Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Labas vakaras visoms, atleiskit,kad taip įsiveržiu... tiesiog ...balandžio 2 d. 12 val. Laisvės alėjoje ties Kauno miesto savivaldybe ir Soboru vyks graži akcija, skirta Kūdikių namams paremti - sauskelnių diena. Noriu visas, norinčias ir galinčias, pakviesti prisdėti. Plačiau apie taigalite paskaityti čia
Atsakyti
O as uz kita, balandzio 4d, please ax.gif
o gal isvis kokia kita diena einam,ar butinai sestadieni? galim si penktadieni?
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 03 25, 00:24)
O as uz kita, balandzio 4d, please  ax.gif
o gal isvis kokia kita diena einam,ar butinai sestadieni? galim si penktadieni?

na mes dirbančios kai dauguma, tai darbo dieną ne labai galime... bet nebūtinai eiti visom vienu kartu... galima pasiderinti ir kada kas gali tada ir eiti, manau vaikučiam bus tik geriau, dažniau aplankysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepatikesit doh.gif skambinau dabar Vidai, ji visa uzkimus, sake kad siuo metu tai visi serga pas juos grupej. Pazadejo pati paskambinti, kai tik pasveiks. Dar skambinau gydytojai Neringai, tai neatsiliepe. Norejau paklausti del tu maziausiu, nes Vida apie juos nieko nezino, bent pas juos nueitume. Dar veliau Neringai pabandysiu pasukt.
Vida 8 650 12874
Neringa (administratore-gydytoja) 8 655 02301
Atsakyti
niu va , susiskambinau su Neringa, patys maziausi (0-2 met.) sveiki. Galim si sestadieni 10 val ateiti, lauks. Tai dabar vel reikia planuoti apsipirkima. Pas mane penktadienis gal uzimciausias.
Atsakyti
jeigu si tai si savaidgali. thumbup.gif labai pasistengsiu istrukt 4u.gif o sakykit kiek laiko mums skiriama, nes juk mazieji pietu miegucio eina ax.gif as cia del saves klausiu, nes reik tartis, kad vaikus galetu paziuret blush2.gif
par norejau paklaust del dovaneliu, kas yra perkama? ar nupirkt asmeniskai ar susitikus atiduot?
Atsakyti
labuka visoms, tik vakar namie atsiradau po infekciniu ligoniniu, mano katinelis renimacijoje pabuvojo net, tad vakar paleido ir sia saveite sake dar namie buti, tai apsipirkime nelabai galesiu ir sudalyvauti, o sestadieni jei butu suplanuotas ejimas tai mama su vaiku pabutu

tai jei kuri apsiims supirkti viska paskui pinigus, is saskaitos skirtos vaikuciams, atiduociau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 25 kovo 2009 - 19:41
oi oi palada, tai ne kas... na bet jau tikiuosi sveikstat... Laikykitės 4u.gif
dėl pasipirkimo... jei jau niekas nenupirksit, tai aš tada važiuosiu po darbo į maxima gal kokią. Buteliukus pirksime? ir gal kokių vaišių nuneškim? Torto turbūt nedarysiu, per maži dar...
Atsakyti
Primenu visą informaciją:

Buvo nutarta, kad pagal galimybes kas nori perveda pinigėlius skirtus Lopšelio vaikučiams, pinigėliai pervedami į mano sąskaitą:

LT207300010095594942
Vilma Miciūnienė
Hansabankas

o paskui visi pasitarimo ir diskusijų būdu sprendžiame kur tuos pinigėlius išleisti ir ką už juos nupirkti

Gauti pavedimai:
Surinkta suma :1090 Lt.
Pavedimai:

1. Palade- 50 Lt.
2. Esprit- 50 Lt.
3. Egle22- 100 Lt.
4. mammy- 50 Lt.
5. varnikė - 50 Lt.
6. x-failai - 50 Lt.
7. ballando - 70 Lt.
8. Liveryman - 200 Lt.
9. vixiuke - 50 Lt.
10. Aušra - 100 Lt.
11. jurrrge - 50 Lt.
12. mamike - 20 Lt
13. condoleeza - 100Lt.
14. jurgitask- 50 Lt.
15. Lapexs - 50 Lt.
16. Sri lanka - 50.lt

Buvo nupirkta:
*du kartai po dvi valandas vaiku kambaryje megoje;
* 4 pasaku diskai;
* 17 magnetiniu piesimu lentu;
* 2 molio spalvos modelinus;
* 2 baltos spalvos modelinus;
* 2 ivairiu spalvu modelinus;
* vaisems vaikams vizito metu

viso išleista = 674,47Lt.

Liko saskaitoje: 415,53 Lt.

Primenu kad visi čekiai yra pas mane suklijuoti, esant norui bet kada galima viska sutikslinti.
Atsakyti
sveikos, ir as prisidesiu, daug negaliu, bet is visos sirdies 4u.gif
vaikus paguldau ir pervedu. o del sestadienio labai tikiuosi kad galesiu dalyvaut. labai noriu 4u.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu is pradziu seb bankas nepasikrove, po to pavedimo neleidzia padaryt? kas kas pas mane su internetu. tai labai atsiprasau, bandysiu veliau pervest, arba ryt. geda ir nesmagu kaskaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2009 03 25, 21:58)
nieko nesuprantu is pradziu seb bankas nepasikrove, po to pavedimo neleidzia padaryt? kas kas pas mane su internetu. tai labai atsiprasau, bandysiu veliau pervest, arba ryt. geda ir nesmagu kaskaip blush2.gif

nieko cia gedingo, paprastai kai kam buna si problema: kai kopijuoja saskaitos numeri kazkaip buna kad netelpa paskutinis ar paskutiniai skaiciai ir tada neduoda pavedimo padaryti, tiesiog paziurek ar saskaita visa isiraso
Atsakyti