Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

As sestadieni tikrai einu , tik del apsipirkimo ryt nelabai iseina si kart, esu susiplanavus, bet pinigelius jau permeciau, nes vis neprisisruosdavau blush2.gif
Atsiprasau....

Gal ka reikia is Silainiu sestadieni prigriebt, būsiu su mašina...
Atsakyti
tai kaip suprantu niekas neapsipirkinės? Tada man prašau pateikti sąrašiuką ką nuprikti, ryt po darbą užvažiuosiu į hipermaxim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kadangi leliai nedideli iki 2 m. jei gerai supratau, tai gal:

Pampersų, jų visada trūksta;
Gal kokių buteliukų, puodelių su snapeliai
seilinuku
knygelių

net nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 26 kovo 2009 - 22:24
tarėmės lyg, kad buteliukus pirksim... tai kaži kiek jų reikėtų? ir į kiek grupių eisim... gal nueinam 6dienį , išsiaiškinam, kek tų buteliukų reik, na kiek vaikų, kitą kart nuenšim.. o abar po pamperių kokių poką ar servetėlių dar kažko... vėlgi reik gal kažkokių lauktuvių jei pas mažius eiti nuo metukų... niu nežinau net, tariamės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as si savaitgali niekaip negaliu,nes isvaziuoju,tai bandysiu kita grupele kurt po keletos savaiciu, gal kas vel eis. Jus kaip busit pas leliukus paklauskit aukletoju,ar bus galima dar ateiti po keletos savaiciu? Gal jos nelabai nori,kad ten daznai lankytusi pas tuos leliukus g.gif Prasau,nepamirskit paklaust 4u.gif
Atsakyti
jei as gerai pamenu tai yra 2 grupes po 8 vaikucius tai viso 16 leliuku, bet nemanau kad kiekvienas vaikutis turi ten savo buteliuka turbut tuos paciu naudoja, isplauna ir sekanti maitina. tad galima nupirkti i grupe po 5 buteliukus ir soskyciu ivairiu, pagal amziaus kategorijas, plius pas mazylius jei eisime galima tuos pacius duoniukus nupirkti paciulpimui, mano mazasis tam tikru laiku juos labai mego...

na bet gali ir mano atmintis suslubuoti, jei kas prisimenate geriau parasykite
Papildyta:
Gauti pavedimai:

1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.
8. Liveryman - 200 Lt.
9. vixiuke - 50 Lt.
10. Aušra - 100 Lt.
11. jurrrge - 50 Lt.
12. mamike - 20 Lt
13. condoleeza - 100Lt.
14. jurgitask- 50 Lt.
15. Lapexs - 50 Lt.
16. Sri lanka - 50.lt

viso išleista = 674,47Lt.

Liko saskaitoje: 415,53 Lt.

Nauji pavedimai:
1. VaidaI - 100Lt.

Yra sąskaitoje - 515,53 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 27 kovo 2009 - 09:38
As prisijungciau prie jusu ryt, tik su pirkimais vargu ar ka pagelbeciau, nes turiu kraustytis siom dienom i kita buta, tai vakarais uzimta esu doh.gif o keik mergaiciu ryt eina?
Atsakyti
tikrai gal padarome registraciją kas eis (kopinkit ir pratęskit), žinosim kiek laukti žmonių. O dėl buteliukų, gal nuperku tada 10 ir soskiukų... žaislų jie ten daug turi labai. Na ir paimsiu kokių sausainukų tada kūdikiams ar duoniukų... Ir eisim į tas dvi grupes leliukų? nes jei dar pas didesnius, nuo 1 metukų tai jiems tada vėlgi kažką reik nuprikti... Ir buteliukus avent pirkti?
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 27, 13:33)
tikrai gal padarome registraciją kas eis (kopinkit ir pratęskit), žinosim kiek laukti žmonių. O dėl buteliukų, gal nuperku tada 10 ir soskiukų... žaislų jie ten daug turi labai. Na ir paimsiu kokių sausainukų tada kūdikiams ar duoniukų... Ir eisim į tas dvi grupes leliukų? nes jei dar pas didesnius, nuo 1 metukų tai jiems tada vėlgi kažką reik nuprikti... Ir buteliukus avent pirkti?
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras

Aš saviškę iš Avento buteliuko maitinau, tai kitu labai ir nežinau. Aš už Aventą balsuoju smile.gif
Merginos, susirgau, užvakar galvos net nepakėliau, vakar šiaip ne taip prišliaužiau prie kompo paskaityt, kaip jums sekasi organizuotis, o šiandien jau geriau. Temperatūros dar turiu, bet gyvent galima. Vixiuke, kur važiuoji apsipirkt? Jei į Akropoli, tai aš prisijungčiau, bent tiek padėčiau. O apie vaziavima rytoj pas vaikus, tai turbut jau ner ka kalbet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 27, 13:33)
1. Vixiuke
2. vixiukes vyras

Labai norėčiau ryt( jei tikrai eisit pas vaikučius)prisijugti prie jūsų.Gal galit patikslinti kur ir kelintą renkamės.
Labai lauksiu atsakymo,nes turiu suplanuotą susitikimą, kurį turėčiau atšaukti.

Ačiū.
Atsakyti
Paprastai 10.00 val susitinkame prie Lopselio, esancioje automobiliu aiksteleje.

Beje tikiuosi kad del vizito susitarta ir susiskambinta, kad nebus siurprizas ir jiems ir mums.

jei viskas tvarkoje tai :

1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade

del buteliuku as ir kazkaip galvoju kad Aveto nupirkti, o vaises (duoniukai) ne kudikiams o kaip tik vaikuciams nuo 1metuku, tie kudikeliai tik misinukais vaisinasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 27 kovo 2009 - 17:31
QUOTE(palade @ 2009 03 27, 18:28)
Paprastai 10.00 val susitinkame  prie Lopselio, esancioje automobiliu aiksteleje.

Beje tikiuosi  kad del vizito susitarta ir susiskambinta, kad nebus siurprizas ir jiems ir mums.

jei viskas tvarkoje tai :

1. Vixiuke
2. vixiukes vyras
3. Palade
del buteliuku as ir kazkaip galvoju kad Aveto nupirkti, o vaises (duoniukai) ne kudikiams o kaip tik vaikuciams nuo 1metuku, tie kudikeliai tik misinukais vaisinasi smile.gif

Labai ačiū už atsakymą.
Tuomet ir aš prisijungsiu prie jūsų.Tikiuosi nepaklysiu, nes pirmą kartą.
Atsakyti