Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Na va, tai jau kaip ir suderinta ax.gif

Prašome tęsti sąrašą, kas dar nori eiti wink.gif
Atsakyti
Beje, as dar paimsiu piesimo kreideliu...bus galima Piesimo konkursa suorganizuoti smile.gif
Papildyta:
mes vis susirasinejam ,o as tai ir praleidau smile.gif i kokius vaiku namus mes planuojam eiti?
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 19, 13:08)
Tai einam kitą wink.gif Skambinu pranešt auklėtojoms. Sakau, kad ateisim 27 d. 16:30 i psio biggrin.gif

Balionų turim, dabar reikia, kad kas nors apsiimtų muilo burbulų parūpinti, o dėl vaišių ir susiderinsim, manau smile.gif

Aš galėčiau nupirkti muilo burbulų. Tik dar klausimas ar leis juos pusti patalpose, vis tik lieka pasekmes mirksiukas.gif Gal auklėtojų reiktų paklausti. Arba nebent palikti jiems kai eis į lauką.
Aš kaip supratau einam i Lopšelį (iki 3 metų kūdikių namus), ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheilla: 19 vasario 2010 - 12:00
as einu sestadieni

siaip galima nusinesti ir kreideliu bet koks ten konkursas kai vaikuciai iki 3 metu yra, dauguma dar ir su negalia buna (tiek fizine tiek protine) ten uztenka su jais pazaisti bendrai, muilo burbulus putem ne karta tikrai labai daug dziaugsmo vaikam buna...
siaip ten yra trys jau tu viresniuju grupes (apie 3 metai vidurkis), tai manau vis teik reikes atejusiom pasidalinti i tris gupes kad visi aplankyti butu.
vadinais ir vaisiu reikia ir burbulu kad turetumem 3 grupem

taip einam i kudikiu namus , Lopselio gatveje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 19 vasario 2010 - 13:12
QUOTE(palade @ 2010 02 19, 15:10)
as einu sestadieni

siaip galima nusinesti ir kreideliu bet koks ten konkursas kai vaikuciai iki 3 metu yra, dauguma dar ir su negalia buna (tiek fizine tiek protine) ten uztenka su jais pazaisti bendrai, muilo burbulus putem ne karta tikrai labai daug dziaugsmo vaikam buna...
siaip ten yra trys jau tu viresniuju grupes (apie 3 metai vidurkis), tai manau vis teik reikes atejusiom pasidalinti i tris gupes kad visi aplankyti butu.
vadinais ir vaisiu reikia ir burbulu kad turetumem 3 grupem
taip einam i kudikiu namus , Lopselio gatveje

Auklėtoja sakė taip - jei bus mūsų tik 3-4 tai į vieną grupę, arba turėsim po truputį pas visus. O jei mūsų bus kokios 6 ar daugiau, tai į dvi grupes išsiskirstysim(jų šiuo metu dvi yra tų šiek iek vyresnių 2-3 metų vaikučių grupių).
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 19, 17:49)
Auklėtoja sakė taip - jei bus mūsų tik 3-4 tai į vieną grupę, arba turėsim po truputį pas visus. O jei mūsų bus kokios 6 ar daugiau, tai į dvi grupes išsiskirstysim(jų šiuo metu dvi yra tų šiek iek vyresnių 2-3 metų vaikučių grupių).

dziugu girdeti kad vaikuciu maziau, tikiuosi nebus taip kad taupant lesas vaikai i dvi grupes sukisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2010 02 19, 20:49)
dziugu girdeti kad vaikuciu maziau, tikiuosi nebus taip kad taupant lesas vaikai i dvi grupes sukisti  g.gif

Na, to tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 19, 19:49)

Bet dar yra ir grupė mažesnių, lyg iki 2 metų. Na tikėkimės susirinks daugiau mamyčių, kurios norės eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 02 20, 10:46)
Bet dar yra ir grupė mažesnių, lyg iki 2 metų. Na tikėkimės susirinks daugiau mamyčių, kurios norės eiti  mirksiukas.gif

Pas pačius mažiausius nelabai mūsų nori smile.gif
Atsakyti
grupiu tai ir daugiau yra, bent anksciau tai visai kudikeliu lyg 2 grupes buvo, paskui nuo metu iki 2 metu:lyg 2 ar net 3 grupes, ir jau tu viriausiu pas kuriuos mes einam, pries tai buvo 3 grupes, dabar jau kaip hetterra sake kad tik 2grupes
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 20, 16:17)
Pas pačius mažiausius nelabai mūsų nori smile.gif

Kai buvau tai leido ir pas mažiukus iki 2 m... Labai vienas vaikiukas likęs atminty, tai visai būtų įdomu jį aplankyti rolleyes.gif Aišku jeigu dar jis ten gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 02 20, 15:52)
Kai buvau tai leido ir pas mažiukus iki 2 m... Labai vienas vaikiukas likęs atminty, tai visai būtų įdomu jį aplankyti  rolleyes.gif  Aišku jeigu dar jis ten gyvena.

man ir vienas berniukas buvo i aki ikrites, jis buvo jau toje viduriniuju grupeje, dabar jau kadangi senokai buvau tai mitis yra kad jau galbut jis pas vyresniuosius perkeltas 4u.gif
Atsakyti