Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(varnikė @ 2009 11 04, 17:20)
Tų namučių direktorė minėjo, kad šampūnai, muiliukai, kremukai yra tokie dalykai, kurių jos negali sau leisti nusipirkti, kad tikrai joms būtų malonu gauti tokių dalykėlių.
Dar pagalvojau apie tai, ką parašėt apie tuos nakvynės namus. Man čia gyvenančios merginos nepasirodė panašios į asocialias. Į šituos namelius negali patekt bet kas, yra kriterijai, tam tikros taisyklės, kurių jos privalo laikytis. Direktorė minėjau, kad jos jau išleidę apie 100 merginų su vaikiukais į gyvenimą, visomis domisi, vienoms geriau sekasi, kitoms prasčiau, visko buve

na ne visi ir nakvynės namuose asocialūs, irgi įvairių sitacijų yra, tai iš namų išmeta (vyrus dažniausiai), tai paprasčiausiai nėr kur gyevnti ir pan. Galbūt reikėtų sulaukti daugiau nuomonių, ar pritaria kitos merginos mūsų minčiai, galbūt visgi nori eiti į vaikų namus, nes pinigėlius aukojo dugiau merginų, tai svarbi būtų ir jų nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 11 04, 23:56)
na ne visi ir nakvynės namuose asocialūs, irgi įvairių sitacijų yra, tai iš namų išmeta (vyrus dažniausiai), tai paprasčiausiai nėr kur gyevnti ir pan. Galbūt reikėtų sulaukti daugiau nuomonių, ar pritaria kitos merginos mūsų minčiai, galbūt visgi nori eiti į vaikų namus, nes pinigėlius aukojo dugiau merginų, tai svarbi būtų ir jų nuomonė...

Na taip, reikia ir kitų nuomonės sulaukti, tik kad labai jau niekas neskuba jos reikšti g.gif
Šiaip ar taip, ten ir vaikučių yra, galim tik jiems dovanėles suruošti.
Atsakyti
sveikos merginos, si tema buvo apie vaiku namu lankyma.... bet....
Kadangi tikrai jau ne vieni metai einame i lopseli labai gerai matome realia situacija, o ypatingai pries sventes. dovanu jie tikrai sulaukia daug. kaip kazkas minejo ne visas jas ir speja panaudoti, drabuzeliai taipogi naudojami tie patys nors nauju buna sunesta tikrai nemazai. tai galbut parodo tiesiog paciu kai kuriu darbuotoju atmestina poziuri. ko mes pakeisti tikrai negalime. Mes tik galime suteikti dziaugsmo tiems mazyliams buvimu, bendravimu, saldumynu (proto ribose) ar kitokiu vaisiu nunesimu, tai gal neatisisakome per sventes nueiti pas juos ir pabuti su vaikiskomis vaisemis

o tuos pinigelius kurie yra paskirkime tiem kuriem ju labiau gal reikia. as uz sudaryti po dovana kiekvienai mamytei ir vaikeliui (issiaskinus keik mamu ir kiek vaiekliu turi jos) ir svenciu proga padovanoti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 05 lapkričio 2009 - 11:33
QUOTE(varnikė @ 2009 10 28, 11:40)
Taip, skambinau, labai maloniai pakalbėjom, pagalbos sakė tikrai reiktų. Susitariau ateinantį antradienį, 15 val. nuvažiuoti ten ir pakalbėt tiesiai apie reikalingą pagalbą. Bukit geros palaikykit man kompaniją, nedrąsu tikrai man vienai.
Kartų namai

Sveikos, mes pries pora metu vezeme dukros rubu, kazkokiu zaisliuku. Tai bent tada mamos buvo ypac patenkintos siltais zieminiais kombinezonais, bei buteliukais, kosmetinem priemonem. Zadejom nuvaziuoti dar, bet taip ir neprisiruosem. Todel siais metais , mielai prisidetume 4u.gif Maciau turite kazkokia saskaita, i kuria vedate pinigelius. Gal galeciau as ja i AZ gauti? Suprantu cia gali prisideti visi kas nori ir gali.
Atsakyti
As irgi už pagalbą tiems, kuriems labiau jos reik. Bet vaiku namucius taip pat norisi aplankyti, kartu pabudi, pazaisti rolleyes.gif
Varnike jei dar ten artimiausiu metu planuoji vaziuot prisijungciau 4u.gif

QUOTE(Time_after_Time @ 2009 11 09, 23:29)
Sveikos, mes pries pora metu vezeme dukros rubu, kazkokiu zaisliuku. Tai bent tada mamos buvo ypac patenkintos siltais zieminiais kombinezonais, bei buteliukais, kosmetinem priemonem. Zadejom nuvaziuoti dar, bet taip ir neprisiruosem. Todel siais metais ,  mielai prisidetume  4u.gif  Maciau turite kazkokia saskaita, i kuria vedate pinigelius. Gal galeciau as ja i AZ gauti? Suprantu cia gali prisideti visi kas nori ir gali.

