Tai mūsų 4 einančios mamos, nes kaip ir daugiau kol kas nerašo nei viena.
1. Hetterra
2. Palade
3. Sheilla
4. Auksute
Gal reikt paplanuoti ką nešamės?
Minėjau,kad galiu nupirkti muilo burbulų, tik galvoju kiek ju pirkti Dar vaisių, saldainių. Ar dalinsimės kas ką neša, ar visos po truputį kažko?
Gal reiktų dar kažką sugalvoti dėl pramogų - ar nešim piešti, ar paskaityti pasakėlių?
Sveikos merginos smagu kad susiorganizvot aplankyti vaikučius. Pas mane yra mūsų visų surinkti 200 Lt. Reikėtų už juos ką nors nupirkt
QUOTE(varnikė @ 2010 02 24, 17:28)
Sveikos merginos smagu kad susiorganizvot aplankyti vaikučius. Pas mane yra mūsų visų surinkti 200 Lt. Reikėtų už juos ką nors nupirkt
Būtų gerai, kad kuri nors iš einančiųjų paimtų tuos pinigus ir už juos tada nupirktų vaišių. Gal ne už visus, ką žinau, čia jau su varnike reik paitart, gal dalį sekančiam ėjimui palikti? Aš pati nenoriu apsiimti su pirkiniais, nes šiuo metu sėdžiu namie su mažiuku, o pati nevairuoju, tai bišk problematiška
Tiesa, dėl veiklos - tai kiek maždaug planuojam būti? Jei kokią valandą, tai manau, gal užteks muilo burbulų ir balionų? Auksute dar pasiims žaislų įvairių O jei ir ilgiau, manau, kad labai daug visko vežtis nereikia, juk vaikai ko gero turi piešimo priemonių, knygelių. Galėsim pačios pasekti pasaką, kokį vaidinimą-žaidimą sužaisti (pvz. - apie tai, kaip senelis rovė ropę), Jurgelį meistrelį ir t.t., kaip manot?
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 24, 16:32)
Tiesa, dėl veiklos - tai kiek maždaug planuojam būti? Jei kokią valandą, tai manau, gal užteks muilo burbulų ir balionų? Auksute dar pasiims žaislų įvairių O jei ir ilgiau, manau, kad labai daug visko vežtis nereikia, juk vaikai ko gero turi piešimo priemonių, knygelių. Galėsim pačios pasekti pasaką, kokį vaidinimą-žaidimą sužaisti (pvz. - apie tai, kaip senelis rovė ropę), Jurgelį meistrelį ir t.t., kaip manot?
Aš už tai, kad kiekvienam skirti individualų dėmesį. Jurgelius meistrelius jie tikrai su auklėtojom pažaidžia
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 24, 18:32)
Būtų gerai, kad kuri nors iš einančiųjų paimtų tuos pinigus ir už juos tada nupirktų vaišių. Gal ne už visus, ką žinau, čia jau su varnike reik paitart, gal dalį sekančiam ėjimui palikti? Aš pati nenoriu apsiimti su pirkiniais, nes šiuo metu sėdžiu namie su mažiuku, o pati nevairuoju, tai bišk problematiška
Gal už tuos pinigėlius reikia nupirkti kažkokį daiktą? Vaišių manau mes pačiom galim nupirkti. Kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2010 02 24, 19:07)
Aš už tai, kad kiekvienam skirti individualų dėmesį. Jurgelius meistrelius jie tikrai su auklėtojom pažaidžia
Agotuk dalyvausi? Tada mes jau 5 mamos
QUOTE(Sheilla @ 2010 02 24, 17:18)
6 Paimsiu kolegę dar
Aš manau, kad reikia nepersitengti Svarbiausia eiti pabendrauti, o ne stalus vaišėm nuklot...
QUOTE(Agotukas @ 2010 02 24, 19:21)
6 Paimsiu kolegę dar
Aš manau, kad reikia nepersitengti Svarbiausia eiti pabendrauti, o ne stalus vaišėm nuklot...
Sutinku, svarbiausiai pabendrauti Gal net geriausiai butu pasiskambinti aukletojai ir paklausti, ar reiktu ko nors, na cia uz tuos 200 Lt.
As dar tiksliai nezinau, bet gali buti, kad irgi kolege dar pasiimsiu
labukas,
as kelis kamuoliukus (tinkancius mazyliams) paimsiu, kreideliu, bei lazdeliu ant kuriu galima pritvirtinti balionus
as kelis kamuoliukus (tinkancius mazyliams) paimsiu, kreideliu, bei lazdeliu ant kuriu galima pritvirtinti balionus
nesikeikiant mes vel susirgome na bet tikiuosi kad sestadieni maniskis gales su maziumi pabuti jei dideliu problemu nebus... labai pasistengsiu...
Na mergaites, ar nepasikeitė planai? Čia taip tylu O pinigėlius tai gal ir galėčiau paimti iš Varnikės, bet reikia sugalvoti ką pirkti. Aišku geriausiai būtų auklėtojų paklausti. Hetterra gal paskambink?
Kai vieną kartą buvau, tai skambinom ir klausėm ko reiktų, tai pasakė, kad pampersų. Dar žinau, kad vieni vaikų namai prašė indų.
Kai vieną kartą buvau, tai skambinom ir klausėm ko reiktų, tai pasakė, kad pampersų. Dar žinau, kad vieni vaikų namai prašė indų.
Žinokit, nežinau kaip man rytoj išeis... Nes vakare šeima turi planų, neišeina man taip paprastai ištrūkti, juolab ir taip per darbus saviems dėmesio skiriu minimumą Kolegė tikrai eis. Perduosiu kurios nors iš jūsų tel., jei man neišeis, gerai?
Gerai, aš paskambinsiu Dabar sukau, tai atmeta, gal negali kalbėt. Sheila, jei galit, paimkit pinigus, aš jums tada parašyčiau sms ar az, na, kaip patogiau, ką auklėtoja sakė dėl reikalingų daiktų.
O vaišių ko imam tuomet?
Pakartokim dar sąrašą, gerai? matysim kiek mūsų bus, tai išsidalinsim kiek ko paimt maisiniu atžvilgiu
Pradedu:
Hetterra 867100504
P.s. Agotuk, tai įrašyk vietoj savęs kolegę ir jos tel.nr., kad galėtume susisiekti
O vaišių ko imam tuomet?
Pakartokim dar sąrašą, gerai? matysim kiek mūsų bus, tai išsidalinsim kiek ko paimt maisiniu atžvilgiu
Pradedu:
Hetterra 867100504
P.s. Agotuk, tai įrašyk vietoj savęs kolegę ir jos tel.nr., kad galėtume susisiekti