
Vis dėl to kiniečių maistas man patinka

Betule, 26 Bir 2008 - 11:36, parašė:
Betule, 26 Bir 2008 - 11:36, parašė: ![]()
Sakykit, koks vynas labiausiai tinka prie kinietiško maisto? Ar čia žiūrėti taip, jei vištiena - baltas vynas, kiauliena - raudonas
almantė_k, 06 Lie 2008 - 11:49, parašė:
almantė_k, 06 Lie 2008 - 11:49, parašė: ![]()
sveikos, ne per seniausiai gaminau traškią vištieną saldžiarūgščiam padaže.ir patyriau fiasko
vištytė gavosi nuostabiai skani ir traški (nors neturėjau woko) tačiau padažas
![]()
![]()
ir dėl to kad vietoj rekomenduojamo ryžių acto dėjau paprastą... ne padažas o actas su prieskoniais gavosi... kitąkart šiam reikalui pirksiu vyno actą...
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 14:57, parašė:
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 14:57, parašė: ![]()
VISTIENA GUABOU
INGREDIENTAI:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukurūzų krakmolo(galima ir bulvių, skirsis truputį skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtų ryžių,
Marinatui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero,
Padažui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1,5 valg. šaukštai acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero.
GAMINIMAS:
Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms.
Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo, kad ji apsivoliotų jame. Į įkaitusią keptuvę suberiame apvoliotus griežinėlius ir kepame kol pagels. Tuo tarpu jau sumaišyta padažą supilame į kitą keptuvę ir paverdame kol nepradės burbuliot. Įberiame 1/4 dalį šaukštelio krakmolo ir pamaišome. Turi gautis kisieliaus konsistensija.
Į paruoštą lėkštę suberiame traškius vištienos gabalėlius ir užpilame padažu. Tiekiame kartu su virtais ryžiais.
P.S patiekalas 4 personom.
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 15:27, parašė:
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 15:27, parašė: ![]()
Sveikos mamytes,as sendien gaminau vistiena GUABOU, skonis idomus visai nieko,padazas gavosi
tik as megstu ji astresni biski tai man norejosi pipiru ideti
![]()
VISTIENA GUABOU
INGREDIENTAI:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukurūzų krakmolo(galima ir bulvių, skirsis truputį skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtų ryžių,
Marinatui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero,
Padažui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1,5 valg. šaukštai acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero.
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 14:57, parašė:
*lapyte*, 17 Lie 2008 - 14:57, parašė: ![]()
Sveikos mamytes,as sendien gaminau vistiena GUABOU, skonis idomus visai nieko,padazas gavosi
tik as megstu ji astresni biski tai man norejosi pipiru ideti
![]()
VISTIENA GUABOU
INGREDIENTAI:
300 gr. vištienos file,
50 gr. kukurūzų krakmolo(galima ir bulvių, skirsis truputį skonis),
6 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
2,5 valg. šaukštai acto,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbatinio šaukštelio,
6 valg. šaukštai vandens,
1 arbat. šaukštelis tarkuoto imbiero,
aliejaus, virtų ryžių,
Marinatui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1 valg. šaukštas acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero,
Padažui:
3 valg. šaukštai tamsaus sojų padažo,
1,5 valg. šaukštai acto,
2 valg. šaukštai cukraus,
pusė arbat. šaukštelio imbiero.
GAMINIMAS:
Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms.
Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo, kad ji apsivoliotų jame. Į įkaitusią keptuvę suberiame apvoliotus griežinėlius ir kepame kol pagels. Tuo tarpu jau sumaišyta padažą supilame į kitą keptuvę ir paverdame kol nepradės burbuliot. Įberiame 1/4 dalį šaukštelio krakmolo ir pamaišome. Turi gautis kisieliaus konsistensija.
Į paruoštą lėkštę suberiame traškius vištienos gabalėlius ir užpilame padažu. Tiekiame kartu su virtais ryžiais.
P.S patiekalas 4 personom.
blondynka, 07 Lie 2008 - 08:31, parašė:
blondynka, 07 Lie 2008 - 08:31, parašė: ![]()
O as padaza visada nusiperku gatava ir buna
Yra ir Unclebens su ananasais ir lietuviskas Suslaviciaus berods
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė