Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2009 01 21, 13:04)
ok tada, ketvirtadieni 17.45 (del visa pikto kad nereiketu manes laukti  blush2.gif ) susitinkam megoje prie senuku parduotuves.
mano telefona jei ka zinote, buvau anksciau rasiusi

man tinka smile.gif
Atsakyti
merginos,noriu paklausti,o slepetes ar nesates persiauti?manau su batais,tai
nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
Nu zodziu su vaida mum nepavyko susitikti, pasivaiksciojome abi atskirai biggrin.gif
tai va, kaip sakaiau is viso yra surinkta siuo metu 1090 Lt.

siandien nupirkau:
*du kartai po dvi valandas vaiku kambaryje megoje (8 ir 8 vaikai, sake jei ateis ir daugiau vaikuciu padarys jiems nemokamai). =128Lt.
* 4 pasaku diskai= 53.96Lt.
* 17 magnetiniu piesimu lentu (394.06Lt.); 2 molio spalvos modelinus(19.40Lt), 2 baltos spalvos modelinus(19.80Lt.); 2 ivairiu spalvu modelinus (19.40Lt) is viso=473.40

Is viso isleidom 655.36Lt.
liko=434.64 Lt.

dabar reikia nuspresti ka darom su likuciais pinigeliai, ar dar perkam i grupe po pastatoma didesne magnetine lenta kur galima ir kreidele piesti ir markeriu ji apie 100-140 Lt kainuoja.
ar tuos pinigelius pataupom sekantiems vizitams.

galima tiesiog pastoviai ne tik svenciu proga rinkti pinigelius ir tureti pastovu fonda kad kai eini butu galima ka nupikrti ir nunesti vaikams kad ir dabar tu turimu pinigu neisleisti iki paskutinio lito.

beje juk vis tiek einant dar reikes uzlekti i parduotuve nupirkti po koki baliona skraidanti, kukuruzu, atsigerti....
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 22, 22:11)
Nu zodziu su vaida mum nepavyko susitikti, pasivaiksciojome abi atskirai biggrin.gif
tai va, kaip sakaiau is viso yra surinkta siuo metu 1090 Lt.

siandien nupirkau:
*du kartai po dvi valandas vaiku kambaryje megoje (8 ir 8 vaikai, sake jei ateis ir daugiau vaikuciu padarys jiems nemokamai). =128Lt.
* 4 pasaku diskai= 53.96Lt.
* 17 magnetiniu piesimu lentu (394.06Lt.); 2 molio spalvos modelinus(19.40Lt), 2 baltos spalvos modelinus(19.80Lt.); 2 ivairiu spalvu modelinus (19.40Lt) is viso=473.40

Is viso isleidom 655.36Lt.
liko=434.64 Lt.

dabar reikia nuspresti ka darom su likuciais pinigeliai, ar dar perkam i grupe po pastatoma didesne magnetine lenta kur galima ir kreidele piesti ir markeriu ji apie 100-140 Lt kainuoja.
ar tuos pinigelius pataupom sekantiems vizitams.

galima tiesiog pastoviai ne tik svenciu proga rinkti pinigelius ir tureti pastovu fonda kad kai eini butu galima ka nupikrti ir nunesti vaikams kad ir dabar tu turimu pinigu neisleisti iki paskutinio lito.

beje juk vis tiek einant dar reikes uzlekti i parduotuve nupirkti po koki baliona skraidanti, kukuruzu, atsigerti....

