Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

Vakar dariau vistiena su cesnakiniu padazu. wub.gif

Cesnakinio recepta duoti ar turite? smile.gif
Atsakyti
Duok duok mirksiukas.gif Vienos gal turi, kitos - ne. Neprapuls irnesakyk.gif

Skanu buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar gaminomes Spring Roles thumbup.gif Labai patiko, jau seniai norejau pabandyt, bet vis dvejojau, bet kai pabandziau darysiu vel thumbup.gif Jeigu idomu tai dariau taip:
Keptuveje pakepinau darzoves siaudeliais supjaustytas( paprika, morka, cukinija), idejau laiskiniu cesnaku, svogunu laisku, konservuotu soju daigu, viska pakepiau kol suminkstejo, tada idejau kinisku prieskoniu (Avokado firmos, nelabai patiko nes su druska) ir sojos padazu paslaksciau( nedaug nes prieskoniai su druska tai kad per suru nebutu), tada sudrekinau ryziu lakstus, ir iviniojau idara ir kepiau. Valgem su soju padazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 13 birželio 2008 - 13:10
QUOTE(kamarele @ 2008 06 13, 15:09)
tada sudrekinau ryziu lakstus, ir iviniojau idara ir kepiau. Valgem su soju padazu  smile.gif

O kur ryziu lakstu radai pirkti??? blush2.gif
Atsakyti
Vakar pirkau akropolio maximoj, ten netoli zalios mesos skyriaus yra tokia lentyna kur visokiu geru dalyku kiniskiem patiekalam yra smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas ka zino apie "karstu ledu" gamyba.. (ledai karstoje tesloje)
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2008 06 13, 12:06)
Duok duok  mirksiukas.gif Vienos gal turi, kitos - ne. Neprapuls irnesakyk.gif

Skanu buvo?  bigsmile.gif

Man tai visada patinka kinu maistas.
Receptukas:
Visus produktus deti i keptuve ir sildyti: 2 saukstai medaus, 2 saukstai cukraus, 6 saukstai citrinos sulciu, 4 saukstai sojos padazo (naudojutik "Vitana"), 4 saukstai aliejaus, cesnako daug - per daug nebuna , tai deti kokias 8-10 skilteliu. As visada dar pripilu vynuogiu acto, ne sbuna saldoka, o actas dauda kinietiskumo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 06 16, 12:41)
Man tai visada patinka kinu maistas.
Receptukas:
Visus produktus deti i keptuve ir sildyti: 2 saukstai medaus, 2 saukstai cukraus, 6 saukstai citrinos sulciu, 4 saukstai sojos padazo (naudojutik "Vitana"), 4 saukstai aliejaus, cesnako daug - per daug nebuna , tai deti kokias 8-10 skilteliu. As visada dar pripilu vynuogiu acto, ne sbuna saldoka, o actas dauda kinietiskumo smile.gif

essen.gif
ačiū, reiks išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
reikės ir man namuose pabandyti kažką iš inų virtuvės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2008 06 15, 21:10)
Sveiki,

Aciu.

Ot gerą desertuką priminei thumbup.gif Reikės paieškoti receptuko ir pabandyti thumbup.gif Jei rasiu - pranešiu 4u.gif
O kol kas skanių desertų ir kitų patiekalų receptų galit užsukti į mano "virtuvėlę" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2008 06 15, 21:10)
Sveiki,

Aciu.

Karšti ledai

Vienai porcijai reikės ledų su pagaliuku (juos gerai atšaldyti kameroje), kiaušinio, šaukšto miltų, trupučio kepimo miltelių.

Išplakti kiaušinį, miltus ir kepimo miltelius (žiūrėti, kad tešla nesigautų per skysta, nes bėgs). Plakiniu aptepti ledus ir vėl dėti juos į kamerą kad sušaltų. Tai galima pakartoti kelis kartus, kol ledai bus visiškai pasidengę plakiniu. Įkaitinti keptuvėje aliejų (jo reikia nemažai; idealiausia, kad ledai visiškai į jį panirtų), dar kartą apvolioti ledus plakinyje ir dėti į keptuvę. Kepti, kol tešla išsipūs ir iš karto patiekti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 06 13, 14:09)
Vakar gaminomes Spring Roles  thumbup.gif

Reikės kada ir man pabandyti su daržovėmis drinks_cheers.gif Labai skaniai skamba thumbup.gif
O aš kadangi turėjau faršo tai padariau tokius:

Traškūs kiaulienos ryšuliukai

4 džiovintus kiniškus grybus pusvalandį pamirkyti šiltame vandenyje, išimti kotukus ir smulkiai supjaustyti kepurėles. Kepti keptuvėje su 50 gr. smulkintų krevečių, 250 gr. kiaulienos faršo ir šaukštu sojos padažo.
Ryžių lakštus (spring roll wrappers) pusę minutės pamirkyti vandenyje ir supjaustyti juostelėmis (kadangi maniškiai buvo apvalūs - tiesiog supjausčiau į 4 lygias dalis, "skareles"). Dėti po šaukštą iškepto faršo ir suvynioti.
"Ryšuliukus" apvolioti miltuose ir kepti aliejuje kol pasidarys traškūs ir gražiai paruduos.
Prieš patiekiant gerai nusausinti riebalus. Labai tinka su kokiu aštresniu padažu.

user posted image
Atsakyti