QUOTE(Rittule @ 2008 12 03, 21:24)
Sveikutės
Dukrytei 4 mėn. Šiandien buvom pasisverti- per 2 sav. tepriaugom 120 gr., gydytoja pasiūlė primaitinti mišinuku
Nesvarbu, kad vaikas ramus, sako leliukai gali prisitaikyti prie nuolatinio neprivalgymo, skrandis susitraukia, be to ir svoris dukrytės jau šiek tiek mažesnis nei vidutinis 4 mėn. Negaliu 'pasiteisinti' tuo, kad galbūt dabar toks periodas, o kitą mėnesį priaugs daugiau, kadangi nuo pat pradžių svoris neaugo super idealiai: gimem-3400/po 1,5 mėn.-4500/po 1 mėn-5020/po 1 mėn-5400/po2 sav.-5520.. Maitinu kas 1-1,5 val. po 10-15 min.
Taip gaunasi, kad neturiu pakankamai pienuko arba mano lelka jo neištraukia.. Vienu žodžiu, gedulas mano širdy, svaigau apie maitinimą iki 1 metų.Jau žinau MP "fanių" patarimus nekvailioti, na aš irgi po smegenų praplovimo per žindymo kursus tik už maitinimą MP! Bet akivaizdu, kad skysčiai, arbatos, nealkohl.alus, nuolatinis glaudimas prie papulio man nepadėjo.. Blyn, jei pienas gaminasi smegenyse, GAL MAN NEGERAI SU SMEGENIM?
Visgi, labai laukiu, jūsų komentarų
P.S. šiandien po maitinimų iš krūties daviau 30 ml mišinuko: 1kart suvalgė 10 ml., 2kart visus 30 ml, 3kart visai negėrė, 4kart visus 30 ml. ..
As tai manau, kad neverta cia stresuot, nu nera tai nera to pienuko, ka padarysi, duos Dievulis atsistatys, o neduos, tai mes uzaugom ant misinuku, ir sveikos ir grazios ir protingos
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 04, 11:49)
Ką gerti, valgyti kad pienuko būtų daugiau?
Ir Tu cia
QUOTE(cooliuke @ 2008 12 04, 13:24)
sveikutes,
penktadieni susiplanavau eiti i kirpykla, o ta kirpykla kitame mieste (net kitoje salyje
) aisku kirpykloje prasedesiu minimum 2,5 valandos, o mano kleckas valgo kas 1-1,5. manau vistiek busiu priversta nusitraukti pieno ir palikti (vajeeee tai bus pirmas kartas
)
o esme tokia isvaziuojam is namu 10 val ryto (aisku pries isvaziuojant kleckas bus pamaitintas), vaziuosime 2 valandas (jis visa kelia mieos, bent jau taip visada buna), tad jau kitame mieste busim apie 12 val. dar bandysiu pamaitinti pries kirpykla. o daugiau vat paliksiu teciui su nusitrauktu pienuku.
o klausimelis toks: planuoju piena nusitraukti anksti ryte, t.y. pres kelione.
ar ji transportuoti ta pienuka ne saldytuve nera pavojinga??? aisku kiekis bus mazas, nes kiek paskaitau tai visos vos 40 ml nusitraukia, tai as galvoju busiu neisimtis (aisku jei bus daugiau tai tik valiooo), o poto galvoju dar masinoj pabandyt nusitraukt, nes daugiau nebus kada.
ar galiu ta rytini pienuka maisyti su nutrauktu masinoje? ir
kokius poto nurodymus man duoti vyrui pries maitinant kleckiuka?
ka labiausiai noriu suzinoti - parsykinau
labai lauksiu jusu patarimu
Ne saldytuve pienuka laikyti gali 8 val.(cia kambario temperaturoj) saldytuve-24 val. saldymo kameroj-3 men. Ir jis bus tinkamas naudojimui
[url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url