Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2009 01 19, 21:30)
bet tos kur nusitrina juk nera dideles ar ne, ten vos ne sasiuvinio dydzio ji yra ar galima rasti ir didesniu ???

mačiau stoties truguj kioskuose tokios kaip A4 lapas maždaug, gal 40lt.. tik kažin kaip ten kokybė. O nežinau ar būna didelių... Bet jei pastatomos didelės tai tie pypliukai nelabai pasieks gal...
Atsakyti
mazu manau neverta pirkti,kiek pirkom tai geriausia pastatoma ir kreida rasoma...kreidos nevalge,bet nuvalyti aisku reikia suaugusiam.pasiekia puse lentos /turim ja nuo 1,8 men./.gal kitu mamyciu kitokia patirtis,kiek vaiku tiek pomegiu!

tiesa,kreida pirkom atskira,nes prie lentu labai jau mazos buvo...aisku piesem ir ant sienu ir delnu lenta valem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 19 sausio 2009 - 22:51
stai tokia magnetine lenta, tik cia ji brangoka, jos maznaug apie 20 lt kainuoja. aukletoja Vida sake, kad vaikai pas juos labai jas megsta, 4 turejo, bet jau baigiasi, nera labai ilgaamzes. man atrodo, kad senukuose turetu tikrai buti.
manau pats laikas nusprest, kada susitinkam apsiprekint, kad vel neliktu paskutinem dienom. As balsuoju uz ketvirtadieni, 12 val., Mega ax.gif
Atsakyti
na kadangi pinigeliu turime tai galima butu nupirkti ir i grupe po viena pastatoma kur ir raideles lipdosi ir rasyti galima (savanoriu filipse maciau) ir tokiu A4 formato magnetines piesimo lenteles.

del susitikimo dienos metu tai man sunku bus manau nes su vaiku dar bileteni turime ir ketvirtadiei 11 val vaziuojame ji greiciausiai uzdaryti tai as galeciau prilekti ir pinigelius paduoti bet su juo vaikstineti po parduotuves ir rinkti tai sunkoka bus, per daug jis pas mane aktyvus tik spek begti paskui o ne ziureti dar i ka nors

siaip galiu pirkimuose dalyvauti 6.30 vakare kai vyras is darbo gryzta o jei ne tai tikrai galiu arba pervesti pinigus kam i saskaita arba privaziavusi paduoti, jokiu sunkumu tas nesudaro...
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 20, 01:09)
na kadangi pinigeliu turime tai galima butu nupirkti ir i grupe po viena pastatoma kur ir raideles lipdosi ir rasyti galima (savanoriu filipse maciau) ir tokiu A4 formato magnetines piesimo lenteles.

del susitikimo dienos metu tai man sunku bus manau nes su vaiku dar bileteni turime ir ketvirtadiei 11 val vaziuojame ji greiciausiai uzdaryti tai as galeciau prilekti ir pinigelius paduoti bet su juo vaikstineti po parduotuves ir rinkti tai sunkoka bus, per daug jis pas mane aktyvus tik spek begti paskui o ne ziureti dar i ka nors

siaip galiu pirkimuose dalyvauti  6.30 vakare kai vyras is darbo gryzta o jei ne tai tikrai galiu arba pervesti pinigus kam i saskaita arba privaziavusi paduoti, jokiu sunkumu tas nesudaro...

tai galim tuomet vakare planuoti
Atsakyti
na man asmeniskai vakare labiau tinka jei niekas daugiau nepasisako tada susimatom vakare

tik dar vienas dalykas as gal sakyciau geriau butu akropolyje nes jame daugiau ir viaku parduotuviu yra, ten gal per kelias tikrai rastume ka issirinkti
Atsakyti
sveikos,mamos. kokios jus saunuoles. labai gaila,kad si sestadieni negaliu prie jusu prisideti, bet kita karta tikrai labai noreciau. dar mane labai suzavejo tai ,kad zinomi zmones tapo krikstateviais paliktiems vaikuciams. gal dar yra vaiku , kuriems reiktu kriksto tevu,mielai tapciau kriksto mama kuriam nors vaikuciui ir kiek galedama jam padeciau.nors neesu as nei zymi,nei labai turtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura x @ 2009 01 21, 01:20)
sveikos,mamos.  kokios jus saunuoles. labai gaila,kad si sestadieni negaliu prie jusu prisideti, bet  kita karta tikrai labai noreciau. dar mane labai suzavejo tai ,kad zinomi zmones tapo krikstateviais paliktiems vaikuciams. gal dar yra vaiku , kuriems reiktu kriksto tevu,mielai tapciau kriksto mama kuriam nors  vaikuciui ir kiek galedama jam padeciau.nors neesu as nei zymi,nei labai turtinga smile.gif

nebutina tapt krikstateviais kad galetum padet kuriam is vaikuciu mirksiukas.gif jei kada nuvyksi i tokia vieta, pabuk su jais ilgiau, pamatysi kokie jie mieli, tikrai rasi sau mieliausia sirdziai, kuriam galesi padeti kuo galesi. tereikia zengti pirma zingsni...
Papildyta:
QUOTE(palade @ 2009 01 20, 22:14)
na man asmeniskai vakare labiau tinka jei niekas daugiau nepasisako tada susimatom vakare

tik dar vienas dalykas as gal sakyciau geriau butu akropolyje nes jame daugiau ir viaku parduotuviu yra, ten gal per kelias tikrai rastume ka issirinkti

Megoje yra Senukai, kuriuose rasim tai ko reikia ir tikrai pigiau nei spec vaiku parduotuvese. be to Megos vaiku kambarys fainesnis uz Akropolio. jame erdviau, veiklos daugiau.
Atsakyti
Man gal pavyks i Mega atvaziuot, jei ten apsipirkinesit. Turiu Varnikes telefona, tai jai pasiskambinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginų, kurios planuoja vykti pas mažylius sąrašas:

1. Paladė
2. mammy
3. mamavaida
4. sri lanka
5. vixiuke
Atsakyti
varnike,tikrai esi teisi,tikiuos sekanti karta tikrai susimatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 01 21, 00:32)
Megoje yra Senukai, kuriuose rasim tai ko reikia ir tikrai pigiau nei spec vaiku parduotuvese. be to Megos vaiku kambarys fainesnis uz Akropolio. jame erdviau, veiklos daugiau.

ok tada, ketvirtadieni 17.45 (del visa pikto kad nereiketu manes laukti blush2.gif ) susitinkam megoje prie senuku parduotuves.
mano telefona jei ka zinote, buvau anksciau rasiusi
Atsakyti