Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(oprst @ 2009 01 26, 18:22)
sveikos,
tik dabar pastebėjau Jūsų forumą, labai noriu prie Jūsų prisijungti ir su pinigėliais ir su moraline pagalba nuskriaustiems vaikučiams verysad.gif
GAl kuri yra čia pas jus atsakynga, nes aš mielai prisijungsiu prie Jūsų  ax.gif

nera vieno atsakingo zmogaus, visos kuom nors prisidedame, visos stengiames kai organizuojamas vizitas pas mazuosius. jei nori prisideti pinigeliais, pirmame puslapyje yra nurodyta mano saskaita i kuria galima padaryti pavedima, del vizitu visada diskutuojame cia ir tariames kada geriau eiti, ka geriau nupirkti, mazyliam reikia pagalbos palydint juos i zaidimu kambari tada varnike raso temoje ir visos kas ta diena yra laisvos istiesia aukletojom pagalbos ranka, taip ir vyksta viskas cia pas mus, pinigelius rasau ir kad visos matytu kas dave kiek dave kiek isleista buvo, pas save klijuoju cekius kad jei tik kas nores ir karto galesiu parodyti kiek ir kur buvo isleista.
tad prasom junkis, kuo musu daugiau tuo mazyliam linksmiau buna ir tuo daznesni vizitai gali buti.

QUOTE(mammy @ 2009 01 26, 19:22)
O as paklausiu ne i tema  blush2.gif
Kaip vadinas ta vaistine Savanoriuose, kur snekejom, pamirsau kol namo gryzau  blush2.gif

jei nepameluosiu gyvybes saltinis lyg...
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 27, 10:12)

jei nepameluosiu gyvybes saltinis lyg...

Taip ir vadinasi, bandziau ant greituju surasti internete kazka, bet nepavyko, rytoj pas sese paklausiu.
skambino siandien Vida. Labai visoms mums dekoja uz apsilankyma uz dovanas. vaikiukai siuo metu serga labai, tad isvykos i vaiku kambari teks palaukti.
Labai noreciau ir as Nijos vyro darytas nuotraukas pamatyti. Vaikai Lopselyje turi savo albumelius kiekvienas asmeniskai, ten sudetos ju nuotraukos, aprasytas ju gyvenimas nuo maziuku. o tuose albumuose puikuojasi pernai Nijos padovanotos nuotraukos- dideles, ryskios. Tai manau yra tikrai viena vertingiausiu dovanu. Tas albumas su nuotraukom juos lydes visa ju gyvenima.
Atsakyti
Tikrai grazu buvo pavartyti ju albumiukus su aprasymais.

Beje susirasiau Vidos grupes vaiku gimtadienius:

1. Otonas - 2005-02-14
2. Dovydas - 2006-02-14

3. Paulius - 2004-04-08
4. Laura - 2004-04-11
5. Rolandas - 2006-04-11

6. Justina - 2003-06-20

7. Dainius - 2006-07-19
8. Nikas - 2004-07-18

9. Žygimantas - 2006-08-04

10.Aurimas - 2004-10-09
Atsakyti
merginos gal ir organizuojame sekanciam gimtadieniui?
pabusime ir pasveikinsime jubiliatus su gimtadieniu, nupirksime tortuka su zvakute, pabusime pas juos o paskui kokiom dviem valandom nuleksime pas mazuosius su buteliukais kuriuos zadejome pirkti
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 28, 22:47)
pabusime ir pasveikinsime jubiliatus su gimtadieniu, nupirksime tortuka su zvakute, pabusime pas juos o paskui kokiom dviem valandom nuleksime pas mazuosius su buteliukais kuriuos zadejome pirkti

tikrai šauni mintis, tik gal reikėtų ir kitą grupę aplankti ir jų gimtadienius sužinoti, nesinorėtų išskirti vaikučių...
Atsakyti
Vaje... ligų sezonas. doh.gif Maniškiai irgi slogini.
QUOTE(varnikė @ 2009 01 27, 23:25)
Labai noreciau ir as  Nijos vyro darytas nuotraukas pamatyti. Vaikai Lopselyje turi savo albumelius kiekvienas asmeniskai, ten sudetos ju nuotraukos, aprasytas ju gyvenimas nuo maziuku. o tuose albumuose puikuojasi pernai Nijos padovanotos nuotraukos- dideles, ryskios. Tai manau yra tikrai viena vertingiausiu dovanu. Tas albumas su nuotraukom juos lydes visa ju gyvenima.

Kaip smagu smile.gif Varnike, kai turėsi laiko užsuk. Mes dienomis būnam namie, vakarus jau reiktų pasiderint. Rašykit až, kai ketinsit smile.gif

QUOTE(palade @ 2009 01 28, 09:03)
Tikrai grazu  buvo pavartyti ju albumiukus su aprasymais.

Beje susirasiau Vidos grupes vaiku gimtadienius:

thumbup.gif

Būtų gerai, bigsmile.gif jei tik įsileis ir gripai neužplūs.
Atsakyti
gal jums ir keista,kad as prisidedu...bet ka zmogus gali vienas.as is namu istrukti galiu tik savaitgaliais,tai su jumis man "pakeliui"!manau,kad mano drauge jau irgi prisides...
man atrodo,kad per viena karta neiseina tiek daug grupiu aplankyti,nes tos dvi valandos iki pietu,labai greitai praeina.idomu kada kitoje grupeje gimimo dienos?
pasiziurejau,kad Otono ir Dovydo vasaryje,o kovo men."laisvas",tai gal galima
ka nors paderinti...na o jei eitu daugiau mamyciu,tada galima butu pasidalinti?
...as tai dar labai noriu nueiti pas tuos mazulius kurie pietavo,kai mes buvom nueje.niekaip negaliu pamirsti tos mergytes kuri taip prisiglaude,kad atrode,jog rankyte "priaugo"...labai noriu! smile.gif
tokio amziaus vaikiukams labai reikia svelnumo,jie prisiglaudzia juos supuoji,myluoji...atrodo,kad jiems daugiau tuo metu ir nieko nereikia.
blush2.gif as kaip visada labai jau nukrypstu nuo temos,prasau man atleisti!
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 01 27, 23:25)
Taip ir vadinasi, bandziau ant greituju surasti internete kazka, bet nepavyko, rytoj pas sese paklausiu.

Labai aciu 4u.gif

Labai gera mintis, vasario 14 iseina kaip tik sestadienis, tik kazin ar su vienu tortu prasisuksim biggrin.gif , zvakutes pust nores tai abu vaikuciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 01 29, 15:06)
gal jums ir keista,kad as prisidedu...bet ka zmogus gali vienas.as is namu istrukti galiu tik savaitgaliais,tai  su jumis man "pakeliui"!manau,kad mano drauge jau irgi prisides...
man atrodo,kad per viena karta neiseina tiek daug grupiu aplankyti,nes tos dvi valandos iki pietu,labai greitai praeina.idomu kada kitoje grupeje gimimo dienos?
pasiziurejau,kad Otono ir Dovydo vasaryje,o kovo men."laisvas",tai gal galima
ka nors paderinti...na o jei eitu daugiau mamyciu,tada galima butu pasidalinti?
...as tai dar labai noriu nueiti pas tuos mazulius kurie pietavo,kai mes buvom nueje.niekaip negaliu pamirsti tos mergytes kuri taip prisiglaude,kad atrode,jog rankyte "priaugo"...labai noriu! smile.gif
tokio amziaus vaikiukams labai reikia svelnumo,jie prisiglaudzia juos supuoji,myluoji...atrodo,kad jiems daugiau tuo metu ir nieko nereikia.
blush2.gif as kaip visada labai jau nukrypstu nuo temos,prasau man atleisti!

nieko keisto kad zmogus nori jungtis prie tokio dalyko, smagu kad nesame abejingi... man ir toje grupeje vienas berniukas labai istrigo, net vardo nezinau rodos ir nezaideme su jais, nepraleidome daugiau laiko.... o iki siol akyse jis stovi pas mane.
o del silumos ir demesio tikrai tu teisi, jiems tikrai ne dovanu ir zaislu reikia, jiems svarbiausia siluma ir bendravimas... na o dovanos zinoma siaip pradziugina vaiko sirdi...

o anksciau taip ir darydavome kai daugiau eidavo... po dvi po tris mamytes i kiekviena grupe, si karta tik visos subegome pas vidos vaikucius, nes ta kita grupe is karto pasake jog vaikai serga ir nenori kad butu trikdomi
QUOTE(mammy @ 2009 01 29, 20:18)
Labai aciu  4u.gif
Labai gera mintis, vasario 14 iseina kaip tik sestadienis, tik kazin ar su vienu tortu prasisuksim  biggrin.gif  , zvakutes pust nores tai abu vaikuciai  verysad.gif

tai galima bus pora varskes tortuku nupirkti, tu nediduku ir nueiti
Atsakyti
Sveikos visos, labai grazi ir kilni jusu atliekama misija. Sekanciam lankymui noreciau prisijungti ir as.
Atsakyti
galiu padaryti želė tortuką, paprastas, bet skanus: paukščių pieno, jogurtinis, paprastas sluoksnis... darželyje vaikučiai ragavo ir maniškė labai mėgsta... gal valgytų ir vaikų namuose vaikai...
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2009 02 01, 22:04)
Sveikos visos, labai grazi ir kilni jusu atliekama misija. Sekanciam lankymui noreciau prisijungti ir as.

prasom prisijungti wink.gif pagalbos daznai reikia, tik reikia vis tema sekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 02, 13:46)
galiu padaryti želė tortuką, paprastas, bet skanus: paukščių pieno, jogurtinis, paprastas sluoksnis... darželyje vaikučiai ragavo ir maniškė labai mėgsta... gal valgytų ir vaikų namuose vaikai...

butu labai gerai, aisku atsiskaiciuotum is bendros saskaitos kiek uz produktus sumokejai, manau iseitu pigiau nei pirkt parduotuvej, o kartu ir daug skaniau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 02 vasario 2009 - 13:49