Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Pradedu:

Hetterra 867100504
Sheilla
Atsakyti

Pradedu:

Hetterra 867100504
Sheilla
Palade

tai susitinkam prie lopselio 16.15
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2010 02 26, 14:47)
Pradedu:

Hetterra 867100504
Sheilla
Palade

Gerai, susitinkam tokiu laiku. O kaip dėl maistelio? Ar nešamės savo nuožiūra?

Parašiau Varnikei dėl pinigėlių. Paimsiu jeigu atrašys. Bet didžiausias klausimas, tai ką pirkti? Dar pagalvojau, jeigu nesužinosim ko reikia, tai nuėję gal paklausinėsim, ir tada vėliau nupirksim ir nuvešiu.
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 02 26, 14:53)
Gerai, susitinkam tokiu laiku. O kaip dėl maistelio? Ar nešamės savo nuožiūra?

Parašiau Varnikei dėl pinigėlių. Paimsiu jeigu atrašys. Bet didžiausias klausimas, tai ką pirkti? Dar pagalvojau, jeigu nesužinosim ko reikia, tai nuėję gal paklausinėsim, ir tada vėliau nupirksim ir nuvešiu.

Na va, dėl pirkimo, tai sutarėm su auklyte, kad kai nuvažiuosim, pasitarsim bendrai ko reikia, nes reik tokio dvd laiduko, tik mes nežinosim kokį pirkt, nematę, o pažiūrėsim ir nupirksim. Be, manau, jis gi daugiau 50 lt nlabai gal kainuos, žodžiu, bus mayt.

O dėl maisto tada gal kaip siūlo Sheilla, imkim ir kiekviena nupirkim po porą pakelių kukurūzų, po pakelį baronkyčių, na, gal kokių čiulpinukų saldainių po pakiuką ir tiek, juk tikrai, ne tos vaišės svarbiausia smile.gif
Atsakyti

Pradedu:

Hetterra 867100504
Sheilla
Palade
Auksute

Atsakyti
Va, dar dėl tų pirkinių už 200 lt:

skambino man administratorė vaikų namų, sakė, kad būų gerai tv anteną nupirkt vidaus, nes negaudo kanalų televizorius, dar sugedęs dvd laidas kur pajungt į tv, tai sakė jį duos, kad galima būtų nupirkt naują tokį tinkantį, tada dar sugedęs videoapratas, tai prašo, jei mes galim, kad nuvežt pataisyt (Sheilla sakė apsiims, tik įdomu, kiek kainuos, na, jei pritruks pinigų, galėsim parinkt ir prisimest, manau) o dar - prašo vieno pakelio pampersų antro dydžio, nes ryt atveš vaikutį 3 parų, o savaitgalį sandėlys nedirba, tai tam vaikučiui reikia, kad savaitgalį turėtų smile.gif

Pampersų tada aš pagriebsiu, laidelį ir galėsiu paėmus nupirkti, video, kaip minėjau Sheilla lyg galės paimt pataisyt nuvežt, o dėl antenos va ką išsiaiškinau:

1. kambarinė antena, ypač Vilijampolėj gali beveik neveikti.

2. yra variantas toks - antena, kurią galima statyti ir lauke ir kambary, jos kaina 35 lt (jei kabint lauke - dar 15 lt tas metaliukas specialus, už kurio kabintųsi lauke, dar kažkiek kabelis, jo kaina apie 1,5 lt už metrą, na, tai su viskuo būtų apie 80 lt maximumiškiausiai smile.gif )

3. pasak to vyruko, kuris dirba parduotuvėj, kur aš viską aiškinaus, tai reikia vis vien pradėti nuo to, kad pasimatuot, kiek kabelio reiks, na, išsiaiškint apskritai situaciją vietoje, tada jau pirkti. Tai aš siūlau rytoj, kad mes ten kiek įmanoma išsiaiškintume kaip kas, tada aš galėčiau nupirkt tą anteną pirmadienį ir nuvežt kartu su nauju dvd laidu smile.gif

Dar dėl vaišių - tai kaip kažkuri minėjo, geriausia kukurūzų nešt, tai jie visiems tinka smile.gif

Laukiu jūsų pasisakymų, ką manot apie visą šį reikalą smile.gif
Atsakyti
viskas labai tinka ir patinka smile.gif del vaisiu tai nupirkim baronkyciu kukuruzu ir tikrai uzteks, saldainiu ar ciulpinuku tai nemanau kad reiketu vezti, as kazkaip kaip savam vaikui neduodu tai ir tiems vaikuciams manau kad nereikia, nes tie ciulpiami tai vaikai laksto neduok die... dar pasprinks, o sokoladiniai tai alergizuoti gali, tai gal tiesiog nepiktybiskais skanestais apsiribokime
Atsakyti
Ok smile.gif
tuomet iki ryt 4u.gif
Atsakyti
Svekutės, aš irgi atlėksiu, tik truputį vėliau ax.gif blush2.gif ... Paimsiu kokių vaisių mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2010 02 27, 10:01)
Svekutės, aš irgi atlėksiu, tik truputį vėliau  ax.gif  blush2.gif ... Paimsiu kokių vaisių  mirksiukas.gif ...

Puiku smile.gif
Tiesa, o kas nors nupirko muilo burbulų? smile.gif Būtų gerai, jei kas pasirūpintumėt, o aš balionų kalną atvešiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 27, 12:36)
Puiku smile.gif
Tiesa, o kas nors nupirko muilo burbulų? smile.gif Būtų gerai, jei kas pasirūpintumėt, o aš balionų kalną atvešiu  4u.gif

Nupirkau 3 buteliukus ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Mes pasuojam verysad.gif Atsirado kitokiu reikalu...

Gal kita karta ne savaitgalio vakara eitume, butu patogiau blush2.gif
Atsakyti