Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(varnikė @ 2009 02 02, 13:53)
prasom prisijungti wink.gif pagalbos daznai reikia, tik reikia vis tema sekti smile.gif
Papildyta:

butu labai gerai, aisku atsiskaiciuotum is bendros saskaitos kiek uz produktus sumokejai, manau iseitu pigiau nei pirkt parduotuvej, o kartu ir daug skaniau  thumbup.gif

nereikia man pinigėlių smile.gif verčiau dar vieną torčiuką už tuos pinigėlius ar šiaip ką nupirkit wink.gif
Atsakyti
As gal galvociau jei manome jog pirksime/darysime tortukus dum tai jie vienodi turetu buti, nes zinote kaip vaikai is karto griebia kito jei kuom nors skiriasi.

beje dar reiketu pasiskambinti vis del to vidai nes kazka paminejo kad jei buna gimtadieniai savaitgaliais juos kartais atkelia i darbo diena kad aukletoja butu, tai reiketu sita dalyka patikslinti
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 02 04, 09:56)
As gal galvociau jei manome jog pirksime/darysime tortukus dum tai jie vienodi turetu buti, nes zinote kaip vaikai is karto griebia kito jei kuom nors skiriasi.

beje dar reiketu pasiskambinti vis del to vidai nes kazka paminejo kad jei buna gimtadieniai savaitgaliais juos kartais atkelia i darbo diena kad aukletoja butu, tai reiketu sita dalyka patikslinti

aš tai nemanau kad reikia dviejų tortų, nes galima gi ant vieno sudėti žvakutes ir lai abu pučia... na su želė tortu tai išvis žvakučių nesudėsim... Galima tada nupirkti zanavykų turguje, ten kur kepa naminius tortus medaus skanius... pigiau ir skanu.
Atsakyti
labuka,noriu pasiklausti kaip su jusu planai,del vasario 14/gal ir per anksti dar klausti/?kaip suprantu vasario 16 irgi iseigine,trys dienos laisvos,kaip ka susiplanuosit? ax.gif
Atsakyti
niu kokia aš tundra doh.gif galvoju, ko čia jūs nieko nerašot apie ėjimą pas vaikus, aš kažkaip supratau, kad ryt einam smile.gif prisipirkau tortui visko biggrin.gif niuz tai šeimyną palepinsiu smile.gif nors ir taip į sav kartą darau... Tai 14 dieną čia mes planuojam? smile.gif
Atsakyti
nu faina butu,jei jau rytoj vaikiukai valgytu torta!as cia siaip paklausiau,del ejimo...
manau,kad dar nieko niekas nesutare,tik,kad gimtadieniai vasaro 14...
noriu pasiplanuoti kita savaitgali.esu priklausoma.net linksmiau pasidare...del tundros! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 02 06, 13:45)
nu faina butu,jei jau rytoj vaikiukai valgytu torta!as cia siaip paklausiau,del ejimo...
manau,kad dar nieko niekas nesutare,tik,kad gimtadieniai vasaro 14...
noriu pasiplanuoti kita savaitgali.esu priklausoma.net linksmiau pasidare...del tundros! biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
reikia kad varnike paskambintu vidai arba med seselei (administratorei kaip supratau ji 2 in 1 smile.gif ) ir paklaustu kaip ten kas, ta prasme ar gimtadieniu nenukelia kitai dienai ir ar galima bus ateiti
Atsakyti
as vis galvoju,o gimimo dienos proga,gal reikia dovanu?tik kas tai turetu buti,kad
asmeniskai vaikiukui,o ne visiems...
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 02 06, 18:23)
reikia kad varnike paskambintu vidai arba med seselei (administratorei kaip supratau ji 2 in 1 smile.gif ) ir paklaustu kaip ten kas, ta prasme ar gimtadieniu nenukelia kitai dienai ir ar galima bus ateiti

su Vida susiskambinau, tai sake kad kolektyvas ten taip iprates, kad gimtadienius nukelia i ketvirtadieni, jau ir virtuve zino, jog torta ketvirtadieni reikia kepti biggrin.gif bet kadangi mes savo torta atsinesim, tai sake, kad vaikams svenciu niekada per daug nebus ir kad galim ateiti ta pacia diena. Ir dar, vasario 14 d. gimtadieni svencia tik Otonas, Dovydo gimtadienis birzelio 29 d. administratore biski suklydo ta sarasa darydama.
Vida perspes administratore, kad ir pas pacius maziausius mes ruosiames eiti. Tai manau planuojames 10 val, kaip visada. tik reikia sutarti kada vaziuojam apsipirkti, nes reikia buteliuku leliukams, balionu Otonui ir gal ka nors tiems mazuciams metinukams. Jei jie taip mums istrigo, reiktu ilgiau pas juos pabuti, gal kokiu kukuruzu...
Atsakyti
maziukams galima pirkti ir javainius/ tik be sokolado/ riestainius /baronkytes/ ,paprastus sausainius.manau,kad fainiau butu pamaisyti.
tik gerti paprastos sultys netinka.spec.kudikiams reikia.manau,kad iki 2 metu ir nereikia.
Atsakyti
labas merginos, siuo metu tai mano busena klaiki, pati susisrgau, ausies uzdegimas (naktimis vilko balsu staugiu, kaimynai turbut pagalvos kad vilkolakius turi lotuliukas.gif plius manau ir zaraza kokia kabinasi nors yra tikimybe kad tik nuo ausies man cia viskas taip...

tad apsipirkti kol kas tikrai negaliu vaziuoti nebent kas nors tai padarytu o paskui pinigais atiduociau, o lankyti tai LABAI tikiuosi kad zarazos nebus o uzdegimas iki to laiko praeis verysad.gif
Atsakyti