Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2009 02 09, 23:04)
labas merginos, siuo metu tai mano busena klaiki, pati susisrgau, ausies uzdegimas (naktimis vilko balsu staugiu, kaimynai turbut pagalvos kad vilkolakius turi  lotuliukas.gif plius manau ir zaraza kokia kabinasi nors yra tikimybe kad tik nuo ausies man cia viskas taip...

tad apsipirkti kol kas tikrai negaliu vaziuoti nebent kas nors tai padarytu o paskui pinigais atiduociau, o lankyti tai LABAI tikiuosi kad zarazos nebus o uzdegimas iki to laiko praeis  verysad.gif

Užuojautą reiškiu didžiausią verysad.gif nesijaudink ir greičiau sveik mirksiukas.gif .
Kas norėtų man palaikyti kompanija apsiperkant? su laiku prisitaikysiu, tik šiandien vakare tai negaliu ir ketvirtadieni visa diena užimta aš. Aš pinigėlius užmesiu.
Atsakyti
Oj Palade - sveik - jaučiu kad sunku, bet išsikapstysi. Vaistukai jokie nuo skausmo neapdeda? (įsivaizduoju kaip mažyliams tada sunku būna...)

Kaip norėčiau prisijungt šį kart... bet vyras bus išvažiavęs - tai nei mašinos neturiu, nei vaikiukų kam palikt...

QUOTE(varnikė @ 2009 02 10, 09:32)
Užuojautą reiškiu didžiausią  verysad.gif nesijaudink ir greičiau sveik mirksiukas.gif .
Kas norėtų man palaikyti kompanija apsiperkant? su laiku prisitaikysiu, tik šiandien vakare tai negaliu ir ketvirtadieni visa diena užimta aš. Aš pinigėlius užmesiu.

Vis tik 4ni arba 5ni iš ryto galiu palaikyt kompaniją Varnikei. Jei tinka laikas - galim sutart per až.
Dar pati namie turiu vieną neišpakuotą čiulptuką, jo laikiklį ir vieną porą pakeičiamų antgalių buteliukams. Galėčiau kažkaip perduot gal kam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nija: 10 vasario 2009 - 11:32
QUOTE(Nija @ 2009 02 10, 12:31)

Vis tik 4ni arba 5ni iš ryto galiu palaikyt kompaniją Varnikei. Jei tinka laikas - galim sutart per až.
Dar pati namie turiu vieną neišpakuotą čiulptuką, jo laikiklį ir vieną porą pakeičiamų antgalių buteliukams. Galėčiau kažkaip perduot gal kam?

Man tinka penktadienis smile.gif
Atsakyti
laikykis, Palade wink.gif
Nesmagu labai, bet tortuko neturėsiu kada padaryti, nes 5dienį mergvakaryje dalyvausiu... Gal dar sekančiam ėjimui atidedam... ta prasme mano torto gamybą... 4dienį planuoju važiuot apsipirkti mergvakariui į maximą vakare tai jei dar ko reikės galėsiu prigriebti...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 11, 00:15)
laikykis, Palade wink.gif
Nesmagu labai, bet tortuko neturėsiu kada padaryti, nes 5dienį mergvakaryje dalyvausiu... Gal dar sekančiam ėjimui atidedam... ta prasme mano torto gamybą... 4dienį planuoju važiuot apsipirkti mergvakariui į maximą vakare tai jei dar ko reikės galėsiu prigriebti...

o ar eisi kartu su mumis pas vaikučius šeštadienį?
Atsakyti
merginos,tai kiek gi bus einanciu?as atvaziuosiu...,o kaip kitos?
ir kaip ten su gripo epidemija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 02 11, 11:44)
merginos,tai kiek gi bus einanciu?as atvaziuosiu...,o kaip kitos?
ir kaip ten su gripo epidemija? g.gif

Vat ką tik Vida skambino, sakė, kad karantinas pas juos paskelbtas, nieko neįsileist ir niekur nevažiuot, bijo gripo. Tad viska atidedam kitam kartui verysad.gif
Atsakyti
jaute mano sirdis...vakar perskaiciau delfyje,kad kaune gripas...
ka gi,lauksim geresniu laiku!saugokit ir jus savo sveikata!
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 02 11, 15:32)
Vat ką tik Vida skambino, sakė, kad karantinas pas juos paskelbtas, nieko neįsileist ir niekur nevažiuot, bijo gripo. Tad viska atidedam kitam kartui verysad.gif

gaila labai, na bet tik vaikučiai nesusirgtų smile.gif
Atsakyti
Vaje - nu gerai, laukiam linksmesnių dienų smile.gif Gal galėsiu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, radau sia tema ir noriu pasisiulyt atiduoti savo leliuko panesiotu rubeliu iki 7 men. Ar reikia tokiu maziesiems i vaiku namus? gyvenu kaune. Jei galit parasykit i az, jei ne,stegsiuos stebeti tema smile.gif
Atsakyti
labas,mamytes,su sventemis jus! 4u.gif
...sekantis savaitgalis darbo diena,tai viskas vel,tikriausiai,nusikels?..
Atsakyti