tai as uzvaziuoju ir nuperku kukuruzu sulciu ir po baliona i grupe
Mes jau po visko. Smagiai pasizaidem su didesniaisiais. Taip pat aplankem pacius maziausius - nuo naujagimiu iki 2 metuku. tokiu yra 4 gr, apie 30 vaikuciu. Esam ispudziu pilnos
Kai kurie įspūdžiai turės vaizdų. Kviečiam visas norinčias pasikalbėti ir pažiūrėti, ką mano vyrutis prifotkino. Nuotraukos nebus viešai publikuojamos. Vėliau dovanosim jas vaikų nameliams.
Nu papasakokit daugiau Ech kaip gaila, kad nesudalyvavau As noriu vaizdine medziaga pasiziuret, gal i skypa galetumet imest
... gera diena buvo...kiek galvoje ir sirdyje "palieka"tokios valandeles.
labai jau gaila,kad taip trumpai pabuvom pas mazulius,nes didziausias grozis ,tai tu leliu sypsena bedante burnyte!
labai jau gaila,kad taip trumpai pabuvom pas mazulius,nes didziausias grozis ,tai tu leliu sypsena bedante burnyte!
QUOTE(Esprit @ 2009 01 24, 19:34)
Nu papasakokit daugiau Ech kaip gaila, kad nesudalyvavau As noriu vaizdine medziaga pasiziuret, gal i skypa galetumet imest
nuotraukyčių niekur nepublikuos ir niekam nesiųs...
planuojam vėl eiti pas vaikučius, šį kartą ilgėliau pabūti pas pačius mažiausius. Pasitarėm su gydytoja, vaikučiam reikėtų naujų buteliukų... nes naudoja dar tuos senovinius stiklinius. leliukų, kurie valgo iš buteliukų yra 16, tad reikėtų 16 butekų. taip pat visad praverčia pampersai ir drėgnos servetėlės... Na o labiausiai tai dėmesys, bendravimas...
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 24, 21:52)
publikuot as ju niekur ir nesiruosiau, tik perskaiciau Nijos zinute, kurioj yra kvietimas "Kviečiam visas norinčias pasikalbėti ir pažiūrėti, ką mano vyrutis prifotkino." Na bet tiek to ..............
Na tikrai kai aplankiau tas grupes kuriose nebuvau dar buvusi vel nauju emociju sukilo, nauju minciu....
siaip su dickiais si karta labai smagiai pasibuvome, pasikeite jau maziai kuriuos buvau senokai maciusi...
del leliuku tai reikes nupirkti buteliuku su soskytem, jei nuspresim dar ir pampersu ir dregnu serveteliu, bet buvau girdejusi kad tiems reikalams yra pas juos net atskiras finansavimas ir atseit pampersu niekada netruksta, na bet bus galima dar karta pas administratore pasiteirauti ir susitarti del vizito
del nuotrauku tai paskutini karta tiesiog pasiule pas save atvaziuoti ir pavartyti nuotraukas, paziureti uzfiksuotas akimirkas kad nebutu jos siuntinejamos, tai as kai buvau isipirsusi i svecius labai maloniai prisimenu ta pasisedejima prie arbatos
Tiesa del pinigeliu.
tai kaip nusprendeme turbut taip ir darome gal pabandom pastoviai rinkti pinigelius kad butu toks ale biudzetas, ir einant pas vaikucius bus galima vis ka nupirkti jiems. Manau kad gavus alga nebus sunku pervesti 10 ar 20 litu kad saskaita skirta maziesiems vis pilnetu
Dabar buvo =434.64 Lt.
vaisems is rimi parduotuves (kukuruzai ir sultys) isleista 19.11Lt.
Liko saskaitoje: 415.53Lt.
siaip su dickiais si karta labai smagiai pasibuvome, pasikeite jau maziai kuriuos buvau senokai maciusi...
del leliuku tai reikes nupirkti buteliuku su soskytem, jei nuspresim dar ir pampersu ir dregnu serveteliu, bet buvau girdejusi kad tiems reikalams yra pas juos net atskiras finansavimas ir atseit pampersu niekada netruksta, na bet bus galima dar karta pas administratore pasiteirauti ir susitarti del vizito
del nuotrauku tai paskutini karta tiesiog pasiule pas save atvaziuoti ir pavartyti nuotraukas, paziureti uzfiksuotas akimirkas kad nebutu jos siuntinejamos, tai as kai buvau isipirsusi i svecius labai maloniai prisimenu ta pasisedejima prie arbatos
Tiesa del pinigeliu.
tai kaip nusprendeme turbut taip ir darome gal pabandom pastoviai rinkti pinigelius kad butu toks ale biudzetas, ir einant pas vaikucius bus galima vis ka nupirkti jiems. Manau kad gavus alga nebus sunku pervesti 10 ar 20 litu kad saskaita skirta maziesiems vis pilnetu
Dabar buvo =434.64 Lt.
vaisems is rimi parduotuves (kukuruzai ir sultys) isleista 19.11Lt.
Liko saskaitoje: 415.53Lt.
QUOTE(palade @ 2009 01 25, 12:38)
Dekui, Palade, uz normalu paaiskinima
Sveikos,
Oj kaip norėčia prisijungt aš pas mažiulius, gal mani kitu kart vyras išeistų...
O čia toks jau susitarimas. Kad nuotraukėlės patenka tik į vaikų namelius. Jei norit pažiūrėti - prašom užsukti į svečius prie arbatos Na Paladė jau buvus
Oj kaip norėčia prisijungt aš pas mažiulius, gal mani kitu kart vyras išeistų...
QUOTE(Esprit @ 2009 01 25, 08:47)
publikuot as ju niekur ir nesiruosiau, tik perskaiciau Nijos zinute, kurioj yra kvietimas "Kviečiam visas norinčias pasikalbėti ir pažiūrėti, ką mano vyrutis prifotkino." Na bet tiek to ..............
O čia toks jau susitarimas. Kad nuotraukėlės patenka tik į vaikų namelius. Jei norit pažiūrėti - prašom užsukti į svečius prie arbatos Na Paladė jau buvus
QUOTE(Nija @ 2009 01 26, 12:03)
Sveikos,
sveikos,
tik dabar pastebėjau Jūsų forumą, labai noriu prie Jūsų prisijungti ir su pinigėliais ir su moraline pagalba nuskriaustiems vaikučiams
GAl kuri yra čia pas jus atsakynga, nes aš mielai prisijungsiu prie Jūsų