Buteliuku jiems labai reikejo, nes jie iki siol valge is tokiu senovisku, kur soske gumine uzsimauna. o tai, kad gallejom per skelbimus ieskot, tai gal ir teisybe. bet reikia tam nemazai laiko, kad surinkti tiek, kiek ju reikia. As irgi manau, kad padedam tuo kuo galim. Jau seniai kalbejom, kad buteliuku jiems reikia, niekas neatsirado laiku, kas ju turi pigiau.
Del tu pirkimu per skelbimus as matau viena minusa. Perkant parduotuvej gaunam ceki, kuriuos Palade tvarkingai renka. Nes jai tai irgi nemaza atsakomybe ir nemanau, kad kuri labai verztusi koordinuot piniginius reikalus, nes tokie darbai nera patys maloniausi Bet kuria diena gali atsirast kokia itari ir nepatenkinta remeja, kuri gali noret patikrint visa buhalterija Dziaugiuos, kad iki siol viskas vyksta sklandziai ir be jokiu nesusipratimu, nes kai paskaitineju kitose paramos skyreliuose, kokios ten verda intrigos ir pykciai, tai pagalvoju, kad ir ta parama praranda savo verte ir prasme
Dekui visom, kurios cia dalyvauja ir dovanoja sypsenas tiems maziukas, kuriems taip reikia silumos
Dekui visom, kurios cia dalyvauja ir dovanoja sypsenas tiems maziukas, kuriems taip reikia silumos
Mamytes, gal einam kada pas leliukus i vaiku namucius?
QUOTE(raptor @ 2009 04 20, 15:02)
Mamytes, gal einam kada pas leliukus i vaiku namucius?
Galim eiti gal gali paskambinti administratorei ir susitarti del vizito?
Kada eitumėt? Šiaip savaitgaliais nelabai išeitų, bet gal pasiseks
Ir gal galėtumėt sąskaitą išduot?
Ir gal galėtumėt sąskaitą išduot?
Gauti pavedimai:
1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.
8. Liveryman - 200 Lt.
9. vixiuke - 50 Lt.
10. Aušra - 100 Lt.
11. jurrrge - 50 Lt.
12. mamike - 20 Lt
13. condoleeza - 100Lt.
14. jurgitask- 50 Lt.
15. Lapexs - 50 Lt.
16. Sri lanka - 50.lt
viso išleista = 674,47Lt.
PINIGŲ LIKUTIS: 415,53 Lt.
Nauji pavedimai:
1. VaidaI - 100Lt.
PINIGŲ LIKUTIS - 515,53 Lt.
2. Vixiuke - 54,04 Lt. (+ 16Lt. bananai asmeniskai nupirkti tai i saskaita neitraukiu)
3. MONAs - 50 Lt
PINIGŲ LIKUTIS - 619,57 Lt.
Vizitui 2009.03.28 išleista buvo 254,04 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 365,53 Lt.
4. Barskuoleee - 50 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 415.53 Lt.
5. Agotukas - 50 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 465.53 Lt.
man paciai tai turbut vizituotis niekaip neiseis artimiausias dvi savaites, nes ir mane ir visa mano seimyna gripas suraites, tai nemanau kad issijudinsime, sie metai kazkaip mums ligomis nuseti tiek man asmeniskai tiek vaikui
1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.
8. Liveryman - 200 Lt.
9. vixiuke - 50 Lt.
10. Aušra - 100 Lt.
11. jurrrge - 50 Lt.
12. mamike - 20 Lt
13. condoleeza - 100Lt.
14. jurgitask- 50 Lt.
15. Lapexs - 50 Lt.
16. Sri lanka - 50.lt
viso išleista = 674,47Lt.
PINIGŲ LIKUTIS: 415,53 Lt.
Nauji pavedimai:
1. VaidaI - 100Lt.
PINIGŲ LIKUTIS - 515,53 Lt.
2. Vixiuke - 54,04 Lt. (+ 16Lt. bananai asmeniskai nupirkti tai i saskaita neitraukiu)
3. MONAs - 50 Lt
PINIGŲ LIKUTIS - 619,57 Lt.
Vizitui 2009.03.28 išleista buvo 254,04 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 365,53 Lt.
4. Barskuoleee - 50 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 415.53 Lt.
5. Agotukas - 50 Lt.
PINIGU LIKUTIS - 465.53 Lt.
man paciai tai turbut vizituotis niekaip neiseis artimiausias dvi savaites, nes ir mane ir visa mano seimyna gripas suraites, tai nemanau kad issijudinsime, sie metai kazkaip mums ligomis nuseti tiek man asmeniskai tiek vaikui
Sveikatytės tau, palade, ir tavo šeimynai. Mano dukrytė taip pat serga.... nuo 3dienio temp aukšta labai.. numušu ir vėl pakyla... akytės labai puliuot pradėjo vakar... dar gydytoja mūsų atostogauja tai su kita tenka bendrauti. Aš taip pat ateinantį savaitgalį tikriausiai dar negalėsiu prisijungti...
O as galeciau ateinancia savaite, ar sestadieni. Gal kas nori jungtis? Jei kelios susirinks ,galim eiti,bet as neturiu tel nr vaiku namuciu.
panašu,kad atšilo orai, tai nelabai kas ir nori eiti pas vaikučius...
mes šian tik grįžom su dukryte iš ligoninės teko ir ten pabuvoti.... palatoje gulėjau su 4 metukų berniuku iš globos namų... kaip pripratau prie jo per tas kelias dieneles, kad gaila net buvo palikti Nežinau iš kokių jis vaikų namų, sakė kad iš kauno, lyg iš babtų... Lopšelyje tikrai jo nemačiau, vardas Santinas... gal kam teko tokį berniuką matyti? norėčiau kada aplankyti...
mes šian tik grįžom su dukryte iš ligoninės teko ir ten pabuvoti.... palatoje gulėjau su 4 metukų berniuku iš globos namų... kaip pripratau prie jo per tas kelias dieneles, kad gaila net buvo palikti Nežinau iš kokių jis vaikų namų, sakė kad iš kauno, lyg iš babtų... Lopšelyje tikrai jo nemačiau, vardas Santinas... gal kam teko tokį berniuką matyti? norėčiau kada aplankyti...
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 30, 14:55)
panašu,kad atšilo orai, tai nelabai kas ir nori eiti pas vaikučius...
Manu, kad butu norinciu jei tik del laiko tikslaus susitartumet. Tikiuosi oro temperatura reiksmes neturi man siuo metu sesija, valstybiniai egzaminai ant nosies, tad dar maziausia 3 savaites negalesiu prie jusu prisijungt, bent jau organizuot nenoriu, nes nezinau ar tikrai galeciau istrukti.
Aukletoja Vida 865012874
Gyd. administratorė Neringa 865502301
Pasiskambinkit, paskykit kad is Supermamu ir susitarsit del susitikimo As galeciau per AZ prasiust visoms info ir susirinktu manau...