Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(vixiuke @ 2010 02 05, 23:33)
oi kaip smagu, kad tiek daug jūsų norinčių susirinko smile.gif dėl rūbelių ir žaislų tikrai pritariu, vaikiukai ten visko turi... galbūt tikrai kartų namuose viso šito labiau reik...

Ir tikrai pasiskambinkit, nedelskit, nes gali būti, kad karantinas ir vaikučių neleis lankyti... labai vaikam patinka balionai, minėti kukurūzai, sausainiai, sulčių mes nešėm, kokių vaisių... Ten yra tokios kaip ir lankymo valandos, na , kad vaikučiai nemiegotų, nevalgytų ir pan. Jei dauguma dirbančių, galite eiti savaitgalį, nes darbo dienomis berods iki 17 tik galima lankyti...

Ok, aš tada pirmadienį paskambinsiu viską išsiaiškinti smile.gif Info čia surašysiu iškart tuomet, kai tik sužinau kaip kas smile.gif
Atsakyti
Hetterra, šaunuolė Tu, lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
jei eitume savaitgali butinai ir as prisijungciau, nes siaip tai darbas trukdytu...
Atsakyti
sveikos,as tai galiu ir darbo metu smile.gif
Atsakyti
Na va, tokios žinios:

1. Kas dien vaikai eina poguliuko 12-16 val., tai šiuo laiku eit nesigauną;
2. Išeina, kad lankyti galima maždaug nuo 9 iki 12 ir nuo 16 iki 19:30, kas dien.
3. Jei eitume ankščiau, galėtume su vaikais išeit į lauką, su rogutėm, jei nebus labai šalta. Na, jei šaltą ar eitume vėliau, tuomet padraugautume su vaikais užsiėmimš kambaryje.

Taigi, sprendžiam, kada einam wink.gif
Toliau galvosim, kokių žaidimų pasiruošt, kokių vaišių neštis ir t.t. smile.gif
asmeniškai aš galėčiau kt. savaitę bet kada (išskyrus 2-4 tad.) po darbo, šį šeštadienį iki 12 ko gero arba dar penktadienį po darbo, nuo kokių 17 smile.gif Kaip kitoms patogu?
Atsakyti
sveiutės,
sakykit o kuo galim padėti, pinigėlius pervesti, o gal ka nupirkti. Norėčiau eiti su jumis, tik man dar persunku.
Atsakyti
as atsizvelgdama i savo galimybes siulau eiti sestadieni smile.gif
nestis tai labai elementaru, galima bananu nupirkti, tu nesaldziu kukuruzu arba dezutese yra pirkti vafliai TALERIAI vadinasi, patodu dezuteje neissibarsto (kadangi trys vyresnes grupes tai 3 dezutes) ir sulciu tu mazu pokeliu kiekvienam vaikui asmeniskai, kad neelergizuotu galima pirkkti nepiktybiskus kokius, obuoliu kad ir.

uzsiemimui, tai galima balionu nupirkti papusti, daug nereikia is tikruju, paskui chaosas gaunasi ir muilo burbulai, ten stebuklingas dalykas buna, visiems labai smagu kai duodi is savo ranku pusti arba kai pats puti, gaudo visi krykstaudami tuos burbulus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 09 vasario 2010 - 10:37
Sveiki, i kuriuos vaiku namus eisit? As irgi noreciau prisijungti ax.gif Kazkada esu buvusi kudikiu namuose, tai nesem baronkyciu, saldainiuku, balionu, pampersu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheilla: 09 vasario 2010 - 14:21
Et, man šis penktadienis su šeštadieniu niekaip doh.gif
Atsakyti
Ar visiem tiktų kitą šeštadienį? Nes man šį, tai tik nebent iki 12, nors daug geriau būtų kitą ax.gif
Balionų jau nupirkau - paprastų 100 ir 60 tų, kur galima formuoti smile.gif
Norinčios prisijungti, rašykitės į sąrašiuką, kur ankščiau edėme ir telefonų nepamirškit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hetterra @ 2010 02 10, 12:12)
Ar visiem tiktų kitą šeštadienį? Nes man šį, tai tik nebent iki 12, nors daug geriau būtų kitą  ax.gif
Balionų jau nupirkau - paprastų 100 ir 60 tų, kur galima formuoti smile.gif
Norinčios prisijungti, rašykitės į sąrašiuką, kur ankščiau edėme ir telefonų nepamirškit  rolleyes.gif

Kitą šeštadienį darbo diena unsure.gif

Aš supratau, kad tik ir leistų šeštadienį iki 12 val, nes paskui miega vaikučiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheilla: 10 vasario 2010 - 10:27
jep jep, kita sestadieni atidirbinesime uz pirmadieni ateinanti
Atsakyti