Sutariau konkrečią datą, kada tas dovanėles reiktų nunešti.
Gruodžio 17 d. 18 val.
Kauno kartų namai, Sąjungos a. 13A
Reiktų jau galvotis, planuotis, susibėgti, laikas labai greitai bėga. Siūlau dovanas pirkt iš jau turimų pinigų. Ar kaip darom? Kiekviena atskirai ruošiam? Tik kad nebūtų labai skirtingos tos dovanos. Iš turimų pinigėlių gautųsi maždaug po 80-90 Lt kiekvienai mamytei. Gal geriau atskirai neruošt, o pervesti į sąskaitą tiek, kiek galite skirti ir taip padalint po lygiai visoms.
QUOTE(varnikė @ 2009 11 24, 16:24)
Sutariau konkrečią datą, kada tas dovanėles reiktų nunešti.
Gruodžio 17 d. 18 val.
Reiktų jau galvotis, planuotis, susibėgti, laikas labai greitai bėga. Siūlau dovanas pirkt iš jau turimų pinigų. Ar kaip darom? Kiekviena atskirai ruošiam? Tik kad nebūtų labai skirtingos tos dovanos. Iš turimų pinigėlių gautųsi maždaug po 80-90 Lt kiekvienai mamytei. Gal geriau atskirai neruošt, o pervesti į sąskaitą tiek, kiek galite skirti ir taip padalint po lygiai visoms.
Gruodžio 17 d. 18 val.
nemanau, kad reikia skirti po tokią sumą... užtenka ir po 20-30lt, plius skanumynai vaikams... taip pat nepamirštant lopšelio vaikučių... mamytės kelios rašė, kad norėtų pas juos nueiti.. junkitės į grupeles ir aplankykit... nors dabar gal karantinas? Prieš pat šventes tai ten bus begalės pas juos lankytojų... O galim pirkti mamom dovanėles iš šių pinigų, o galim ir pačios padaryti...
Siūlau kiekvienai mamai skirti apie 50 lt, o likusius - vaikams.
Kiek ten tiksliai mamų yra? Juk ne taip daug. Pagaliau galvoju, kad dovanoti galima būtų ir kažką geresnio, ne tik rasa šampūną. Kad būtų tikrai šventė, o ne tik poreikių tenkinimas
Kiek ten tiksliai mamų yra? Juk ne taip daug. Pagaliau galvoju, kad dovanoti galima būtų ir kažką geresnio, ne tik rasa šampūną. Kad būtų tikrai šventė, o ne tik poreikių tenkinimas
QUOTE(Agotukas @ 2009 11 25, 07:35)
pritariu ir as
QUOTE(Agotukas @ 2009 11 25, 07:35)
o nemanot, kad jai geriau 3 Rasos šampųnai, nei kad 1 garsios firmos?? O skirti po 50lt + vaikučiam, nieko jau ir nebelieka... o nepamirškime, kad pinigėliai rinkti vaikučiam iš vaikų namų... galbūt verta ir pas juos nueiti, nenešti dovanų, bet skanumynų? Na čia mano pamąstymai
QUOTE(vixiuke @ 2009 11 25, 19:52)
o nemanot, kad jai geriau 3 Rasos šampųnai, nei kad 1 garsios firmos?? O skirti po 50lt + vaikučiam, nieko jau ir nebelieka... o nepamirškime, kad pinigėliai rinkti vaikučiam iš vaikų namų... galbūt verta ir pas juos nueiti, nenešti dovanų, bet skanumynų? Na čia mano pamąstymai
ten tik 8 merginos su mažais leliukais. Jei po 20 Lt, tai išsileisim 160Lt
Aš švelniai tariant kvailės vietoj lieku. kai reikėjo į tuos namus eiti pakalbėti, tai likau viena. Tų namų direktorei pasakiau, kad vienai mamytei su vaikučiu apie 80-90 Lt galim skirti. Kalbėjom ir apie patalynės komplektą ar šiaip kažką tokio, kuo jos galėtų ir išėję iš šių namų ilgai naudotis. Aš su 3 Rasos šampūnais ten tikrai nesirodysiu.
QUOTE(varnikė @ 2009 11 25, 20:15)
ten tik 8 merginos su mažais leliukais. Jei po 20 Lt, tai išsileisim 160Lt
Aš švelniai tariant kvailės vietoj lieku. kai reikėjo į tuos namus eiti pakalbėti, tai likau viena. Tų namų direktorei pasakiau, kad vienai mamytei su vaikučiu apie 80-90 Lt galim skirti. Kalbėjom ir apie patalynės komplektą ar šiaip kažką tokio, kuo jos galėtų ir išėję iš šių namų ilgai naudotis. Aš su 3 Rasos šampūnais ten tikrai nesirodysiu.
