Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Vis paskaitau, kaip čia jums sekasi, taip norėčiau nueiti pas vaikučius, bet mano pačios dar du labai maži...
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 01 15, 16:15)
butu liudnai jei atidetume kitam savaitgaliui. istikruju reikia susitikti Megoje ir viska aptarti ir supirkti, kas gali rytoj? as pati sergu, bet jei neturesiu temperaturos butinai prisijungsiu. su Vida kalbejau siandien, jie musu laukia si sestadieni. Pas juos grupej yra 10, o kitoj 7 vaikiukai. mes jiems isperkam megos kambaryje po kokias 4 val. reikia zinoma del nuolaidu pakalbeti. kas lieka, nuperkam modelino (sake labai einantis dalykas) pora karaoke disku, dar einantys dalykai yra tos lentos magnetines kur piesti reikia o po to istrinti.

kaip suprasti laukia mūsų šį savaitgalį? o kas jiem sakė, kad tikrai šį einam?
Kažkaip sunkokai čia su organizavimu mums gaunasi...
tai viso 17 vaikuciu jei gerai supratau? manau reiketu kanors ir patiems maziausiems nupirkti, leliukam, pas kuriuos neileidzia, kazin kiek ju yra?
Siaip as nebuvau niekad tam vaiku kambaryje, bet nepabos ten 4 val vaikam buti? galu gale ir pietu reik miegoti, valgyti...
o jei tarkim nueitumėm šį 7dienį? ar norit 6dienį? 6dienį tai aš negalėčiau... o kitą sav irgi yra negalinčių...
beje, prisidėti prie pirkimų nelabai galiu, nes dirbu, po darbo važiuoju dukrytę pasiimti iš darželio, nebent savaitgalį galėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 15 sausio 2009 - 18:14
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 15, 18:13)
Siaip as nebuvau niekad tam vaiku kambaryje, bet nepabos ten 4 val vaikam buti? galu gale ir pietu reik miegoti, valgyti...

Bent jau as galvoju, kad tas 4val isnaudotu per kelis kartus.
Su organizavimu tai sunkiai tikrai ir net nesmagu pries zmones, kurie pinigelius dave. Reik nieko nelaukt, kad bent pora musu susirinktu, nupirktu viska ko reik ir paskui jau tariam del vaziavimo. Aisku taip nebus, kad visos viena diena galetu, bet kiek nueis tiek bus gerai. As jei negalesiu, tai kita kuria diena nuvaziuosiu su jais pasibut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 15 sausio 2009 - 18:20
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 15, 19:13)
kaip suprasti laukia mūsų šį savaitgalį? o kas jiem sakė, kad tikrai šį einam?
Kažkaip sunkokai čia su organizavimu mums gaunasi...

Taigi as jau anksciau skambinausi ir susitariau del laiko, sestadieni 10 val. jie musu laukia. tikrai kad ne per viena karta tas 4 val jie isnaudotu zaidimu kambary.
Ar rytoj Palade turi laiko susitikti?
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2009 01 15, 18:36)
Taigi as jau anksciau skambinausi ir susitariau del laiko, sestadieni 10 val. jie musu laukia. tikrai kad ne per viena karta tas 4 val jie isnaudotu zaidimu kambary.
Ar rytoj Palade turi laiko susitikti?

o tai kodėl susitarėt, jei dar mes nesusitarėm? smile.gif
aš maniau, jei eisim tai kartu su jais į tą kambrarį, nes reik juos lydėt ir nuvežti... o jei tik nupirksim kuponą tai jis ir gali likti gulėt...
išvis manau svarbiausia yra bendravimas, ne dovanos wink.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju,visiems kazkuri viena diena netiks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 15, 21:12)
o tai kodėl susitarėt, jei dar mes nesusitarėm? smile.gif
aš maniau, jei eisim tai kartu su jais į tą kambrarį, nes reik juos lydėt ir nuvežti... o jei tik nupirksim kuponą tai jis ir gali likti gulėt...
išvis manau svarbiausia yra bendravimas, ne dovanos wink.gif

