Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

nu,kauniukai,jus ir sergat! schmoll.gif norejau,kad jus neitumet si savaitgali...
niu,bet ne tokia kaina! unsure.gif
Atsakyti
Tai viskas dar kitam savaitgaliui atsikelia verysad.gif
Atsakyti
tai ka vadinasi vel nusikelia musu vizitas iki to laiko kai atsauktas karantinas, tai gal merginos ir apsipirkima atidedame gerai ,nes kaip tik ir brolis mano is loondono vakar atskrido tai bus proga pabuti vakara kartu niekur nelekiant, nupirksim viska pries vizita

ar gerai??????
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 03 06, 12:51)
tai ka vadinasi vel nusikelia musu vizitas iki to laiko kai atsauktas karantinas, tai gal merginos ir apsipirkima atidedame gerai  ,nes kaip tik ir brolis mano is loondono vakar atskrido tai bus proga pabuti vakara kartu niekur nelekiant, nupirksim viska pries vizita

ar gerai??????

Tai gerai, atidedam
Atsakyti
Sveikos merginos, jau buvau nusprendusi su Jumis keliauti ir prisidėti, ryt. 10 val., bet kaip suprantu- neinat?

Atsakyti
neinam, dabar vel karantinas paskelbtas, tai ir apsipirkimus veleliau nukeliam
Atsakyti
sveikos mamytes, mane labai sujaudino jusu gerumo akcijos thumbup.gif . noreciau pati prisijungti prie jusu. ar galima? wub.gif
norejau paklaust kada rengiamas kitas susitikimas su vaikuciais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule08 @ 2009 03 07, 21:07)
sveikos mamytes, mane labai sujaudino jusu gerumo akcijos  thumbup.gif . noreciau pati prisijungti prie jusu. ar galima?  wub.gif
norejau paklaust kada rengiamas kitas susitikimas su vaikuciais? g.gif

žinoma, kad galima smile.gif planavome eiti šiandien, bet paskelbė karantiną vaikų namuose... serga vaikučiai. Tai dabar kai bus galima lankyti tada eisime...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 03 08, 00:10)
žinoma, kad galima smile.gif planavome eiti šiandien, bet paskelbė karantiną vaikų namuose... serga vaikučiai. Tai dabar kai bus galima lankyti tada eisime...

thumbup.gif kaip as dziaugiuosi. lauksim kada bus galima, man dar geriau kad trputuka veliau blush2.gif nes dabar pacius vaikai serga doh.gif
stengsiuos vis daznau uzeit ir info pasigaudyt, bet jei ka praleisiu, gal man i AZ galite kuri brukstelt? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
as cia pirma karta uzklydau smile.gif sakykit i kuriuos vaiku namus einat/lankot? blush2.gif as deze kudikiu iki 3 men rubeliu pririnkus turiu, nelabai zinau kur man juos vest ir kam dovanot, nuspresta labdarai, gal ka patarsit kur priduot galima? 4u.gif ar cia ar i az, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 03 13, 22:31)
as cia pirma karta uzklydau smile.gif sakykit i kuriuos vaiku namus einat/lankot?  blush2.gif as deze kudikiu iki 3 men rubeliu pririnkus turiu, nelabai zinau kur man juos vest ir kam dovanot, nuspresta labdarai, gal ka patarsit kur priduot galima?  4u.gif ar cia ar i az, aciu wink.gif

kauno vaikų namučius, esančiu Vilijampolėje. ten mažiukai nuo gimimo iki 4 metų (kartais ir didesni). Rūbelius priima tik tvarkingus, manau galima nunešti tiesiai ir į vaikų namus atiduoti ar nueiti, kad ir su mumis aplankyti ir paduoti administracijai...
Atsakyti
Sakykit, o tokias akcijas darote tik šituose vaikų namuose? Aš pati buvau Ąžuolyno vaikų namuose, ten jau vyresni vaikai. Norėtųsi sužinoti ir prisijungti, prie tų, kurie kažką organizuoja ir dirba su šitais globos namais.
Atsakyti