QUOTE(oprst @ 2009 01 26, 18:22)
sveikos,
tik dabar pastebėjau Jūsų forumą, labai noriu prie Jūsų prisijungti ir su pinigėliais ir su moraline pagalba nuskriaustiems vaikučiams
GAl kuri yra čia pas jus atsakynga, nes aš mielai prisijungsiu prie Jūsų
tik dabar pastebėjau Jūsų forumą, labai noriu prie Jūsų prisijungti ir su pinigėliais ir su moraline pagalba nuskriaustiems vaikučiams
GAl kuri yra čia pas jus atsakynga, nes aš mielai prisijungsiu prie Jūsų
nera vieno atsakingo zmogaus, visos kuom nors prisidedame, visos stengiames kai organizuojamas vizitas pas mazuosius. jei nori prisideti pinigeliais, pirmame puslapyje yra nurodyta mano saskaita i kuria galima padaryti pavedima, del vizitu visada diskutuojame cia ir tariames kada geriau eiti, ka geriau nupirkti, mazyliam reikia pagalbos palydint juos i zaidimu kambari tada varnike raso temoje ir visos kas ta diena yra laisvos istiesia aukletojom pagalbos ranka, taip ir vyksta viskas cia pas mus, pinigelius rasau ir kad visos matytu kas dave kiek dave kiek isleista buvo, pas save klijuoju cekius kad jei tik kas nores ir karto galesiu parodyti kiek ir kur buvo isleista.
tad prasom junkis, kuo musu daugiau tuo mazyliam linksmiau buna ir tuo daznesni vizitai gali buti.
QUOTE(mammy @ 2009 01 26, 19:22)
O as paklausiu ne i tema
Kaip vadinas ta vaistine Savanoriuose, kur snekejom, pamirsau kol namo gryzau
Kaip vadinas ta vaistine Savanoriuose, kur snekejom, pamirsau kol namo gryzau
jei nepameluosiu gyvybes saltinis lyg...