Na as irgi pasidalinsiu savo kinietiskos vistienos receptu. Kiekiu nerasau, nes pati ju nezinau

As visada improvizuoju
Reikes:
vistos krutineles, druskos, pipiru, morku, svogunu, cesnako, papriku
Padazui:
sojos padazo, medaus, imbiero, pomidoru pastos, slakelis balto sauso vyno, krakmolo, vandens
Krutinele susipjaustom norimo dydzio gabaliukais, truputeli padruskinam, papipirinam ir atidedam i sona. I ikaitinta keptuve ipilam aliejaus, geriausia - alyvu arba sezamo - dedam susmulkintus cesnakus, trumpais siaudeliais supjaustytas morkas, stambiai supjaustytas paprikas ir svogunus. Patroskinam, kol darzoves suminksteja.
Kol jos troskinasi, puodelyje susimaisom padaza: ipilam sojos padazo (apie 1/4 puodelio), medaus koki sauksta (jei medus kietas, pasildom, kad suskystetu), patarkuojam imbiero truputeli, arb. sauksteli pomidoru pastos ir koki 20g. vyno.
Kai darzoves suminsteja, sudedam vistienos gabaliukus. Jeigu vistiena supjaustyta gana smulkiai, prireiks tik keleto minuciu ir ji bus gatava. Tada supilam padaza ir labai sumazinam ugni. Tada iskart puodelyje susimaisom truputeli salto vandens su krakmolu ir supilam ant vistienos ir darzoviu. Padazas akimirksniu sutirsteja, isjungiam. Valgom su ryziais
Skanaus!
Beje, darzoviu galima visokiausiu prideti, pagal fantazija ir skoni

As daznai baby corn'a dedu, sparagus ir tt.