del lankymo reikia lopseliui pranesti is anksto. daugiau nei pries savaite cia esu paskelbus, kad sutariau del 17 d. smile.gif
tokioms organizacijoms reikalingas aiskus organizatorius, kuris viska imtu i savo rankas ax.gif o mes visos kuklios ir nedrasios... viskas cia gerai biggrin.gif dar galim speti ir iki sio sestadienio jei rytoj susiorganizuosim susitikti,juk labai daug laiko tam nereikia. tik Palade siandien nepasirode cia, o be jos tai jau niekaip ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As siandien prisijungt negalesiu, likau be masinos sad.gif
Atsakyti
niu tai ar buvot kasnors mieste? kaip dėl rytdienos?
Atsakyti
as jau prisijungiau smile.gif
kaip sakiau truputi vaikis serga bet prie dideliu noru viskas turbut galima

tai jei ryt mes einam tikrai nespesime dovaneles supirkti jei 10 turime jau ten buti

zodziu mano mobilus telefonas 8633 18177
gal tiesiog bus greiciau taip susibendrauti
Papildyta:
dar karta, zodziu juk megoje parduotuves lyg nuo 10 tik atsidaro ar ne, tai jei tarkim rytojui nuperkam is maximos kukuruzu, sultyciu po du tarkim heliu uzpildytus balionus i grupe ir nueinam pasibuti siaip o aukletojom pasakom kad kita diena atvesim ispirkta laika i vaiku kambari ir kitas lauktuves...

zodziu merginos gal taip rytoj 8.30 susitinkam hiper maximoje prie maluno tada apsiperkame ir i lopseli,

bukite geros parasykite man sms kas busite prie maximos kad viena nestoveciau ir nelaukciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2009 01 17, 00:31)
as jau prisijungiau smile.gif
kaip sakiau truputi vaikis serga bet prie dideliu noru viskas turbut galima

tai jei ryt mes einam tikrai nespesime dovaneles supirkti jei 10 turime jau ten buti

zodziu mano mobilus telefonas 8633 18177
gal tiesiog bus greiciau taip susibendrauti
Papildyta:
dar karta, zodziu juk megoje parduotuves lyg nuo 10 tik atsidaro ar ne, tai jei tarkim rytojui nuperkam is maximos kukuruzu, sultyciu po du tarkim heliu uzpildytus balionus i grupe ir nueinam pasibuti siaip o aukletojom pasakom kad kita diena atvesim ispirkta laika i vaiku kambari ir kitas lauktuves...

zodziu merginos gal taip rytoj 8.30 susitinkam hiper maximoje prie maluno tada apsiperkame ir i lopseli,

bukite geros parasykite man sms kas busite prie maximos kad viena nestoveciau ir nelaukciau smile.gif

manau kad atidedam kitam savaitgaliui, siandien su aukletoja kalbejau, sakiau kokia situacija pas mus ir ji pasake, kad dar geriau jei kita savaitgali, nes si kazkokia administratore negaletu dalyvauti. as rytoj negaleciau su jumis, nes sergu dar biski, antibijotikus geriu. kita savaite ramiai susitiksim, pasitarsim, aptarsim, supirksim ir sestadieni nuvyksim. na kaip?
Atsakyti
biggrin.gif
o as jau su paltu stoviu pasirosusi skrydziui ir drauge pasikvietusi kad vaiki paziuretu nes vyras i darba iseina ... gerai kad paskutine minute sugalvojau kad reikia prisijungti biggrin.gif

siaip tai man gal ir geriau butu, nes siandien kaip lavonas jauciuosi, praeita savaite vaikis nedave pailseti su ligele, siandien vel nakti temperatura uzkilusi buvo, bet galvojau prasisuksiu kelias valandas o dabar galiu ramiai pati keliauti i kambari pas maziu

tai ka tada iki susirasymo ir manau kad kita savaite tikrai mes busime organizuotesnes ir pas mazius galesime nueje visas geras emocijas jiem atiduoti...
Atsakyti