Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Sheilla @ 2010 02 12, 14:55)
Aš tai dirbu iki 17 val...  unsure.gif

Kur dingot ax.gif Bandyciau iseiti anksciau is darbo, tai ir sestadienis tada tiktu nuo 16 val. Tik jau i lauka negaletume issivesti vaikuciu, nes bus tamsu.
Atsakyti
tai dabar taip ir sustojo viskas g.gif
gal tuomet imam ne si sestadieni bet dar kita (gaunasi 27diena) bus ne darbo diena ir tada jau kas gales tai gales kas ne tai ne, nes kai daugiau norinciu yra sunku bus darniai laika suderinti kad visiem tiktu.

ar tinka toks pasiulymas
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2010 02 17, 13:21)
tai dabar taip ir sustojo viskas  g.gif
gal tuomet imam ne si sestadieni bet dar kita (gaunasi 27diena) bus ne darbo diena ir tada jau kas gales tai gales kas ne tai ne, nes kai daugiau norinciu yra sunku bus darniai laika suderinti kad visiem tiktu.
ar tinka toks pasiulymas

Man tinka. Tik ne ryte jei einam, o nuo 4 (į lauką su vaikučias galėsim nueit sekantį kartą, bus dienos ilgesnės). Tinka ir šis šeštadienis nuo 4 smile.gif
Tai kada konkrečiai lekiam? Man reiktų pranešt auklėtojoms ax.gif
Atsakyti
Nuo keturių? O kiek laiko maždaug būtume? Nes šeštadienis pas mus šeimos diena, tai man reiktų pasiderinti iš anksto blush2.gif

Šiaip tiktų 4u.gif
Atsakyti
Oi, pamiršusi per laisvadienius pc buvau... Bet ir vėl čia 4u.gif
Man ši šeštadienį paskaitos iki 18 val doh.gif bandyčiau nebet kitam prisiderinti, bet taip tie savaitgaliai vis ne namie kažkaip būną pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 17, 13:59)
Man tinka. Tik ne ryte jei einam, o nuo 4 (į lauką su vaikučias galėsim nueit sekantį kartą, bus dienos ilgesnės). Tinka ir šis šeštadienis nuo 4 smile.gif
Tai kada konkrečiai lekiam? Man reiktų pranešt auklėtojoms  ax.gif

Sunkiai mums sekasi žiūriu suderinti laiką.. Nebus taip, kad visoms tiktų. Aišku auklėtojoms reikia pranešti iš anksto.
Ir dar reikia aptarti ką nešim vaikučiams ax.gif
Atsakyti
Tai ką žinau, nu tris valandas pabūtume gal ax.gif aš nebuvau, neįsivaizduoju kaip kas šiuo klausimu.

Žodžiu taip, einam tuomet kitą šeštadienį (02/27) nuo 16:30. Kas galit ir norit - susirašykim dar kartą. Pradedu:

Hetterra, 867100504
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 18, 14:22)
Žodžiu taip, einam tuomet kitą šeštadienį (02/27) nuo 16:30. Kas galit ir norit - susirašykim dar kartą. Pradedu:

Hetterra, 867100504
Sheilla
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 02 18, 13:35)
Hetterra, 867100504
Sheilla

o tai si savaitgali jau neinam ? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksute @ 2010 02 18, 15:43)
o tai si savaitgali jau neinam ? sad.gif

Aš galėčiau ir šį savaitgalį ax.gif Kaži kurį savaitgalį būtų daugiau galinčių...
Atsakyti
Tai einam kitą wink.gif Skambinu pranešt auklėtojoms. Sakau, kad ateisim 27 d. 16:30 i psio biggrin.gif

Balionų turim, dabar reikia, kad kas nors apsiimtų muilo burbulų parūpinti, o dėl vaišių ir susiderinsim, manau smile.gif
Atsakyti
Hettera, paklausk dar kiek tu vaikuciu yra? zinosiu, kiek pagaliuku balionams paimti...kad visiems uztektu smile.gif
Atsakyti