Labai liudna kad taip isejo ir nedalyvavau visko pirkime sad.gif kita karta reikia labiau susikalbet.
na, bet saunuole Palade, viska supirko. As pritariu tavo minciai, kad tuos pinigelius, kurie liko, pasiliekam ateiciai.
Atsakyti
šaunuolė palade 4u.gif
aš jau dieną pagalvojau, kad nebūtina visų pinigėlių išleisti. gal nuperkam dar vaikam kukurūzų, sulčių, patiko jiem pamenu labai, burbulų namie turiu kelias bonkutes, paimsiu, galima dar balionų.... ir gal kokių sausainių, ar saldainių na kad turėtų pasidėti kitom dienom duoti...
Atsakyti
Saunuole, Palade 4u.gif Manau, kad del tu dideliu lentu galim labai ir neskubet, pinigeliu yra, bet kada bus galima nupirkt. Galima su aukletojom nuvaziavus pasisneket. As atsiprasau, bet niekaip man nepavyko istrukti sad.gif. Ir panasu, kad sestadieni negalesiu nuvaziuot. Bandysiu gal ketvirtadieni vaikucius aplankyti, mociute turetu atvaziuot, tai mano maziu paziures.
Varnike, pameni kazkada snekejom, kad butu smagu nuvaziuot ir kada ilgiau pasibut ax.gif Gal ketvirtadieni tu laisva? mirksiukas.gif
Atsakyti
...as jauciuosi labai nepatogiai,kad negaliu prisideti prie jusu rupesciu..., bet kad
sedziu su lelyte namuose,o ir...tolokai gyvenu! ax.gif
...bet juk papildomos rankos leliukams nesioti nepamaisys?
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 01 23, 08:49)
...as jauciuosi labai nepatogiai,kad negaliu prisideti prie jusu rupesciu..., bet kad
sedziu su lelyte namuose,o ir...tolokai gyvenu! ax.gif
...bet juk papildomos rankos leliukams nesioti nepamaisys?

tai juk prisideti galima ne tik perkant ir lakstant po parduotuves, papildomos mintys , idejos o galiausiai ir vizitai pas mazylius yra svarbiausias dalykas... sestadieni susimatysim visos kas gales
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2009 01 23, 07:52)
Saunuole, Palade  4u.gif  Manau, kad del tu dideliu lentu galim labai ir neskubet, pinigeliu yra, bet kada bus galima nupirkt. Galima su aukletojom nuvaziavus pasisneket. As atsiprasau, bet niekaip man nepavyko istrukti sad.gif. Ir panasu, kad sestadieni negalesiu nuvaziuot. Bandysiu gal ketvirtadieni vaikucius aplankyti, mociute turetu atvaziuot, tai mano maziu paziures.
Varnike, pameni kazkada snekejom, kad butu smagu nuvaziuot ir kada ilgiau pasibut  ax.gif  Gal ketvirtadieni tu laisva?  mirksiukas.gif

abejoju, kad ten leis ilgėliau pabūti, nes vaikučiai eina miegoti pietų ir pamenu kai mus vieną kartą gražiai išprašė, aki jie ėjo pietauti, gal nenori, kad matytumėm ką valgo, nė nžn...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 23, 13:16)
abejoju, kad ten leis ilgėliau pabūti, nes vaikučiai eina miegoti pietų ir pamenu kai mus vieną kartą gražiai išprašė, aki jie ėjo pietauti, gal nenori, kad matytumėm ką valgo, nė nžn...

kiek buvus, niekada nera isprase, priesingai, aukletoja Vida pati skambina ir praso apsilankyti ir ilgiau pabuti. paskutini karta pasilikau iki pitu miego, padejau juos pamaitinti. tik ilgiau pabuvus gali isijausti i ju gyvenima, smagu, kai jie taves pradeda nesivarzyti ir patys prieina. jiems labai reikia kuo daugiau bendravimo.
Pakalbesiu rytoj su Vida del ketvirtadienio, as siaip dar nieko nesuplanavus, galetume nueiti.
Atsakyti
tai ka merginos rytoj susimatome, 9.55 aiksteleje, nes as viena nenunesiu visko i virsu.

jei kuriai neiseis laiku atvaziuoti parasykite sms kad nereiketu laukti 863318177 vilma
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 23, 19:36)
tai ka merginos rytoj susimatome, 9.55 aiksteleje, nes as viena nenunesiu visko i virsu.

jei kuriai neiseis laiku atvaziuoti parasykite sms kad nereiketu laukti 863318177 vilma

o gal reiktu pries tai i parduotuve uzsukti, vaišių.
Atsakyti