Saskaitele yra pirmam puslapy :
Visiems norintiems prisidėti pinigeliais prie Kalėdinės akcijos, sąskaitos numeris:
LT207300010095594942
Vilma Miciūnienė

paskirties skiltyje įrašykite "pinigėliai Lopšelio vaikams" ir savo niką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 10 lapkričio 2009 - 10:14
sveikos mamos, ir mūsų šeima norėtų prisidėti kuo galim. Iš Jūsų pasisakymų supratau,
kad "Lopšelis" naujų drabužėlių nelabai dėvi? Norėčiau atiduoti savo dukrytės drabužiukus tam kam tikrai reikia. Pirmiausia galvojom apie "Lopšelio" vaikučius. Patarkit kaip elgtis?
Atsakyti
Aš už tai, kad paremtume kartų namus 4u.gif Tiesą pasakius, manau, kad galėtume personaliai paruošti kažkią dovanėlę būtent mamai. Pas vaikus Kalėdų senis visada ateina, o vat pas mamas... Tarkim šampūnas + balzamas + rankų kremas. Dalyvaujančių nemažai šioj temoj. Aš vieną dovanėlę suruošiu, kita antrą. Ir visos mamos gauna, o paskui jau bendram katile ir vaikams mastau.gif
Papildyta:
O vaikiukams iš Lopšelio gal geriau koks klounas su programėle? Ar nusišinekėjau aš čia blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
ir aš prisidėsiu ir prie lopšelio ir prie karito namu. Manau kad mamytės labai apsidžiaugtu gavusios po dovanėle su savo mažyliu, jug jos šito net nesitikėtu, kaip manot g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
kazkaip paskutiniu metu ir man ramybes neduoda tie vargsai naslaiteliai leliukai palikti .
gal todel kad pati turiu suneli ir labai skauda sirdy del mazu vienisu leliuku.
turiu prikaupus tikrai nemazai berniukisku berniuku nuo gimimo iki 1m. daugeliu is ju net mazai buvo naudoti o kiti nenaudoti nes issaugom. visi jie issikalbti islyginti ir laukia kada kam juos padovanosiu.
domintu galimybe aplakyt maziuosius vaikucius, nes skaiciau kad jiems ir truksta tos zmogiskos silumos taigi mielai prie jusu prisideciau.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 11 13, 08:53)
Aš už tai, kad paremtume kartų namus  4u.gif Tiesą pasakius, manau, kad galėtume personaliai paruošti kažkią dovanėlę būtent mamai. Pas vaikus Kalėdų senis visada ateina, o vat pas mamas... Tarkim šampūnas + balzamas + rankų kremas. Dalyvaujančių nemažai šioj temoj. Aš vieną dovanėlę suruošiu, kita antrą. Ir visos mamos gauna, o paskui jau bendram katile ir vaikams mastau.gif
Papildyta:
O vaikiukams iš Lopšelio gal geriau koks klounas su programėle? Ar nusišinekėjau aš čia  blush2.gif

Aš taip pat palaikau tokią iniciatyvą drinks_cheers.gif ir mielai suruoščiau dovanėlių ir mamytėms. Manau, joms dėmesio reikia ne mažiau nei vaikučiams...
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2009 11 24, 10:51)
Aš taip pat palaikau tokią iniciatyvą  drinks_cheers.gif ir mielai suruoščiau dovanėlių ir mamytėms. Manau, joms dėmesio reikia ne mažiau nei vaikučiams...

Tai gal darom? bigsmile.gif

1. Agotukas - 1 dovana
2. condoleeza - 1 dovana
3.....
Atsakyti
Aš už 4u.gif

1. Agotukas - 1 dovana
2. condoleeza - 1 dovana
3. vixiuke - 1 dovana
Atsakyti