Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2009 03 01, 17:15)
Kas norite pervesti pinigelius vaiku namuciams visi duomenys pirmoje zinuteje
Apsipirkti galime bandyti ir antradieni ir penktadieni kada patogiau kam, po darbu galiu as bet kuria diena apart treciadinio gal...

Man gal penktadieni geriausia butu smile.gif bet galėčiau ir antradieni prisiderinti.
Atsakyti
tai gerai tada tariames penktadieni

beje del vizito paskambink susitark 4u.gif
Atsakyti
Kada 5ni tariatės - galėčiau gal prisijungt. O panašu, kad ir vaikučius aplankyt šį 6ni galėčiau. Jei reiktų ką nuvežt - rašykit. Nuotraukas vyro atiduočiau. Sakė šį kart išleistų mane smile.gif
Gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2009 03 04, 15:58)
Kada 5ni tariatės - galėčiau gal prisijungt. O panašu, kad ir vaikučius aplankyt šį 6ni galėčiau. Jei reiktų ką nuvežt - rašykit. Nuotraukas vyro atiduočiau. Sakė šį kart išleistų mane smile.gif
Gal pavyks.

Penktadieni po darbu tareme, Paladė tegu patikslins, o sestadieni kokia 10 val. kaip visada, manau. butu smagu kad prisijungtum smile.gif
Atsakyti
aš ir prisijungsiu jei tik pilnai pasveiksiu... prie pirkimų nelabai galiu prisijungti, vis dar namuose tūnau ir savo šeimyną slaugau... nebent galėčiau savo maximoj kanors nuprikti pvz iš vaišių... jei eisiu, tortuką padarysiu.
Atsakyti
tai nupirkimui tariames susitikti penktadieni 17.30 prie hiper maximos (savanoriu pr.) bet ne prie maluno o is kitos puses grynai kur is karto maxima buna.

ar tinka merginos ar ka kita pasiulysite?
Atsakyti
jetau, man sestadieni niekaip neiseis prisideti prie jusu...
labai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
jetau,man neiseis si sestadieni prisideti prie jusu...,labai liudna verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 05 kovo 2009 - 07:57
pagaliau!
Papildyta:
*****,kazkas buvo "pakibe"negalejau issiusti zinutes...tai prirasiau is nevilties! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 05 kovo 2009 - 07:56
Nieko neiseis ir si savaitgali, karantinas vel sad.gif
eina sau, kaip cia negerai viskas gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 03 05, 11:46)
Nieko neiseis ir si savaitgali, karantinas vel sad.gif
eina sau, kaip cia negerai viskas gaunasi...

niugi gaila... aš taip laukiu greičiau šiltų orų, nes tikiuosi, gal mažoji nebesirgs taip... o ir prie mūsų su vyru kabinasi visokios ligos kaip niekad, matyt iš darželio prineša virusų dukrytė...
Atsakyti