Na, jei tų mamyčių tiek nedaug, galbūt tada iš tiesų galima būtų ne šampūnus nešti, o nupirkti kažko tikrai reikalingesnio. Galbūt joms reik, ar indų, ar patalynės ar dar kažko. Aš tai būčiau už 80-90 lt. Bet gal tesingiausia būtų tiesiog vesti į bendrą sąskaitą, kas kiek gali. O tada žiūrėt, kas už tą sumą išeina...
QUOTE(condoleeza @ 2009 11 26, 20:41)
Na, jei tų mamyčių tiek nedaug, galbūt tada iš tiesų galima būtų ne šampūnus nešti, o nupirkti kažko tikrai reikalingesnio. Galbūt joms reik, ar indų, ar patalynės ar dar kažko. Aš tai būčiau už 80-90 lt. Bet gal tesingiausia būtų tiesiog vesti į bendrą sąskaitą, kas kiek gali. O tada žiūrėt, kas už tą sumą išeina...
Laikas spaudžia, kažin ar spėsim surinkti po tiek Šiuo momentu tam galiu skirti iki 50 lt Manau, kad visai nebloga dovana išeitų pvz du gražūs rankšluosčiai ir dezodoras bei smulkmena kokia
O su tais rinkimais tai žinot kaip būna... Nuomonių tiek ir tiek. O čia jau konkretu būtų
QUOTE(Agotukas @ 2009 11 26, 21:58)
Laikas spaudžia, kažin ar spėsim surinkti po tiek Šiuo momentu tam galiu skirti iki 50 lt Manau, kad visai nebloga dovana išeitų pvz du gražūs rankšluosčiai ir dezodoras bei smulkmena kokia
O su tais rinkimais tai žinot kaip būna... Nuomonių tiek ir tiek. O čia jau konkretu būtų
Manau, kad labai gera mintis su tais rankšluosčiais
Nera jau ko čia ginčytis. Apie tai jau buvo kalbėta, dauguma pasisakė, kad tie pinigėliai, kuriuos surinkę esam labiau praverstų Kartų namų gyventojoms. Tos minties ir laikykimės. O rinkti nieko jau nereikia papildomai, nes jau turim sąskaitoj lygiai po 89 Lt kiekvienai mamytei. Jei dar kuri persiūsit pinigų, tai už tuos pinigus Lopšelio vaikams saldainių ir balionų nupirksim ir nunešim.
Dabar reikia sutarti dėl datos kada susitinkam apipirkti. Gal kuri žinot kur geriau tuos rankšluosčius pirkti, kur kokybiški ir nelabai brangūs. O gal dar kokią mintį kuri pametės. O gal sakyčiau taip, 2 rankšluosčiai, vienas mamai kitas vaikučiui. Plius dušo geliai du - mamai ir vaikiukui
Sveikos,
prisidėsiu ir aš prie Jūsų, na bent jau materialiai pradžiai.
O aš pagalvojau be skaitydama, ar į Kartų namus tik dovanėlės bus nunešamos, ar kažkiek ir laiko pabūt bus skiriama
Jei dovanojamas laikas, tai gal būtų galima kartu ką nors iškepti, paruošti...? Kad ir bulvių plokštainį iškepti su Kartų mamytėmis? A?
Ar aš čia jau visai į pievas?
prisidėsiu ir aš prie Jūsų, na bent jau materialiai pradžiai.
O aš pagalvojau be skaitydama, ar į Kartų namus tik dovanėlės bus nunešamos, ar kažkiek ir laiko pabūt bus skiriama
Jei dovanojamas laikas, tai gal būtų galima kartu ką nors iškepti, paruošti...? Kad ir bulvių plokštainį iškepti su Kartų mamytėmis? A?
QUOTE(irmaliet @ 2009 11 27, 00:18)
Jei tik sugebi, tai obuolių pyragas na ir pakas kavos ant visų, būtų labai gera mintis
O rankšluosčių visokiausių turbūt geriausia senukuose ieškoti Maximiniai labai prastos kokybės arba brangūs...
Sveikutės,
reiktu bazėje pažiurėt, gal ten nebrangiai butu rankšluostuku, o kūno kosmetika reik žiūrėt pardėse "DROGAS" "MENDIS" ten dažnai buna akciju.
reiktu bazėje pažiurėt, gal ten nebrangiai butu rankšluostuku, o kūno kosmetika reik žiūrėt pardėse "DROGAS" "MENDIS" ten dažnai buna akciju.