QUOTE(Wovere @ 2009 10 23, 16:00)
Sveikutes
Kauno paramos skyrelis kazkaip nelabai jud
Butu smagu susiekti, kas organizavo akcijas i onkologini skyriu, pas ten sergancius vaikus, arba suaugusius, gal galite pasakyti ar vyko tokia akcija ?
As kiek esu dalyvavusi vaiku namu remimo programuose, teko labai nusivilti, nes dazniausiai ten nepriimami drabuzeliai jei jie ne nauji ir tas pats liecia zaislus ir kit inventoriu. Gal geriau organizuokimes aplankyti kauno ligoniukus, jiems taip pat labai reikalings palaikymas ir siluma, taip pat suaugusiems. Ka jus manote ?
Pilnai su jumis sutinku
teko pernai ir užpernai organizuoti paramą "Lopšeliui".
Susidariau nuomonę, kad tos mūsų paramos jiems nelabai reikia.
Pernai kai nunešėm tas dovanėles kalėdines, pamačiau pas juos tiek pridovanotu žaislų, visko, kad pačios auklėtojos sakė, kad nespės jų traukti vaikams. Mūsų tos dėžutės, tik kapeikos pasirodė. Todėl tyliai skaitau šiemet šį skyrelį ir net galvoju ar verta organizuoti tą patį.
Buvau neseniai vienam renginy, kuriame kalbėjo viena moteris, kuri dirba Kauno kartų namuose.Ten gyvena moterys, kurios pabėgę iš savo namų dėl smurto ar kitų priežasčių. Yra ir tokių, kurios padarę klaidų gyvenime ir nori atsitiesti. Net tokių, kurios nori susigrąžinti savo vaikučius iš tų pačių vaikų namų. Ta moteris pasakojo, kad jų namučiai nėra remiami valstybės. Tikrai matėsi, jog joms trūksta visuomenės pagalbos. Atvirai pasakius apsiverkiau kai ta moteris kalbėjo... ir ne aš viena...O ten tikrai neprošal būtų mūsų vaikų išaugti rūbeliai, netgi mūsų nenešiojami rūbai, galbūt kosmetika, na net nežinau. Ką manot? Gal man su tais namučiais susiskambint?