigsmile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 04 gruodžio 2008 - 22:51
QUOTE(Ode @ 2008 12 04, 23:49)
Ausra, šaunuolė tu.  4u.gif O tu pasikabink vieną iš priekio, kitą ant nugaros ir bus lengviau.  bigsmile.gif
user posted image user posted image

o cia idomu viena nesyne ar dvi? pagal spalvas atrodo kad dvi...
Atsakyti
Ausryt, tau tikrai reikia medalio. saunuole!!!! Taip ir toliau!!!

O as va pasinaudojau kazkurios mergaites patarimu, nemaitinti viena krutimi per visa nakti ir ryte is jos nusitraukineti. Tai zinokit nusitraukiau 110 ml pienuko. Gal dar buciau kazkiek isspaudusi, bet galvoju tikrai jau nebereikia (o ir papuka kaip skauda, tiksliau speniuka - nerasi maloniau kai lelius is jo valgo doh.gif )
Bet jau kaip dziaugiuosi, kaip rubli radusi biggrin.gif

Aciu mergytes uz patarimus. Ziuresim kaip tas kleckius valgys ta pienuka ne is papuko bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2008 12 05, 09:59)
Aciu mergytes uz patarimus. Ziuresim kaip tas kleckius valgys ta pienuka ne is papuko  bigsmile.gif  unsure.gif

jei soskiuka valgo tai gal ir buteliuko soskiuka valgys...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 12 04, 21:57)
o as pasigirsiu - isvijau visas aukles, uzkniso, siandientvarkiausi viena ir sekesi puikiai  thumbup.gif

thumbup.gif Tu isvis p thumbup.gif as mus sauniausia mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 12 05, 12:33)
jei soskiuka valgo tai gal ir buteliuko soskiuka valgys...

Maniskis soskiuka ima, bet is buteliuko nei pro kur schmoll.gif vyras viena syki tik puse porcijos siaip ne taip sugebejo sumaitinti, o daugiau nieko negerdavo - nei sulciu, nei vandens.... Uztat ismoko is stiklines anksti gerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2008 12 05, 11:59)
Maniskis soskiuka ima, bet is buteliuko nei pro kur  schmoll.gif  vyras viena syki tik puse porcijos siaip ne taip sugebejo sumaitinti, o daugiau nieko negerdavo - nei sulciu, nei vandens.... Uztat ismoko is stiklines anksti gerti  thumbup.gif

mes tai nupirkom dabar tokius puodukus, na kur tipo neisbega skystis, kur su tokiu snapeliu ir reik pro ji traukt, su rankenelem tokie. Tai pats geriausias zaislas smile.gif vandenuko pripilu, tai gal ir patrauia potrupuciuka jau.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 12 05, 14:01)
mes tai nupirkom dabar tokius puodukus, na kur tipo neisbega skystis, kur su tokiu snapeliu ir reik pro ji traukt, su rankenelem tokie. Tai pats geriausias zaislas smile.gif vandenuko pripilu, tai gal ir patrauia potrupuciuka jau.

Maniskis ir is tokio negere schmoll.gif tik ta snapeli griauze ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jureiva @ 2008 12 02, 14:06)


beto, pieno kiekis gali mazeti todel, kad kudikiui duodamas ciulptukas (soske), tada jis patenkina poreikis ciulpti, kas jam yra igimtas refleksas, ir kruties taip gerai nezinda.
as,tiesa sakant, nelabai suprantu kam naudojami ciulptukai, kai maitinama krutimi. mano galva vienintelis teisingas atsakymas- tevu poreikiams tenkint- kad ramiai sau guletu, nerekautu ir dar todel, kad visai neseniai kudikis be soskes nelabai isivaizduojamas buvo, nesusimastant kam jo isvis reikia.



sveikos,

smagu skaityt kad yra ilgai maitinanciu thumbup.gif As pati irgi dar maitinu, bet man labai nepatiko sitas pasisakymas.

Jei kai kuriems vaikams nereikia ciulptuko, tai nereiskia kad VISIEMS jo nereikia ir kad jis yra tevu poreikiams tenkinti doh.gif Jeigu taip sakote, tai matyt jums vaikas ant papo nekabedavo po 6 valandas, o tik patraukus vel reikalaudavo, kogero nebuvo kad nuo to nuolatinio kabejimo, pieno butu ziauriai daug, nes ji ciulpia ir spjauna, nebuvo taip kad vis atpildavo nes persivalgydavo. Menesi laiko gyvenau be ciulptuko, jo net neturejom, bet supratau, kad be jo neissiversim.nes matyt ne pas kai kuriuos vaikus matyt yra stipresnis poreikis zisti. Ir ka dabar jei ismesciau jau visus kogero ciulptukus net nepasigestu, atejo laikas ir pats jo nebenori.

Teorija nuo praktikos daznai skirias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 04, 22:12)
mirksiukas.gif
o ai gal ji daznai valgo? Todel ir nesivalgo visko, as tai del saviskes priejau tokios isvados.


taip, dažnai, kas 1-1.5 val.
Atsakyti
laba,
mamytės, turiu klausimuką blush2.gif ar krūtis ištuštinta skaitos tada, kai paspaudus nebeišsispaudžia visai pienuko? maniškiui dar tik savaitėlė, vos ne visą dieną prakaba ant krūtinės. išvalo kiek yra pienuko ir atrodo, kad daugiau jau nebeištraukia. duodu kitą. bet iš tos išvalgytos paspaudus dar bėga pienuko. gal vaikutis neištraukia iki galo g.gif krūtinė pastoviai minkšta, nes pienuko nedaug ir pasigamina. tai gal dar ir todėl, kad neišvalgo iki galo unsure.gif jetau, koks sudėtingas dalykas tas žindymas... doh.gif
Atsakyti