Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Esprit @ 2008 12 08, 10:55)
Na as tai buciau uz tai, kad kaukes nupirkt, jei ju reikia, tik vat bijau, kad jau per velu  unsure.gif
Varnike, parasyk kelinta valanda pas juos eglute, as noreciau nuvaziuot  ax.gif

ten ne eglute rytoj, siaip kazkoks renginukas, tos merginos isvaziuoja, kur atvazeve is uzsienio, tai ta proga kazkokia programa. vaikiuku per dvi grupes 22. buvau siandien senukuose, bet tu kaukiu neradau, klausiau, tai sake jog ispirko.. buvau Megos senukuose, gal kuri turi galimube i kitus nuvykti, su pinigeliais atsiskaitytume kazkaip. as labai laiko siomis dienomis neturiu, bet rytoj pasistengsiu nuvaziuoti i lopseli.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 12 08, 13:20)
ten ne eglute rytoj, siaip kazkoks renginukas, tos merginos isvaziuoja, kur atvazeve is uzsienio, tai ta proga kazkokia programa. vaikiuku per dvi grupes 22. buvau siandien senukuose, bet tu kaukiu neradau, klausiau, tai sake jog ispirko.. buvau Megos senukuose, gal kuri turi galimube i kitus nuvykti, su pinigeliais atsiskaitytume kazkaip. as labai laiko siomis dienomis neturiu, bet rytoj pasistengsiu nuvaziuoti i lopseli.

As siandien be masinos, tai man nepavyks kaukiu paieskot, nebent ryt ryte g.gif . O kelinta valanda tas renginukas?
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 12 08, 15:03)
As siandien be masinos, tai man nepavyks kaukiu paieskot, nebent ryt ryte  g.gif . O kelinta valanda tas renginukas?

renginys prasideda 10.30
Atsakyti
Papildyta:
Pavedimai:

1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.

Viso sąskaitoje turime - 420 LT. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2008 12 09, 08:59)
Papildyta:
Pavedimai:

1. Palade-  50 Lt.
2. Esprit-    50 Lt.
3. Egle22-  100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.

Viso sąskaitoje turime - 420 LT.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kad pajudejo reikalai thumbup.gif . As ruosiuos i Lopseli, jei spesiu bandysiu gal nupirkt kelias kaukes IKI parduotuvej.
Atsakyti
Mes ka tik is Lopselio. Vaikuciai tooooki spektakli paruose thumbup.gif . Saunuoliai ir merginos tos is uzsienio nepakartojamos, taip graziai lietuviskai snekejo smile.gif . Labai grazu buvo wub.gif Paulius su Otonu pasirodo tokie geri artistai bis.gif

Varnike, Vida apgailestavo labai, kad tu negalejai atvykt unsure.gif
Vaikuciai visas kviecia gruodzio 22d, nes pas juos bus Kaledine svente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 09 gruodžio 2008 - 12:02
Smagu kad reikalai juda.
MEs irgi kažkokiu pavidalu prisijungsim.

QUOTE(Esprit @ 2008 12 09, 12:01)
Mes ka tik is Lopselio. Vaikuciai tooooki spektakli paruose  thumbup.gif . Saunuoliai ir merginos tos is uzsienio nepakartojamos, taip graziai lietuviskai snekejo  smile.gif . Labai grazu buvo  wub.gif  Paulius su Otonu pasirodo tokie geri artistai  bis.gif

Varnike, Vida apgailestavo labai, kad tu negalejai atvykt  unsure.gif
Vaikuciai visas kviecia gruodzio 22d, nes pas juos bus Kaledine svente.

Kaip smagu. Gaila, mano vaikeliai apsirgę, o vyras dirba...
Gal Kalėdom prisijungsim. Kelintą valandą bus?
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2008 12 09, 12:50)
Smagu kad reikalai juda.
MEs irgi kažkokiu pavidalu prisijungsim.
Kaip smagu. Gaila, mano vaikeliai apsirgę, o vyras dirba...
Gal Kalėdom prisijungsim. Kelintą valandą bus?

Del laiko nepasake, bet manau kaip nors susizinosim ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimat naujokus? 4u.gif JAu labai seniai svajoju lankyti, padeti vaikuciams, kuriems to reikia. o kai siais metais tapau mama, noras dar labiau susitiprejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 09, 17:21)
Sveikutes, ar priimat naujokus? 4u.gif JAu labai seniai svajoju lankyti, padeti vaikuciams, kuriems to reikia. o kai siais metais tapau mama, noras dar labiau susitiprejo smile.gif

4u.gif Kuo musu daugiau, tuo vaikuciams linksmiau wink.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif pliusiniai zaisliukai kudikiams netinka...dulkes ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 10 gruodžio 2008 - 09:10
Labai gaila, bet neisejo man nuvykti... bet Gruodzio 22 d. tikrai pasistengsiu, gal net saviske pasiimsiu, sake atvaziuoja aktoriai is Vilniaus, jie jau ne pirmi metai, tai jau taip graziai visa vakara praveda, kad tikrai verta pamatyti wub.gif

Papildyta:
QUOTE(palade @ 2008 12 09, 09:59)
Papildyta:
Pavedimai:

Viso sąskaitoje turime - 420 LT.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na tiesiog saunu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti