Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Liorka @ 2009 03 14, 12:38)
Sakykit, o tokias akcijas darote tik šituose vaikų namuose? Aš pati buvau Ąžuolyno vaikų namuose, ten jau vyresni vaikai. Norėtųsi sužinoti ir prisijungti, prie tų, kurie kažką organizuoja ir dirba su šitais globos namais.

o jie irgi yra Kaune?
Galbut paieškokite per paiešką, yra tema ir apie tuos vaikų namus? Kažkaip manau dideli vaikai nenori, kad juos lankytum, na čia tik mano nuomonė... jei būtū norinčių, galim ir kitus vaikų namus aplankyti, tik aš galvojau, kad Kaune tik vieni vaikų namai
Atsakyti
Sveikutes, lyg planavot si savaitgali eiti pas leliukus? bet kaip supratau dar niekas niekur nebuvo? tai gal ateinanti sestadieni eisime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 03 15, 21:24)
Sveikutes, lyg planavot si savaitgali eiti pas leliukus? bet kaip supratau dar niekas niekur nebuvo? tai gal ateinanti sestadieni eisime? smile.gif

tai, kad dar turbūt karantinas pas juos buvo... gal pavyks jau šį savaitgalį aplankyti g.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif Ku ku 4u.gif 4u.gif

kur visos mamytes dingo? kodel nesiruosiam eiti pas leliukus? jau laukiau sio savaitgalio, bet ziuriu nei viena neraso verysad.gif
Atsakyti
man ir idomu, kur visos pradingo? g.gif dar lyg ir pavasario uz langus nematyt g.gif
tai kada mes pas mazuosius judesim?
Atsakyti
Na reikia skambinti į vaikų namučius ir tartis dėl atvykimo, kad ir ateinantį 6dienį... Aš tel neturiu Vidos... Na po savaitgalio gal daugiau atsiras mamyčių ir nuspręsim ką darom smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos Mamytes,
puiki temele, as sumielu noru prisideciau prie Jusu, blush2.gif
Atsakyti
Jei galima planuojam kita sestad, balandzio 4d, taip noreciau prisijungt, nes si islekiu i uzsieny trumpam, o taip laukiau,kada eisim pas leliukus. ax.gif
Atsakyti
man ir tinka balandzio 4 4u.gif bet jeigu nuspresim si savaidgali judet visvien jungsiuos 4u.gif
Atsakyti
Man geriau šį savaitgalį, nes balandžio 4d. nebus, kas išleidžia smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš irgi labai laukiu ėjimo, aš už šį savaitgalį.....
Atsakyti
aš ir už šį... bet galiu prisiderinti. O ar paskambins kas į vaikų namus? Ar man ryt į paprastą tel skambinti...
Atsakyti