Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(sri lanka @ 2009 02 16, 13:56)
labas,mamytes,su sventemis jus! 4u.gif
...sekantis savaitgalis darbo diena,tai viskas vel,tikriausiai,nusikels?..

kad kažin ar nuims karatiną dar ir šią sav? gripas siaučia... mano dukrytė dvi sav paėjo į darželį ir vėl serga sad.gif
Atsakyti
o jus planuojat sestad 10h ryte jau but ten? noreciau prisijungt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2009 02 17, 17:53)
o jus planuojat sestad 10h ryte jau but ten? noreciau prisijungt. 4u.gif

šiaip geriausia eiti nuo 10 iki 12 arba nuo 16 iki 18 berods... nes kitu laiku jie valgo, miega...
dėl šio 6dienio tai nežinau ar eis kasnors... klausimas, ar jau leidžia lankymus? Mano dukrytė vis dar su aukšta temp... verysad.gif jei eisit, šį savaitgalį negalėsiu prisijungti, nes dar ir į vestuves einu.
Atsakyti
manau,kad ir man neiseitu si savaitgali istrukti is namu...visi dirba,eiline darbo
diena. unsure.gif
...gal kita eikim? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 02 17, 21:24)
manau,kad ir man neiseitu si savaitgali istrukti is namu...visi dirba,eiline darbo
diena.  unsure.gif
...gal kita eikim? mirksiukas.gif

kažin kokia ten situacija, ar leis lankyti kitą sav jau... gal apsims tie gripai...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 17, 23:07)
kažin kokia ten situacija, ar leis lankyti kitą sav jau... gal apsims tie gripai...

kalbejau su Vida, sake, kad dar ju niekur neisleidzia, bet lankytojus jau priima.
Atsakyti
kaip puiku,kad"blokada" baigesi... tongue.gif
Atsakyti
as gal ir buciau labiau uz kita sestadieni, pilnai issirgtu gal visi per ta laika... bet cia gal kaip daugumai planuojames
Atsakyti
manau,kad as irgi galeciau prisideti 28 vasario.drauges tik neprikabinsiu,nes planuoja kelione i kaima...
tikrai,ir ligos"apsiramintu" rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad be kovo 14 prie lankytuvių prisijungt negalėsiu, tad norėčiau kuriai nors perduoti tai, ką turiu (mažiausiems) - nedaug ten.... Brūkštelkit tel, kuri tikrai žadat eit. Sutarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nija @ 2009 02 19, 11:19)
Jaučiu, kad be kovo 14 prie lankytuvių prisijungt negalėsiu, tad norėčiau kuriai nors perduoti tai, ką turiu (mažiausiems) - nedaug ten.... Brūkštelkit tel, kuri tikrai žadat eit. Sutarsim smile.gif

parasiau i AZ
Atsakyti
Tai kaip supratau vasario 28d einam bigsmile.gif
Atsakyti