Mergaites gal kartais kas turite gera skaniu baklazanu recepta? aciu
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 08 27, 14:57)
Mergaites gal kartais kas turite gera skaniu baklazanu recepta? aciu
Šiame puslapyje yra traškių baklažanų receptukas. čia
Sveikos. Musu seima irgi pamisusi dek kinieciu. Tik su paprasta keptuve man nesigauna tai ko noreciau. Pradejau ieskoti kinietiskos keptuves ir pamaniau, negi tik wok lietuvoje rasti galima? Kur jus kepate?
Aš viską kepu paprastoje keptuvėje, nieko čia neprigalvosi daugiau, žinoma skonis kitoks, bet nieko nepakeisi:) netgi pačiai wok keptuvei reikia daug galingesnių ir kaitresnių orkaičių negu paprasta Lietuvoje naudojama, taigi netgi turint tą keptuvę stebuklo nepadarysi
QUOTE(Rožinė @ 2012 10 24, 11:46)
Aš viską kepu paprastoje keptuvėje, nieko čia neprigalvosi daugiau, žinoma skonis kitoks, bet nieko nepakeisi:) netgi pačiai wok keptuvei reikia daug galingesnių ir kaitresnių orkaičių negu paprasta Lietuvoje naudojama, taigi netgi turint tą keptuvę stebuklo nepadarysi
Nu as kaip isivaizduoju toje keptuveje turetu greiciau maistas iskepti ir maziau aliejaus reiktu.. Nes sita standartine tai mane nervuoja..ten gi maistas krastuose keptuves tai maziau kaista nei per viduri - ir tas krastinis maistas ir prisigeria riebalu daugiausia..
O dar Gokas savo laidoj sake kad kinietiska keptuve turetu kainuoti ne daugiau 10 svaru.. Aisku pas juos ten yra daug vietiniu kinu parduotuviu, o cia tokiu neteko girdeti..
QUOTE(nikita4ever @ 2012 10 24, 13:54)
Nu as kaip isivaizduoju toje keptuveje turetu greiciau maistas iskepti ir maziau aliejaus reiktu.. Nes sita standartine tai mane nervuoja..ten gi maistas krastuose keptuves tai maziau kaista nei per viduri - ir tas krastinis maistas ir prisigeria riebalu daugiausia..
O dar Gokas savo laidoj sake kad kinietiska keptuve turetu kainuoti ne daugiau 10 svaru.. Aisku pas juos ten yra daug vietiniu kinu parduotuviu, o cia tokiu neteko girdeti..
tam ir reikia didelės kaitros wok keptuvei, kad maistas neprisigertų riebalų ir greičiau keptų, aš turiu keramikinę keptuvę, kepu be aliejaus, dėl to niekas niekur nesusigeria nt paprastos dujinės su ta wok kept, tai tas pats kas paprastoj keptuvėje, tik kad dugnas išgaubtas
o tai nuo dujines neuzteks jos? net jei kranelis pas mane vienas labai smarkiai atsisuka?
QUOTE(nikita4ever @ 2012 10 24, 17:39)
o tai nuo dujines neuzteks jos? net jei kranelis pas mane vienas labai smarkiai atsisuka?
realiai nežinau kiek ten tiksliai tos kaitros reikia, girdėjau kad dvigubai tiek kiek mūsų orkaitės kūrena, pasidomėkit toje keptuvėj viskas keps ir iškeps net jei karščio bus ne toks kokio reikia, tiesiog nebus to tikrojo efekto... dėl to ir atsisakiau minties tą keptuvę pirkti
Papildyta:
apie wok
Aciu
Gal galite gera receptuka imesti su žuvim?
Šiandien 'a La kinietiškas' vakaras Sriubytė su jūros gėrybėmis ir saldžiarūgštė vištiena. Receptukai iš interneto , bet drąsiai gaminkite,pavyko puikiai. Labai skanu
Vištiena: http://skanumai.word...na-kinietiskai/
Sriuba: http://dangiski-migd...a-su-juros.html
gal kas galit pakuždėti, kaip pasidaryti iš Gan bei Traškia kiaulieną su Sičuanio karameliniu padažu? Be proto dievinu ją...tai norisi dažniau pasilepinti