Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Esprit @ 2009 01 06, 09:08)
Na jei reikia, tai reikia, gal ten kokie skolinti buvo  g.gif .

DVD grotuvus jie turi, minejo kad reiktu mokrofono. Jie siaip nera brangus, galima ir uz 30 Lt nupirkti, bet ne i visus grotuvus jie kisasi ir neaisku ar pas juos jis kisis i grotuva. Bandziau siandien su aukletoja Vida susiskambint del laiko tikslaus, bet nekelia telefono, kiek suprantu, planuojam sausio 17 d keliauti. vyresniu vaikuciu yra ne 3, o 2 grupes, vasara isskirste viena. Niekaip neismastau, ka butu galima jiems padovanoti uz tuos pinigelius. Nebloga dovana gal butu abonentai i vaiku kambari Megoje ar Akropolyje g.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip norisi, kad jie gautu tokia dovana, kuri jiem padetu istrukt is tu vaiku namu sienu, na, kad turetu proga pamatyt kazka, pabendraut su zmonem unsure.gif ... Aisku jie dar maziukai, sudetinga su pramogom verysad.gif
Atsakyti
katik su Vida kalbejau. Vaikiukai sveiki, neserga thumbup.gif
Sausio 17 d. tinka, gal tariames 10 val. keliauti
ciuozyklas turi, gal dar smelio dezes neblogai butu. Tokios buna nedideles, patalpoms specealiai skirtos. Karaokes taip pat fainai butu... paskambinsiu vienam pazistamui, kuris Elektromarke dirba, gal jis mane del ju pakonsultuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 01 06, 13:28)
katik su Vida kalbejau. Vaikiukai sveiki, neserga  thumbup.gif
Sausio 17 d. tinka, gal tariames 10 val. keliauti
ciuozyklas turi, gal dar smelio dezes neblogai butu. Tokios buna nedideles, patalpoms specealiai skirtos. Karaokes taip pat fainai butu... paskambinsiu vienam pazistamui, kuris Elektromarke dirba, gal jis mane del ju pakonsultuos  g.gif

O kiek tos smelio dezes kainuoja? nelabai isivaizduoju kaip jos atrodo patalpoj g.gif
Atsakyti
Pavedimai:

1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.
8. Liveryman - 200 Lt.
9. vixiuke - 50 Lt.
10. Aušra - 100 Lt.
11. jurrrge - 50 Lt.
12. mamike - 20 Lt
13. condoleeza - 100Lt.
14. jurgitask- 50 Lt.
15. Lapexs - 50 Lt

Viso sąskaitoje turime - 1040 LT. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

[/quote]
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2009 01 06, 16:05)
O kiek tos smelio dezes kainuoja? nelabai isivaizduoju kaip jos atrodo patalpoj  g.gif

aš ir neįsivaizduoju, kur ją statyti patalpoje? o kiek dabar iš viso ten vaikiukų? gal tikrai organizuojam kokią išvyką? o mikrafonų yra nuo 25 iki 170lt bent topo centre. brolis pirko už 42lt, tai visai neblogas, tie pigiausi tai kaip žaisliniai atrodo. O tas už 170lt belaidis.
dar galima pagalvoti apie kamuolius guminius didelius, arkliukų supamų, gal rogučių ar dviratukų... reik klausti auklėtojų
Atsakyti
Sveikinu visas su praejusiomis sventemis!
Sausio 17 diena mielai prisijungsiu prie lankymo!
Mano galva,tikrai nebloga dovana butu isvyka kokia.Bet cia taip man,suaugusiai tetai atrodo... biggrin.gif O kiek teko pastebeti ,vaikus dziugina tai,ka is karto galima paciupineti,suvalgyti ir pan.-t.y. 'cia ir dabar'.Na,bet apie dovanas gal geriau mamytes,turincios vaikelius,nusimano,pagaliau aukletojos tikrai turetu zinoti,kas praverstu.
Atsakyti
Visas su Naujais Metais!!!!!!!!!
As ir skaitineju ir taip gaila tu maziuku kuriuos palieka teveliai sad.gif

O lankote tik Lopselio vaiku namucius?
As ir galeciau keleta daikteliu duoti wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 01 09, 12:18)
Visas su Naujais Metais!!!!!!!!!
As ir skaitineju ir taip gaila tu maziuku kuriuos palieka teveliai sad.gif

O lankote tik Lopselio vaiku namucius?
As ir galeciau keleta daikteliu duoti wink.gif

4u.gif

Lankom ir kitus, tik sioj temoj bendraujam apie Lopselio vaikucius ax.gif Del daiktu, tai turbut smagiau butu jei patys nuveztumet, nes kaip as visada sakau, tai jiem labiau jusu reik, o ne daiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2009 01 09, 13:41)
Lankom ir kitus, tik sioj temoj bendraujam apie Lopselio vaikucius  ax.gif Del daiktu, tai turbut smagiau butu jei patys nuveztumet, nes kaip as visada sakau, tai jiem labiau jusu reik, o ne daiktu  blush2.gif

As tai mielai...Kaip suprantu jus organizuojates ir kazkuria diena vaziuojate. Duokit zinia kada planuojate, butu smagu prisijungti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 01 09, 15:15)
As tai mielai...Kaip suprantu jus organizuojates ir kazkuria diena vaziuojate. Duokit zinia kada planuojate, butu smagu prisijungti.  4u.gif

Na jei viskas sekmingai vyks su dovanu pirkimu, tai planuojam 17d. ax.gif , smagu, jei prisijungsit 4u.gif
Atsakyti
Ydomu kelinta mazdaug valanda, bet tikriausiai jei vaziuosit tai is ryto. Mes nuo 10 iki 12 einam i zaidimu kambary svesti sad.gif
Na jei nepavyks si karta, tai butinai seksiu naujienas ir kita karta prisijungsiu.
4u.gif
Atsakyti