Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

dar ežinau kur važiuosiu, jaučiu pakeliui namo man mega, tai gal ten užsuksiu... niu žodžiu nuperku, buteliukai nesuges jei ir neisim... nes kazkas rase, kad skambino ir msu lauks 6dieni pas maziukus, tai gerai butu , kad patvirtintu smile.gif
Papildyta:
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade
4. MONAs
Papildyta:
QUOTE(varnikė @ 2009 03 27, 15:20)
Aš saviškę iš Avento buteliuko maitinau, tai kitu labai ir nežinau. Aš už Aventą balsuoju smile.gif
Merginos, susirgau, užvakar galvos net nepakėliau, vakar šiaip ne taip prišliaužiau prie kompo paskaityt, kaip jums sekasi organizuotis, o šiandien jau geriau. Temperatūros dar turiu, bet gyvent galima. Vixiuke, kur važiuoji apsipirkt? Jei į Akropoli, tai aš prisijungčiau, bent tiek padėčiau. O apie vaziavima rytoj pas vaikus, tai turbut jau ner ka kalbet  doh.gif

tik dabar paskaičiau, kad sergi... niu tai sveikatėlės 4u.gif o sutarta tikrai dėl atėjimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 27, 19:20)
tik dabar paskaičiau, kad sergi... niu tai sveikatėlės  4u.gif  o sutarta tikrai dėl atėjimo? smile.gif

Tikrai sutarta su administratore Neringa, nebijok smile.gif sake, jos pacios nebus, bet mus turetu palydeti ir aprodyti kazkas is personalo. Gal pirmiausia nueikit ten kur administracija visa.
Sekmes jums visoms rytoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 03 27, 18:49)
Tikrai sutarta su administratore Neringa, nebijok smile.gif sake, jos pacios nebus, bet mus turetu palydeti ir aprodyti kazkas is personalo. Gal pirmiausia nueikit ten kur administracija visa.
Sekmes jums visoms rytoj wink.gif

niu tai ok tada smile.gif
Atsakyti
Jungiuos ryt ir as ax.gif Susitinkam prie centrinio iejimo?
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade
4. MONAs
5. Esprit
Atsakyti
tai taip, susitinkam prie iejimo centrinio
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu. Kadangi pirma karta einu, tai tikiuosi nepaklysiu doh.gif
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade
4. MONAs
5. Esprit
6. barskuoleee
Atsakyti
Jungiuosi, kaip ir minėjau:

1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade
4. MONAs
5. Esprit
6. barskuoleee
7. VaidaI
Atsakyti
na štai, nupirkau avent 10 buteliukų... Pasitarėm su Palade ir nusprendėm pirkti didelius, na, o jeigu ką, tai poto soskiukų nupirksim mažesnių... nenusimanau nieko aš apie tuos buteliukus doh.gif , nes mažoji mano be jų užaugo....
didesniem paėmiau duoiukų ir 4 didelius butelius hipp sulčių... galvoju dabar, kai buvom, jiem nešė pietus, na tai tie didesni jau valgo normalų maistą, gal jiem ir po kokį saldainį nunešti? g.gif
išleidau 254lt, bet iš 50lt lai būna nuo manęs, sakykim pervedu į sąskaitą, tai gražinti reikės 200lt. Kvitukus visus turiu, atiduosiu Paladei....
o susitinkame 10 gal mašinų aikštelėje? Smagu, kad mūsų jau daugiau yra einančių. Iki rytdienos mirksiukas.gif

P.S. dar savo nuomonę dėl tų saldainių parašykit... ar po sūrelį kokį, nė nžn, na norisi kažką skanaus nunešti vaikam... tai jei parašysit kad dar ko reik, prigriebsiu... kurnors pakeliui
Atsakyti
saldainiu gal nereikia g.gif po to jie prasciau valgyt pradeda. Geriau gal bananu kokiu ar obuoliu ar kukuruzu saldziu.
Atsakyti
aš ir pagalvojau, gal bananų paimsiu dar...
Atsakyti
4u.gif labai gaila, kad negalejau si savaitgali prisideti, masina pagedus, nepataise dar, doh.gif parasykit merginos, kaip jums sekesi?

Atsakyti
JEEEEEEEEtus pražioplinau reikalą doh.gif Va jau senaii SM beskaičiau. doh.gif Dabar tik žiū - vixiukes žinutė.
Kurmi....
O patraukėm visai kitais keliais ir nesėkmingai.... Bent būtume geriau nusprendę...

Tai ką - smagu, kad buvo einančių. Papasakokit kaip ten tie pupuliukai? Gal kitu kart pavyks kaip prisijungt smile.gif

Gaila.... nu.
Atsakyti